Hockey.

Hej!

Kom hem vid 22.20, så hann se utröstningen på Idol. Stog mellan Robin B och Sepideh. Och som tur var så åkte Sepideh.

Sitter och kollar på programmet just nu, eftersom att vi spelade in det, då vi inte kunde titta på det :P

Åkte runt 17.30, och var framme ca 70 min senare. Gick på toa och kollade efter vart vi skulle sitta. Rad 12 var det iaf. Vi satt jättebra, så man såg bra också.
Det var faktiskt över mina förväntningar. Jag tycker att det var ganska roligt. Man lever sig verkligen in i spelet. Fast jag hängde inte riktigt med, haha. Leksand och Malmö bråkade en hel del. Tills 3:e perioden så stog det 2-0 till Malmö, men sen gör Leksand ett mål som domarna dömer bort. Helt sjukt. Vi såg ju att pucken var inne. Alla blev skit förbannade, och en spelare i Leksand slog sönder sin klubba. Inget att göra åt.

Det slutade iaf 3-0 till Leksand, men vi såg aldrig det sista målet, för vi gick när det var 30 sekunder kvar, och Leksand spelade med öppet mål då de iaf låg i underläge.

Antar att min pappa skrek utav glädje, haha. Farfar är väl kanske inte lika glad. Jag har iaf köpt en leksands flagga till honom han ska vifta med när vi ska på matchen i Malmö :)

Pratade med syrran för en stund sen. Frågade om jag kunde få låna pengar till en jacka. Efter mycket om och men kunde jag få göra det. Hon får tillbaka pengarna när jag fått lön i november.
Är nu skyldig henne 2 gentjönster =/ Men så är det att ha syskon, hahah.

Nu ska jag kolla på Kevin igen, för han var sååå jäkla grym även fast han sjöng på svenska :D Han är den bästa i hela tävligen och jag hoppas att han vinner.

Lars är ju rena skämtet. Ut med honon förfan!

Over and out!

Sista oktober.

Hej!

I natt gick jag och la mig lite innan 02, och vaknade först klockan 11, men jag orkade inte gå upp så somnade om till 12.30.
Startade datan och kikade runt på lite bloggar. Var in på Christoffers blogg och såg att det snöat i Leksand, och tänkte: "Haha, det har de inte gjort här". Men sen var jag tvungen att gå upp och kika ut. Jag fick mig en chock:


(Tagna med min mobilkamera, btw så har jag myggnät på fönstret.)

Visst har de snöat i natt. Ingen rolig syn inte.
Men antagligen så kommer de bara bli slask inom någon/några dagar.

Jag som hatar vinter, men det ska bli mysigt med jul/nyår. Hähä.

I onsdags när vi var på Biltema så köpte jag mig en ny musmatta, såhär ser den ut:



I kväll ska jag ju på hockey. Eller jag och familjen ;) Hähä. Vi ska åka runt 17.30 tror jag.

Denna låten kan jag lyssna på huuuur många gånger som helst. Kör den på repeat.



Disturbia - Rihanna.

Over and out!

Det var..torsdag

Hej!

Kom i säng runt 02 i natt :P Haha. Sen väckte mamma mig 10.30 då vi skull åka och luncha efter att hon lämnat syrran på tågstationen. Syrran ska nämnligen gå på Idol i morogn, så hon och en kompis åkte dit idag. De skulle få gå på genrepet i morgon, och sen det som visas på tv :P

Vi tänkte äta på Kina, men de hade ingen god buffé idag =/ Så det blev American Take Away i stället. Var jätte mycket folk, så vi fick stö i kö för att få ett bord en liten stund :P

Sen vid 18 drog jag och mamma till Borlänge. För vi hade sett att de hade lite Farsdags rea på Dress Man. Köpte iaf två t-shirtar till pappa, men dom ska han få i födelsedagspresent, för pappas fru skulle fixa farsdag present, och sen betalar vi henne :P
Jag var såklart in på Gina Tricot också. För de hann jag och Linn aldrig. Såg att de hade ett erbjudande på en klänning jag redan har i brunt. Men har velat ha den i mörkblått ett tag, och nu när klänningen bara kostade 99 kr så köpte jag den :P
Mamma stor shoppade till min lillebror iaf :P

Sen åkte vi inom Biltema för att prata lite med Carin, och sen åkte vi in på Maxi och kikade lite.
Och sen hem igen.

Har kikat på Ugly Betty och filmen Baby mama, som jag redan sett en gång förut. Men visste inte vad jag skulle se annars.

I morgon ska jag ju på Hockey. Får se om det är roligt, haha. Eller om jag bara blir utråkad. Men det är bara att stå ut, eftersom att jag ska på hockey den 12/11 också. Är ju Leksand - Malmö båda matcherna. Och jag hejar inte på något utav lagen.
Men jag får kanske offra mig och hejja på Leksand. Båda gångerna.
Måste ju göra farfar sällskap i Malmö genom att heja på Leksand. Fast då kommer Andreas mobba mig, och de vill jag ju inte :P

Är det någon som vet om Halloween börjat i USA redan idag? Typ alla fester och så?

Over and out!

Ugly Betty.

Hej!

Funderar på att gå och lägga mig strax. Kan ju inte sitta uppe halva nätterna jämt. Sen är de inge roligt folk inne på msn heller =/ Men ska nog vänta en liten stund innan jag stänger av.

Har kikat på Ugly Betty. Är inne på säsong tre avsnitt 4 tror jag. Så tror att jag ska kika på ett avsnitt till, och har de inte loggat in någon rolig människa då så går jag och sover :P

Kan dock sova hela dagen i morgon, ska inte göra något speciellt. Fast de är ju kanske onödigt att sova bort dagen, haha.

Jaja, har väl inget mer att skriva.

Godnatt!

Hemkommen.

Hej!

Kom hem för en stund sen.
Var ju på smygöppningen på nya Biltema, då min brors sambo Carin har fått jobb där :) Hon var en av 27 stycken som fick jobb där,  och det var ca 400-500 stycken som sökte.

Det var iaf stoooort, och en massa bra grejer verkar de ha. Ska önska mig ett presentkort där i julklapp, då de har en hel del hushållssaker som jag behöver :) Billigt är det också.

Nu tänkte jag kika på "90210", då det varit uppehåll i typ 2-3 veckor. Men nu äntligen kom det ut ett nytt avsnitt.

Skriver mer senare, och då hoppas jag att de är lite trevligt folk inne på msn också ;)

Over and out!

Onsdag

Hej!

Gick ju och la mig ganska sent i natt, men jag kom upp 7.40 i alla fall. Men jag var sååå trött. Och är fortfarande, men jag får ju skylla mig själv.

