30 sept.

Hej!

Har kikat på Idol. Var ju killarnas tur att uppträda i kväll. Johan är ju både gullig och duktig, haha. Han kommer nog gå långt i tävlingen. Gillar även Robin B. Ska bli spännande att se vem som åker ut i kväll.

Just nu är det Desperate Housewives. Men jag har redan sett dom avsnitten. Började på 5:e säsongen igår. Men de hade typ hoppat fram 5-7 år eller något. Lite tråkigt. Och det är väldigt förvirrande just nu. Men vi får väl se vad som händer.

Har även kikat på dagens One Tree Hill avsnitt. Alltid lika bra och spännande. En gång i avsnittet blev jag så rädd så jag höll på att hoppa upp i taket. Haha.

Funderar på att kika på Gossip Girl snart. Måste först gå ner och skära upp lite frukt som jag kan äta medans jag kikar på det.

I morgon vet jag inte riktigt vad som händer. Ska iaf sova ut och inte ställa något alarm.

Just det, i lördags när vi var på Etage så blev Jimmy utslängd runt kl. 01, även fast han inte ens var full. Helt sjukt. Jävla vakter. Hatar verkligen dem.
Sen någon dag när Bea var här så spelade jag en låt som heter "No stress" och frågade om hon kände igen den, och säger typ: "Jaa, men den spelades ju i Turkiet, hela tiden" :D Sant, det gjorde den faktiskt. Är en party låt.
Sen på Etage så spelade den låten. Jag sken upp som en sooool :D Och dansade som bara den.
Min man har skickat den låten till mig ;) Med tanke på att vi var ut på krogen ex antal ggr så påmminer den mig om honom. :D Saknaaar.

Btw, så var han inne på msn i lördags kl. 20 :D Myyyys. Blev dock lite stressigt, då jag försöka sminka mig och så medans jag chattade med honom. För vår buss gick ju 21.15.
Vi fick ju stressa som attans till bussen, men allt för honom ;) Höhö. Får hoppas han loggar in någon dag snart igen.

Roligt med så mycket läsare. Kika även in hos: Kakhuset. Det är ett par som bloggar, tjejen (Alexandra, Cookie) i från Sverige och killen (Mattias, Pecan) i från Australien. Väldigt roligt att läsa.
Mattias har även varit väldigt flitig på att lämna kommentarer i min blogg, men det är bara roligt :)

Måste även tacka alla som sagt snälla saker om min nya frisry :)

Nej, nu ska jag gå ner och skära upp frukt :)

Over and out!

Ny frisyr.

Hej.

Först måste jag tacka Evlajn för min snygga design :) Jag är jätte nöjd.

Så det är denna bloggen jag kommer använda i fortsättningen.

Idag gick jag upp runt 11 då jag och mamma egentligen skulle till arbetsförmedlingen, men hon orkade inte följa med så jag struntade i det istället.
Gjorde mig iaf i ordning och åt frukost och tog sen bussen in till stan 12.45.
När jag kom till stan gick jag bort till skomakaren för att få mina klackar utbytta, men han var inte där och skulle vara tillbaka 14.15. Så jag gick runt och kikade lite ist.
Köpte mig en bok jag suktat efter heeela sommaren. Så nu äntligen :D

Sen gick jag bort till frissan för jag hade klipptid idag kl. 14 :)

Före:

 

Efter:




Vad tycker ni?

Jag hade ju såhär långt hår innan jag klippte mig i augusti:



Jag är iaf supernöjd :)
Det tog ca. 1 h. och 40 min.

Sen gick jag tillbaka till skomakaren och då var han där, så han fixade mina skor på en gång. Han sa att jag hade gått i dem för länge, för de var så slitna nu. Men han byggde upp min kilklack igen, och 150 kr fick jag betala. Inte alls dyrt.

Sen tog jag bussen hem. När vi kom till hälsinggården så hoppade min gamla mentor på :) Inte sett henne på hur länge som helst, så det var roligt :)

Kom hem för ca. 30 min sen. Och då kollade jag mejlen på en gång för att se om designen kommit upp, och det hade den. Ville inte börja skriva i denna bloggen förens designen var uppe.

Nu ska jag gå in på den andra bloggen och informera mina läsare att de ska kika in hit ist :)

Btw, skriv gärna vad ni tycker om denna designen :)

/Jessica

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0