Tog bussen 9.15, då jag skulle med Linn till lassarettet. Fick vänta i 40 min innan det var hennes tur. Vi var 20 min tidiga, och sen fick vi vänta 20 min till.
Sen gick vi så Linn fick prova några balklänningar, och sen satte vi oss på Godbiten och åt en baguette. Sen började Linn jobba kl. 12.
Så jag gick bort till djurmagasinet och köpte kaninmat, och sen kom mamma och hämtade mig :P

Har precis kikat klart på "Sex and the city - the movie". Har gjort  lite avbrott då och då, haha.

Ska iväg på VIP grejs på Biltema i borlänge i kväll. Det öppnar på riktigt i morgon, men vi får tjuvkika idag :)

Lillebror kommer strax hem, så då ska vi äta taco och sen åka! Det håller på mellan 18-20. Så hinner hem till Greys Anathomy ;)

Just det, idag är det en vecka kvar tills jag åker till Skåne :D Yeey!

Over and out!

Fortf vaken

Kalla mig sjuk, men jag sitter fortfarande uppe. Dumma mig ;)

Men det blir så när man har roligt sällskap, som är inne på udda tider.

Tänker nog hoppa i säng nu eftersom att mamma kommer väcka mig 7.30. Ska ta och byta om och spela lite tetris på mobilen innan jag somnar. Måste rengöra piercingen, för de glömde jag i "morse" har jag för mig.

Godnatt!

Hmm..

Hej!

Sitter och lyssnar på musik och äter popcorn.
Skulle egentligen se "Sex and the city - the movie" med syrran, men jag fick inte sitta och chatta på msn samtidigt, så då ser jag filmen någon annan dag i stället. Har dock sett den en gång innan :P

Har kikat på både Gossip Girl och One Tree Hill. GP börjar bli lite mer spännande nu, och OTH är alltid spännande. Man blir lite halvgalen på vissa personer. Nu längtar jag tills nästa vecka :D Haha.

Fick igång webbkameran iaf.

I morgon ska jag upp tidigt. Runt 7.30-8. Ska ta bussen 9.15. Så Linn ska också ta den. Ska följa med henne till en grej, och sen ska vi ner på stan och kika. Balklänning vill hon kolla på iaf. Och jag måååste gå in på Gina Tricot och kika ;) Kan inte köpa något, men drömma kan man alltid.

Jag vill feeesta på lördag. Var längesen nu. Och jag behöver en lyckad fest kväll. Det är ju Halloween party på Etage på lördag, så då lär man ju klä ut sig.
Någon som har en fest att bjuda mig på? (a) *Blink, blink*.

Aja, vi får väl se!

Over and out!

Serie-tisdag.

Hej!

Gick inte och la mig förens 02.30 i natt :O Satt på msn i typ 5-6 timmar. Inte ofta jag brukar chatta med någon så länge, men det var trevligt :)

Gick upp vid 11.30, jag var sååå trött. Men de är väl kanske förståerligt ;) Gjorde mig i ordning och åt frukost, då jag skulle vara och ta kort kl. 13. Tog bara 5 min. Bestämde med assistenten att hon skulle skicka hem mitt legitimation, så de inte slarvas bort tills jag är tillbaka på jobbet. För de är nog färdigt i slutet på nästa vecka, och då är ju jag i Skåne. :D

Just nu har jag kikat klart på dagens Gossip Girl avsnitt, så tänkte kika på One Tree HIll på kanal 5 om 20 min, och sen titta på dagens nya avsnitt av OTH. Sen efter de ska jag fixa mat. Mamma jobbar kväll idag också. Blir grillkorv och pommes. Dock kanske jag tar couscous till i stället. Vill ju inte gå upp de kilon jag gått ner. Men ska träna lite hemma hos farmor och farfar, och sen ska ju jag och Jessica börja på jympa när jag kommer hem :) Kuul!

Min webbkamera har slutat fungera, så håller på att installera om den igen. Så får hoppas den funkar då. Annars har jag nog garati på den iaf. Har ju haft den i typ 2 månader, så den får ju gärna hålla lite längre. Men vi får väl se.

Fick denna låten skickad till mig igår. Den är riktigt bra tycker jag :D



Ska kika lite på Ugly Betty nu, hann inte se klart första avsnittet på säsong 3 igår, då jag valde att vara social på msn i stället ;) Hähä!

Over and out!

Tattoo.

Slänger upp bilderna på mina tatueringar nu när jag ändå är i gång. Eller vad säger ni? ;)

8 januari 2008:



Fjäril + tribal. 1000 kr.

27 augusti 2008:



Vänskapstatuering. 2 tärningar som symboliserar 2006 februari. 600 kr



Hjärta vid handleden. Sjuuuukt ont. 0 kr.



Två blommor med "kvistar". 700 kr.

Har alltså hunnit med 4 stycken tatueringar på 7-8 månder, hähä.

Bilder i från student veckan :)

Mösspåtagningen 9/6:



1. Jag. 2. Bea.

Provning utav studentkläder 10/6:



Student lunch + Dekorerning utav traktorn 12/6:



STUDENTEN 13/6:



1. Klassen samlad. 2. Tillas närmast, och sen Martina, min englands kompis. Vi "kände" inte varandra när vi åkte, men vi blev väldigt bra kompisar sen :) 3. Champange med en jordgubbe. 4. Bea. 5. Jag efter utspring. 6. Efter att ha sprunigt och letat efter Sofia som hade min mobil (hittade henne inte), så kom jag hem till slut iaf och fick öppna paket :)


Balen 14/6:



1-3. Jag, efter sminkning och håruoosättning. 4. Mina fiina och dyra balklänning. Som jag ska sälja. Kommer iaf inte kunna ha den i vår/sommar.
5. Jag. 6. Jag och Bea. 7. Klassen samlad.

27 oktober --> 27 februari = 4 månader.

Hej.

Sitter och chattar på msn ;) As usual. Har gjort de hela kvällen, då de inte finns så mycket annat att göra.
Tänkte kika på Desperate Housewives avsnittet som kom ut idag, samt börja på Ugly Betty säsong 3. Har för mig att jag sett alla avsnitten på säsong 2.

Har läst igenom typ alla bloggar jag brukar läsa. Typ 2-3 ggr.

Har suttit och kikat lite på resa också. Hade velat åka i början på maj, en vecka och sen två veckor i augusti, men tyvär är jag ju inte miljonär. Synd det.
Kanske får ta och köpa mig någon trisslott..

Nej, jag har huvudvärk nu, så orkar inte skriva något. Ska ta mig en pronaxen och sen kika på någon serie.
I morgon ska jag ju ta kort till mitt legitimation så brukarna ser att jag jobbar i hemtjänsten. Kl. 13 ska jag vara där. Så sovmorgon får jag :)

Ja, det är ju alltså precis 4 månader till min 20 års dag ;) Niiiiiice. Eller vad säger ni?

Over and out!

Måndag.

Hej.

Har precit ätit lite mat. Korvstroganoff och ris blev det. Var bara att koka ris då mamma gjorde de andra innan hon drog till jobbet ;)

Kikar på "Extreme Home Makeover", men det är strax slut, och då ska jag tvätta mitt hår. Kanske gör en hårinpackning också om jag orkar.

I kväll är det "Färjan" och "Cityakuten", så det ska jag kika på. Ska även försöka se "Svensson Svensson" som var i lördags.

Nej, tvätta håret skulle jag göra!

Btw, vet ni vad som händer om exakt 4 månader? ;)

Hemma.

Hej.

Tänkte bara säga att jag skiter i arbetsförmedlingen så jag blir hemma hela dagen.
Lånade mammas data en snabbis, orkar inte gå upp och starta min. Ska iaf äta frukost och sen sätta mig framför tv:n och se om de är något bra!

Over and out!

Söndag.

Hej!

Vaknade 11.15, så tyckte att det var dags att gå upp då. Min bror och hans sambo kom vid 12.30, så jag hann bada och klä på mig och fixa håret innan de kom. Jag vet att man inte ska bada när man precis piercat sig, men jag hade inte huvudet under vattnet, så jag tror inte att det är någon fara.

Vi åt iaf fläskfilé i en gratäng med svampstuvning och ost med hasselbackspotatis. Sååå gott. Mumma. Blev riktigt mätt.
Sen åt jag och Carin med till borlänge för att lämna syrran på jobbet, och när vi kom hem igen så åkte Carin, min bror Chrille, mammas sambo och min lillebror till Leksand då de skulle på hockey.

Sen efter kl. 15 så fick vi lite främmande. Så de blev lite fika och så :) Sen följde jag med mamma tillbaka till Borlänge då vi skulle hämta syrran igen, så vi gick även in på Coop då vi skulle köpa hårfärg till Carin, men hittade ingen bra där så vi åkte till City Gross i stället. Valde en lila färg. (Hon hade sagt att hon ville ha typ lila).

När de kom hem i från hockey så färgade mamma Carins hår. Det blev bra!

Jag har kikat på "Ensam mamma söker". Nu har de börjat besöka sina killar i deras hem. Har även kikat på Andra Avenyn.

På fredag (31:a) så ska jag på min första hockey match. Det är Leksand-Malmö som spelar. Spännande.
Pratade även med pappa (Han hejjar såklart på malmö), och berättade att jag skulle se matchen så undrade han om jag ville med den 12 november då Malmö spelar mot Leksand i Malmös nya hockey arena. Så jag ska följa med och kika då. Tror vi är 8 stycken som ska gå tillsammans. Minns ni Idol 2007`s 3:a? Andreas Sjöberg. Han ska också med och kika :) Ska bli grymt roligt att träffa honom. (Även fast jag gjort det ex antal ggr förut). Men nu var det längesen.

Pappa berättade även att farmor och farfar skulle lämna av mig hos dom den 9:e, då farmor och farfar skulle iväg på någon middag eller nått. Jag minns inte riktigt.

I morgon ska jag till Arbetsförmedlingen som jag HATAR. Fyfan för dom. Vet inte om jag skrivit detta. Men jag ringde och sa att jag inte kunde komma på basinformationen i torsdags, då jag försov mig en timme.
I fredags fick jag ett brev hem skickat där de undrar varför jag inte kom och varför jag inte hörde av mig. Ööööh, jag ringde ju och sa att jag inte kunde komma. Så nu har jag nästa blivit avskriven och måste anmäla mig igen. Dumma jävlar!
Hade det inte varit för att jag får ersättning om jag varit arbetslös i mer än 3 månader, så hade jag aldrig gått dit igen.

Men ska dit och anmäla mig igen i morgon, och sen ska jag på de där info mötet som håller på i 3 timmar. =/ Uuuuuurk.

Idag är det iaf sista ansökningsdagen för det där arbetet jag sökt, så nu är det bara att vänta på svar.

Nej, jag tror att jag ska hoppa i säng, för det är inga roliga människor inne på msn.
Hörs i morgon!

Godnatt!

Lista.

Sätt ett kryss vid alla saker du gjort!

(x) Rökt en cigarett, 
(x) Druckit så mycket att du spytt!!
( )Krockat någons bil
( ) Stulit en bil  
(/) Varit kär
(x) Blivit dumpad
( ) Fått sparken           
( ) Sagt upp dig
( ) Varit I handgemäng
( ) Smugit ut ur dina föräldrars hem
(x) Haft känslor för någon som inte känt tillbaka
( ) Blivit arresterad
( ) Gått på en BLIND DATE  
(x) Ljugit för en vän.
(x) Skolkat
( ) Sett någon dö
( ) Varit i Kanada
( ) Varit i Mexiko
(x) Flugit flygplan
(x) Gått vilse 
(x) Rest runt I Sverige
( ) Besökt Washington DC
(x) Simmat I havet
( ) Känt som du skulle dö 
(x) Gråtit dig till sömns
(x) Lekt tjuv och polis
( ) Nyligen ritat med färger
(x) Sjungit karaoke
( ) Betalat för maten med enbart mynt.
(x) Gjort något som du lovat dig själv aldrig göra
(x) Busringt
( ) Skrattat så mycket att någon dryck kommit ut ur näsan
(x) Fångat en snöflinga på tungan
( ) Dansat I regn
(x) Skrivit till Jultomten:
( ) Blivit kysst under en mistel
( ) Sett solen gå upp med någon du tyckt om
(x) Blåst såpbubblor
( ) Grillat på en strand
( ) Gått på en fest du inte var bjuden till
(x) Åkt rullskridskor
(x) Åkt skridskor  

   
Något smeknamn? Jess, Jessie 


Tatuering? Japp, 4 st.

Piercing?  Ja. Näsa + läpp.

Öronen?  Jupp, 7 st.

Hur mycket gillar du ditt arbete? Inte mycket. Timvikarie på hemtjänsten.


Födelseplats?  Holmby.


Favorit semesterort? Alanya, Turkiet :D

Någonsin varit till Afrika?  Ne.

Någonsin stulit en trafikskylt? Haha, nej.

Salladsdressing? Vitlök.


Favoritpaj? Fetaost och broccoli paj


Favoritnummer? 26.

Favoritfilm? High School Musical 3, just nu ;) Hahah.


Favorit bok? Oj, har en massa.

Favorithelg? Jul och nyår.


Favoritmat? Kyklingfilé.

Favoritdag? Lördag.

Favoritmärke på kroppstvål? Kvittar.

TV program? Ensam mamma söker, Desperate Housewives, 90210, Greys m.m.

Tandkräm? Colgate.

Vad gör du för att koppla av? Lägger mig i soffan och kikar på tv.

Meddelande till dina vänner som läser detta: Ge mig pengar? ;) Hahah.


Hur ser du dig själv om tio år? Som sambo och mamma, med bra jobb och förhoppningsvis flyttat i från Falun.

Vad gör du när du är uttråkad? Letar efter godis i alla skåp, eller tittar på tv.

Vad tycker du om att få? Närhet från någon man tycker om. Sms och telefonsamtal i från kompisar :)


Trött.

Hej.

Har egentligen ingen lust att uppdatera. Är sjukt trött. Och jag fryser, så det vore otroligt skönt att krypa ner under täcket.

Dagen har som sagt gått bra. 8 timmar har jag gjort. Peeengar :D
Hade inga svåra besök alls. Det är ju trots allt lördag ;) Lite jobbigt med massa nya tanter, men de gick. Har varit hos 2-3 stycken av dem i sommras. 14 besök hade jag totalt. Ca 6-7 olika tanter&gubbar.
Var med hos en tant, där de borde skaffa lift. Jag hade såååååååå ont i ryggen när jag kom hem. Och min vänstra handled känndes bruten. Uscha.

La mig i soffan och kikade på film, och det var riktigt skönt. Hade nästan lust att somna. Men det fick duga med att vila lite.

Drog ju iväg och kikade på High School Musical. Den var braa :D Den var bättre än både 1:an och 2:an.

Tror jag ska hoppa i säng, så jag inte sover alldeles för länge i morgon. Tror min bror och hans sambo kommer runt 13, så då ska jag ha duschat och klätt på mig.

Goodnightie!

Bio.

Hej!

Carin ringde nyss och frågade om jag kunde komma till Borlänge, då vi pratat om att gå och se High School Musical 3. :D Så mammas sambo sa att han kunde skjutsa mig och sen sa mamma att hon kan hämta mig :D

Har precis bytt om i från mjukis kläder till klänning. Man behöver ju inte gå som en lodis. Spec inte nu när det är lördag.

Nu ska jag gå och platta håret. Efter en dags jobb och en massa cykling.
Gick bra att jobba.

Hörs sen!

Idol, sen sova.

Halloj.

Nu är det snart utröstning på Idol. Ska nog se klart "Fredag hela veckan" efter det, och sen hoppa i säng. Ska upp runt 6.20 i morgon. Får skjuts utav mamma 7.10 då hon också börjar 7.30 :) Skönt att slippa buss på morgonen.

Är inte ett dugg taggad inför att jobba i en anna grupp i morgon. Ska inte bli ett dugg roligt, känns bara jobbigt. Men det är första och enda gången så de får väl gå. Jag får tänka på pengarna jag tjänar :D När man jobbar helg brukar det vara ganska slappt. Ingen dusch, tvätt, städ eller handling.

Tillbaks till Idol. Jag tycker nog att Sepideh ska åka ut. Hon är faktiskt inte så bra. Det är inte LouLou heller. Men jag tror de kommer stå mellan Johan och Sepideh. Snart får jag veta, haha.

Har inte varit på något viktväktarmöte denna veckan, i brist på pengar och motivation. Ska inte dit förens jag kommer hem i från Skåne. Då ska jag börja skärpa mig igen. Jag har noll lust, och då går det som de går. Ska ändå försöka vara försiktig med vad jag äter. Vill ju gärna inte gå upp dessa 3,7 kg igen.

När jag skrev LouLou tänkte jag på en kille i Turkiet som jag och Bea började kalla "Lulu". Det var han och hans kompisar som söp ner oss en kväll. Och fy fan vad jag mådde dåligt dagen efter. Vi kom i säng runt 04 på morgonen och klockan 12 kunde jag fortfarande inte stå upp. Sådär full ska jag aldrig bli igen. Usch vad dåligt man mår. Eller hur Bea? ;) Vi hade ju som sagt en varsin skit-full-kväll. Bea gick runt och skrek: "Jag är full, jag är full" på hennes full-kväll, haha. Kommer du ihåg Bea?

Nej nu är det Idol och sen sängen. Hörs i morgon kväll. Håll era tummar och tår i morgon.

Godnatt!


Fredag.

Hej.

Gick upp kl. 11,  och sen var jag uppe i typ 25 min, sen gick jag och la mig en liten stund till :P Sen satte jag mig framför tv:n ett tag.
Sen drog jag med mamma till maxi för jag ville hyra film, men de hade ingen bra så köpte ett minneskort till kameran i stället. För de jag har i kameran ska jag ha i mobilen. Så nu har jag 2 gb till kameran :D Nästan 1000 kort, och de kostade bara 99 kr.

Sen åkte vi hem igen. Har bara blivit en massa tv tittande. Är inte så mycket intressant på tv egentligen, men har inte haft något annat att göra. Borde gått ut en sväng, men de gjorde jag aldrig.

Har ätit sallad, bakat en kaka, sen ätit macka och nu tittar jag på reprisen av "Ensam mamma söker". Blir alldeles kär av att titta på detta avsnittet :D Hehe.
Nu är de strax Idol. Så det ska jag kika på.

Ska jobba mellan 7.30-16 i morgon. Fast i en annan grupp som heter Kransen =/ Vill egentligen inte jobba i den gruppen men hade redan sagt ja innan hon sa vilken grupp det var, men men. Får väl hoppas att det går bra.
Tjänar liksom 106 kr i timmen + 45,50 i helg ob/timme. Så det är liksom 1200 kr. Och dom pengarna behöver jag.
Men håll tummarna!

Nu ska jag se Idol!

Over and out!

Färgat.

Hej!

Har precis kikat lite på 90210. Sånna avsnitt jag redan sett, hehe :P

Blev en hel del handlat på City Gross ;) Bl. a 24 liter läsk, haha. Dock är 20 liter till lillebrors fotbolls lag då de ska avslutning i morgon.
Mamma köpte hem lite mat också faktiskt. Så vi slipper gå hungriga.

Klockan var lite efter 20 när vi kom hem. Så typ 40 min senare började mamma färga mitt hår. Hade en utväxt på typ 2 cm, och det är inte snyggt ;) Ser ju helt grå hårig ut då, och det är ju lite tidigt.
Blev ganska bra faktiskt.

Före:



Efter:



Brukar alltid använda denna färgen. Vågar inte prova något nytt. Men gillar den för att den inte bara är brun, utan de är inslag av rött också :)

I morgon ska jag inte sova längre än till runt 10.30. Har bett mamma väcka mig.

Jag är sjukt sugen på kina mat, så kan ni inte hålla tummarna för att mamma eller hennes sambo föreslår att vi kan luncha där? ;) Annars kanske jag får tjata lite. Höhö.

Tror jag ska hoppa i säng nu. Ska bara kolla några bloggar först!

Godnatt!

Torsdag.

Hej.

Skulle ju gå upp 8.30 idag. Men 9.20 vaknade jag. Hade alltså försovit mig. Alarmet hade ringt, och mamma hade ringt. Måste ha stängt av alarmet i sömnen, för jag kan inte minnas att jag hört det, och sen hörde jag inte att mamma ringde heller. Så fick lov att ringa Ams och säga att jag fortfarande är sjuk, haha :P Men men.

Gick ut och gav kaninerna mat, och sen tillbaka till sängen. Men jag kunde inte somna så jag startade datan och började kika på 90210. Kollade på det första avsnittet.

Sen har jag mest tittat på tv och så fram till 15.20. Då drog jag på mig kläder och plattade håret, och åkte med mamma för att lämna lillebror på hockey träning, och sen ner på stan. Vi var in på JC en snabbis för de hade total utförsäljning där. Men de var typ bara skit.
Sen mötte vi upp en fotbolls-mamma då de skulle beställa kina mat till i morgon. Så nu är jag också sugen på kina mat, haha. Friterad kyckling hade inte suttit fel :D Mumma.

Snart ska vi äta. Fetaost och broccoli paj :D Sen ska vi skjutsa syrran till jobbet, och sen ska vi på City Gross och handla mat och lite sånt.

Over and out!

Jobbat.

Hej!

Mamma väckte mig kl. 11.20 idag, av att hon ville åka och luncha. Så det var bara att ta sig upp. Duschade och gjorde mig sen i ordning innan vi kunde åka :P
Riktigt god mat åt vi :D Mumma..

Sen åkte vi upp på maxi, för att jag skulle ha hårfärg. Skulle även ha en bröd pensel, men de var så dyra där så vi drog till Ö&B istället.
Blev en massa annat handlat då också, haha. Sen var Jessica och grabbarna bus där också. Fabbe och jag kollade på 4-hjulingen.

Sen drog vi hem. Jag började kika på Ugly Betty som jag spelade in igår. Sen kollade jag på lite annat skit också.

Mamma var snäll och skjutsade mig till jobbet kl. 15.30 också. Skönt att slippa ta bussen.

När jag kom till jobbet så gick jag in och satte mig i vårt rum ett tag, och kollade mitt insatsschema och så. Självklart fick jag det schemat som jag inte gillar. =/ Men det gick bra iaf.
Hade 10 besök. Var lite fullt upp ett tag. Hann sitta ner mellan 19.05-19.15 innan jag var tvungen att fortsätta till nästa. Sen var jag klar 20.30. Riktigt skönt, då man kan bli kvar hos den gubben till typ 20.50. Men det var fotboll på tv så han ville i säng fort :P

Min rygg känns helt trasig nu. Så det är också ett skäl till varför jag inte vill jobba kväll. Min rygg blir aldrig så här när jag jobbar dag, men men.

Träffade chef-Malin också. Hon slutar på fredag, så sen börjar vår nya chef Marika. Var roligt att se Malin. :) Ska försöka ringa henne i morgon, och fråga om hon kan prata med nya chefen för jag behöver ett jobb-legitimation. Har inget sånt. Och vissa brukare släpper inte in oss om vi inte kan visa att vi är i från Hemtjänsten.

I morgon ska jag upp runt 8.30, för jag ska vara på arbetsförmedlingen kl. 10.30, för något info möte eller något. Måste dock gå in och fråga personalen i informationen vart detta möte är någonstans, då det inte står i mitt papper.
Fick en ny kallelse idag också, till den där 3 timmar långa info mötet. =/ På måndag är det iaf.

Nu ska jag kika på One Tree Hill igen, sen ska jag gå och sova :)

Godnatt!

DH.

Hej!

Sitter och kikar på Desperate Housewives just nu. Kom hem från bion för ungefär en timme sen.

Jag tycker att filmen (Patrik 1,5) var bra :) Helt klart sevärd.
Min mentor i från gymnasiet satt på raden framför, så pratade lite med henne när filmen var slut.

När vi kom hem upptäckte mamma att hennes plånbok var borta, så de var bara att åka tillbaka. Som tur var låg den kvar i bio salongen.

När DH är slut så ska jag ta mig något att äta, och sen kika på One Tree Hill och Gossip Girl. Vet dock inte i vilken ordning ;) Hehe.

Behöver inte gå upp allt för tidigt i morgon. Börjar inte jobba förens kl. 16. Hatar att jobba kväll, men jag behöver verkligen pengarna =/ Måste spara lite av november lönen, då jag antagligen inte får någon lön i december. Blir ju borta 2 veckor, sen ska jag dra ut visdomstanden och lite sånt, men vi får väl se :P

Nu ska jag logga in i TimePool och kika lite!

Over and out!

Bio :P

Hej!

Gick upp 12.30 idag ;) Haha. Var knappt så jag orkade gå upp då. Men hade inte så mycket till val, kan ju inte sova bort hela dagen. Även fast jag typ gjorde det.

Har typ tittat på tv hela dagen. Har inte orkat göra något. Tog mig aldrig ut på någon promenad heller, haha. Dumma mig :P

Nu ska jag gå och ta på mig en klänning, sen ska vi åka till stan. För vi ska gå på bio. "Patrik 1,5" ska vi se :)

Hörs ikväll!

Massa bilder.

Hej!

Har som vanligt inte hänt något spec sen jag skrev sist.
Har bara tittat på tv, pratat med Bea i mobilen och lagat mat. Och själv ätit en macka :P Och lite youghurt med musli.

Har kikat på Färjan och Cityakuten.

Såg även att E.M.D ska vara med på Cinderella kryssning i december. Jag försöker få fram priser så jag vet om jag kan boka eller inte, haha. Vill gärna åka när dom är med, men vi får väl se hur mycket det kostar först. Sidan krånglar så de går inte att gå in där just nu.

I morgon ska jag sova läääänge. Eller iaf tills jag vaknar, haha. Sen hoppas jag på att det blir en fin dag så jag orkar ta mig ut på en promenad. Man blir ju bara deprimerad utav att gå ut när de är grått och regnigt.

På onsdag är det bara 2 veckor kvar tills jag åker till Skåne :D Och det ska bli såå jävla roligt. Jag längtar verkligen. Sen hinner jag ju vara hemma i 2 veckor och sen tar jag tåget ännu en gång. Fast då till Skövde. :D Ska bli riktigt roligt.
Vi försöker (eller iaf jag) leta på någon/några snygga killar i Skövde som vi kan paratja med ;) Höhö.

Bea har ju omtenta den 5:e mellan 14.30-18.30 tror jag hon sa. Så jag får ju roa mig själv då. Kanske kan laga lite mat tills hon kommer hem ;) Haha. Sen lär vi ju fira oavsett om de gått bra eller inte, höhö.

Finns de någon i från Skövde (eller närheten) som läser min blogg? Skriv en kommentar isf.

Just nu lyssnar jag på musik, men jag är sååå trött. Hade varit skönt att gå och sova. Men jag tänker inte gå upp kl. 9 i morgon, så jag får plåga mig lite till innan jag går och sover.

Kan ju visa lite bilder?

Turkiet - 13/8. Första eftermiddagen/kvällen.



1. Vårat lilla lilla rum. Blev stökigt på en gång ;) Vi kunde ju inte välja vad vi skulle ha på oss.
2. Våran mini kyl.
3. Jag har gjort mig i ordning.
4. Kvällens första grogg. Fanns inga skedar eller något på vårt rum, så en oanvänd rakhyvel fick hjälpa till att röra om.
5. Supa var kvällens tema ;)

Turkiet - 14/8. 2a dagen.



1. Jag har gjort mig i ordning inför kvällen. Eller middagen ;) Bytte ju om ca. 2-3 ggr varje dag. En klädsel till middag, kanske en till shoppingen på kvällen och en på natten typ :P
2. Bea i väntan på mat.
3. Efter maten fick vi en gratis drink, såklart ;)

Turkiet 15/8. 3e dagen.



1. Choklad pudding med sprut grädde. Det var lite svårt att äta med kaktusen, men vad gör man inte när man inte har någon sked.
2. Fick en ros kvällen före ;)
3. Kvällens grogg.

Turkiet 18/8. 6e dagen.



Jag hade gjort mig i ordning då vi skulle iväg och träffa killarna.

Turkiet 19/8. Sista kvällen.



1. Poolen i från vår balkong på 4:e våningen.
2-4. Tagna i från vår balkong.
5. Han :P

Nu när jag ändå håller på att lägga in bilder så kommer det några i från Turkeit 2007 också.

Turkiet 07, 15/8. Första kvällen.



1. Första drinken.
2. Två glada brudar.
3. Strawberry Daiquiri (såå jävla gott) och nötter.
4. Caner :D Snygging.
5. Sicko. Beas älskling.

Turkiet 07, 16/8. 2a dagen.



1. Jag ute på balkongen, 2. Cider, 3. Kameler, 4. Diner time, 5. Drink time ;)

Turkiet 07, 17/8. 3e dagen.



1. Pooooolen :D
2. Diner time.
3. Goa och glada Octay :D Sååå härlig.
4. Yill den lille (Yilmaz) och Octay. :D Yill var skit rolig :D Hahah.
5. Hästen Koray :P
6. Caner var liiite avundsjuk p.g.a. att han inte fick vara med på poolparty.
7. Vi träffade på 2 skåningar :D Robin (eller Kalle som vi också sa) och Mattias.

Nej, nu räcker de väl? Har lagt upp 34 kort.

Åsa, duger det? ;)

Nu ska jag se på någon serie eller sova.

Godnatt!

Måndag.

Hej.

Gick upp kl. 7.20 i morse, eftersom att vi skulle åka 8.30.

Var ju till käk kirurgen idag. Kom först en sköterska och hämtade mig för de skulle ta röntgen bilder. Jag skulle ta av alla halsband och andra smycken. Så tog av halsbanden, och örhängena. Men stavarna i näsan och läppen kan jag inte ta ur. Näsan just för att det inte är läkt, och tar jag ut staven i läppen så får jag inte fast kulan.
Så dom två fick sitta i, iaf. Hehe.

När de var klart så fick jag gå och sätta mig ute i väntrummet igen. Väntade i typ 30 min, innan jag fick träffa tanläkaren (käk kirurgen). Men han var jätte trevlig. Fick fylla i en massa papper och sen kollade han på tanden och sen fick jag gå och mäta och väga mig.
Sen pratade Lars (käk kirurgen) lite om bedövning och så. Jag är livrädd för smärta och sprutor, så jag ska få lugnande så då blir jag lite borta + att jag ska få ett annat smärtstillande genom kanyl. Jag är med i någon undersökning, och då får man någon extra smälrtlindring, för att se om den hjälper och så.
Har även fått en tid. Så de är ca 1 månad kvar.

Sen åkte vi hem, hann vara hemma i ca 1 timme, för klockan 11.45 skulle jag ta bussen till stan eftersom att jag skulle på den dära kursen.
Men jag följde med mamma när hon skulle skjutsa mormor och morfar till affären, och kännde redan där att jag inte mådde nå bra, så ringde arbetsförmedlingen när jag kom hem och sa att jag är sjuk.

På onsdag har jag blivit bokad. Ska jobba mellan 16-21. Tycker inte om att jobba kväll, men har för mig att det är ganska lugnt på kvällarna just nu. Får ju pengar iaf ;)

Nu ska jag kika på tv.

Over and out!

Söndag.

Hej!

Som vanligt har de varit dålig uppdatering. Men jag gör ju inget om dagarna, och det känns som om att jag skriver bara för att skriva, och det är ju inte heller så roligt.

Har nästan bara tittat på tv. Som vanligt.

Var ute och gick med Jessica och hunden Indra runt kl. 17. Tog en promenad på 35 min. Ska försöka ta mig ut en sväng i morgon också, men de beror lite på om jag hinner.

Ska vara på käkkirurgen kl. 09 för röntgen av min visdomstand, så vet inte hur lång tid det tar. Sen mellan kl. 13-16 ska jag på nått skit på arbetsförmedlingen. 

Just det, igår sökte jag mitt första jobb :D Jag vill verkligen ha det, så nu får vi hoppas. Har ju den "erfarenheten" som de kräver. Och jag tycker att jag skulle passa alldeles utmärkt för det jobbet. Men skulle jag få det så skulle jag behöva flytta, men det ska nog gå bra.

Nu ska jag titta på Andra Avenyn så jag hinner klart innan jag ska sova. Ska upp 7.15 i morgon.

BTW, I MORGON BYTER JAG MOBILNUMMER. Man kommer dock fortfarande kunna nå mig på det andra nummret, men den mobilen kommer inte alltid vara på då det kommer vara mitt jobbnummer.

Godnatt!

Lördag - bilder.

Hej!

Vaknade kl. 9.30 i morse, men det var så mörkt så jag tyckte inte att jag sovit klart, så jag somnade om och sen väckte mamma mig kl. 12.30. För hon undrade om jag skulle med och handla. Så fick snabbt hoppa in i duschen. Hade 30 min på mig :P Haha.
Gjorde mig klar och klädde på mig, och sen åkte vi.

Åt frukost när jag kom hem runt kl. 14 i stället, haha.

Har mest suttit framför tv:n, för mellan 15.25 - 19.30 så har de visat High School Musical 1 och 2. Så jag har kikat på de, hehe.
Runt 19 kom min bror och hans sambo. Vi beställde hem mat ;) Höhö.
De har sökt ny lägenhet också, och fått den. Min bror var och kollade på den idag. Han tyckte den var fin. Är en 2,5:a, 70 kvm med inglasad balkong och uteplats. Dock i samma område där de redan bor. Eller något hus bort bara ;) Nära och bra när de ska flytta. Så den 1/12 flyttar de in iaf :P

Sen har vi kikat på Stjärnor på Is. Marcus Fagerval är lika bra som vanligt :)

Åsa har tjatat om att jag ska lägga ut bilder. Men hon kollar ju även min bilddagbok, så hon får ju iaf bara se samma bilder ;)

10 oktober - Filmkväll med tjejerna.

   

1. Jag. 2. Marie och Åsa. 3. Maria. 4. Ida.

12 oktober - Garnering av Smörgåstårta.

       

14 oktober - Vi åt på Tzatsiki.



Ris, kykling spett och såklart tzatsiki.

16 oktober - Snabba Lådan.



Så här ser snabba lådan ut när jag gör den. Jag har paprika istället för scuash, och inga kryddor som de står i receptet.

Nu ska jag gå ner och skära upp lite frukt och titta på "Svensson Svensson" ;)

Over and out!

Fredag.

Hej!

Vaknade kl. 05.30 i morse utav att det kändes som att jag hade tusen nålar i ena handen. Brukar bli så ibland. Men nu vet det ett tag sen. Klockan ringde 20 min senare, men jag snoozade 20 min. Hehe.
Gjorde mig i ordning och hade sen 10 min på mig att öta frukost. Men jag stog upp och åt och gick runt och hämtade saker som jag skulle ha med mig.

Kom till jobbet runt 7.25. Så gick och satte maten i kylen och sen in till vårt arbetsrum och satte mig ner en stund innan jag gick ner till källaren för att byta om.
Kollade mitt insatsschema. Först hade jag städ i 2 timmar. Tog dock inte så lång tid, och då duschade jag tanten också :P Sen inköp, lunch, lunchbesök och inköp. Så var klar redan vid 13.30.

Gick i från jobbet 5 min tidigare :P Gick direkt till bussen då jag var sjukt trött. Fick vänta en liten stund.

När jag kom hem så fixade jag något att äta och la mig sen i soffan. Slö tittade lite på tv, men de var mest skit. Gick ner för att jag tänkte kolla vad jag skulle äta och möjligtvis ta mig till affären.
Men jag frös som en gris, så jag gick upp och la mig i soffan igen under täcket. Kollade på tv i typ 30 min, sen orkade jag inte titta mer, så blundade och somnade nog och sov i ca 45 min.
Vaknade sen utav att mammas sambo ropade och frågade om jag skulle ha mat. Men jag skulle fixa egen mat.
Tog mig upp ur soffan och gick ner och fixade mat sen :P

Fick skjuts till affären också, även hem. Höhö.

Började kika på Idol kl. 20, men kl. 21 ville min lillebror ha tillbaka kortet till boxern inne på hans rum. Så jag fick inte titta mer =/
Hans pappa satt i vardagsrummet och tittade på hockey, och min lillebror skulle sitta inne på sitt rum och spela data PLUS att ha hockey på i bakgrunden. Tycker att de kunde ha tittat på samma tv som de gjorde de första två timmarna. Kunde sitta inne hos syrran i hennes instängda rum, men nej tack.
Så missade den sista halvtimmen. Men jag ska ockupera tv:n hela dagen i morgon och på söndag när de är repris utav Idol.

Funderar på om jag ska kika på en film. Kanske ska sätta datan å bordet framför tv:n så jag kan ligga i soffan och kika ;) Jobbigt att sitta upp i fotöljen under en hel film.

Kevin B var helt klart bäst i Idol ikväll också. Ääääälskar hans röst. Dock missade jag hans framträdande men tur man kan kolla på idol sajten.
Var chockade över att Robin B hängde löst, för så dålig var han faktiskt inte.
Men de som röstar, röstar ju skit konstigt. Kan inte fatta hur Äckel-Lars kan hålla sig kvar. Han kan för fan inte sjunga. Är det ingen som insett det? Uscha, jag klarar inte av att titta på honom.

Nej, ska nig kika på film nu och sen hoppa i säng. Får se vad som händer i morgon. Tänker då inte gå upp kl. 6-7 iaf ;)

Btw i morgon ska jag försöka komma ihåg att lägga in lite bilder.

Godnatt!

Skåne + Skövde.

Hej!

Maten blev lika god som förra gången. Blev även 3 matlådor. Så nu har jag lunch till i morgon också.

Har mest kikat på tv nu på kvällen. Inget spec roligt. Kikat lite i min haléns katalog också. Så ska beställa någon klänning där sen. Men de får bli i november.

Har bokat tågbiljetter till Skövde också. Ska till Bea och umgås. 4-8 december åker jag dit. Alltså torsdag-måndag.
Åker ju till Skåne den 5-18 november, så hinner bara vara hemma i 2 veckor innan jag åker igen, hehe.
Då ska de bli partaj lovar jag. Får hoppas Bea är med på det också ;) Hahah.
Hon har nog omtenta den 5 dec så då kanske jag får roa mig själv när hon är borta, men det ska nog gå bra.

Nej, jag ska ju som sagt upp runt kl. 06 i morgon, så de är väl kanske dags att gå och sova.

Godnatt!

Torsdag.

Hej!

Gick upp 9.40, men det var inge roligt. Önskade att jag kunde få sova hela dagen i stället, haha. Men kom iaf upp så gjorde mig i ordning och så.
Sen åkte vi 10.55, och när vi åkt upp till vägen så kom jag på att jag skulle betalt in månads avgiften på Viktväktarna igår. Glömde föra över pengarna till kontot igår, haha. Smaart.
Men mamma förde över pengar på mitt konto sen åkte vi igen.

Blev avläppt på stan så gick in på åhlens för att kunna få ut 120 kr till vecko avgiften, sen gick jag bort till VV. Var lite tidig så fick sitta ner en stund.
Fick lov att stå i kö idag bara för att jag inte är månadsmedlem, men de gick bra iaf ;)
Hade gått ner 0,2 kg. Det var ju ganska okej nu när jag fuskat i en hel vecka. Men nu är det skärpning igen. Ska gå på 2 möten till. Sen åker jag ju till Skåne. Får hoppas att jag går ner i alla fall 0,8 kg de sista gångerna. Annars blir jag nog lite bvesviken ;) I så fall har jag gått ner 5,3 kg om jag lyckas gå ner 0,8 kg båda gångerna.
Nu har jag gått ner 3,7 kg.

Sen tog jag bussen hem 13.15. Pratade lite med Jessica och gick sen in.
Startade datan och satte mig sen och tittade på tv. Och det är väl i stort sett de jag gjort hitills.

Eller jag har fixat mat. Men den står i ungnen nu. Blir snabba lådan idag igen ;) Tänkte göra matlådor av det som blir kvar.
Ska jobba i morgon också. 7.30-14. Samordnaren frågade om jag kunde jobba till kl. 15, men har sagt till Jessica att jag ska hämta barnen kl. 15 på dagis, om det behövs.
När man jobbar 7.30-14 så brukar dagen gå fort :D

Nej, nu ska jag snart äta mat, sen ska jag se på tv igen ;)

Over and out!

Jobbat + huvudvärk.

Hej!

Sorry för dålig uppdatering. Men jag har ju jobbat + att jag inte haft någon lust att skriva tidigare. Haft världens huvudvärk =/ Fick de på jobbet.

Jag blev inte så glad när klockan ringde 6.10, hade helt glömt av att jag skulle jobba så jag var lite sur i moese, haha.

Fick ju skjuts av mamma så vi åkte 7.15, så då var jag på jobbet 10 min senare. Om ens de. 7-8 min kanske.

Kollde mitt schema på en gång. Hade väl inte världens bästa schema, men jag fixar det alltid.
Jag mitt smart skaft glömde ju helt av att jag skulle haft mitt hänglås med mig. Så gick bara ner och bytte om och fick ta med mig allt upp till samlingsrummet i stället. Fick gå runt och bära på min tunga handväska hela dagen, då jag helst vill ha alla saker med mig hem :P

Dagen har gått bra iaf. Fint väder har det varit, dock lite kallt. Men jag hade min ull jacka på mig så jag frös inte ;)

Kom i från jobbet ca 15.50, så skrev upp att jag jobbat till 15.45. 15 min extra ;) Haha.

Tog bussen hem kl. 16. Och när jag kom hem så stog de nästan mat på bordet ;D Tur var väl de, för jag var skit hungrig.

Har mest bara suttit och tittat på tv. Är helt mör i hela kroppen och orkar ingenting. Så jag har suttit i vardagsummet hela kvällen. Kikat på en film som heter "The Last Kiss" sen även "Förlossningskliniken", "Greys anathomy" och "Generation fett".

Tänkte gå och lägga mig nu. Har varit vaken i över 17 timmar. Så jag är riktigt trött...
Ska upp 9.30 i morgon då jag ska till Vikt väktarna. Men lär duscha och lite sånt innan :P Dock har jag nog inte gått ner något i vikt denna veckan =/ Men nu ska jag börja skärpa mig igen. Så släkten i Skåne kan se att jag faktiskt har gått ner i vikt ;) Haha. Har märkt lite på magen att den börjar bli mindre :D

Nej nu säger jag: Godnatt!

Rooooligt ;)

Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter Jessica , men mina vänner kallar mig porr. Jag älskar att skära mig, men leka prinsessa är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att kolla på porr, för jag har hört att man kan bli trött om man gör det. Jag bor i en lyxvilla och där bor såklart min älskade Linn :D Vi har ofta trevligt tillsammans, fast han/hon kan vara lite tjock. Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika porrigt liv som jag har det!






Hejsan! Jag tänkte berätta lite om mig själv. Jag heter (ditt namn) , men mina vänner kallar mig (1). Jag älskar att (2), men (3) är också ett av mina stora intressen. Jag tycker absolut inte om att (4), för jag har hört att man kan bli (5) om man gör det. Jag bor (6) och där bor såklart min älskade (7). Vi har ofta trevligt tillsammans, fast han/hon kan vara lite (8). Nu vet du lite om mig. Hoppas du har ett lika (9) liv som jag har det!



1. Månad du är född i:
Januari - Söta
Februari - Porr
Mars - Data
April - fjortis
Maj - Lilla
Juni - Naken
Juli - Nörd
Augusti - äckel
September - Emo
Oktober: Mumien
November - Brat
December - Ful

2. Vilken färg du har på tröjan:
vit - äta grodor
svart - skära mig
grön - äta gräs
gul - porra mig
blå - spränga brevlådor
röd - köra på katter med cykeln
rosa - äta kossor
annan/övrigt - kasta hamburgare på tanter

3. Vilken färg du har på underkläderna:
vit - leka i sandlådan
svart - spela wow
grå - krossa tv apparater
blå - ha kuddkrig med min fiende
gul - spela fotboll med zlatan
röd - leka med kattungar i sängen
annan/övriga - leka prinsessa

4. Vad du har för frisyr:
Tuperat - äta hundar
utsläppt - kolla på porr
uppsatt - leka med min mamma
"fluffat" - cama med peddos
krulligt/lockigt - lyssna på musik
helt ofixat - sova

5. Vilken färg du har på tapeterna:
Orange - bli uppäten av gorillor
vit - dö
blå - bli sciztrofren
röd - bli trött
svart - bli ledsen
lila - bli en häst
annan/övrigt - bli fjortis

6. Hur många är ni i er familj:
1 - på ett hotellrum
2 - på en vind
3 - i djungeln
4 - i en soptunna
5 - i en lyxvilla
6 - i en träkoja
7 - hos trollen
8 eller mer - hos kossorna

7. Någon du älskar:

??

8. Vilken färg du har på strumporna:
Svart - fisig
vit - porrig
blå - trött
gul - sexfixerad
grön - kannibalisk
orange - sur
röd - PMS:ig
annan/övrigt - tjock

9. Ditt favoritdjur:
Hund - deprimerande
Häst - tröttsamt
Kanin - porrigt
katt - roligt
annat/övrigt - fnissig

Prata.

Hej!

Mamma jobbade kväll idag, så det var jag som fick fixa ihop lite mat, haha. Eller jag kokade bara potatis. Sen fick syrran och lillebror köttbullar i sås som mamma gjort i ordning. Men min lillebror gillade inte maten. Själv åt jag potatis och något annat. Vad kan jag inte säga för då blir jag nog mobbad ;) Haha.

Åt lite senare då jag pratade med pappa. Äntligen efter lite pepp i från farmor så plockade jag upp telefonen och ringde. Vi har bestämt oss för att lägga allt bakom oss och stryka ett streck över det nu.
Vi pratade lite om allt möjligt. Mest om deras resa till Turkiet och deras katter :) Märks att vi inte pratat på länge. Efter 1 h och 15 min så la vi på. Skönt att prata ut lite. Pratade lite med min lillebror också, men han hade en kompis på besök så de blev inte så länge.
Just det. Pappas kompis har 16 cd skivor med hur man lär sig turkiska. Han ska låna dem och bränna dem till sig själv, och han sa att om han hade hunnit fått dem tills jag kommer ner så skulle han fixa till mig också :D Kuuuul. Kan jag och pappa prata turkiska med varandra sen ;)

Sen åt jag mat och kikade på Ugly Betty. Sen började jag kolla på desperate Housewives, men efter 10 min kom jag på att jag skulle ringa och prata med pappas fru :)
Pratade om nästan samma saker som med pappa, men även lite annat. Pratade med henne i 40 min :O Men det var trevligt. Bad henne försöka hjälpa mig med vad jag ska ge pappa i fars dag/födelsedags present. Men hon skulle höra av sig om hon kom på något.

Grannen Jessica (hon som har Felix och Fabbe, som jag brukar vara barnvakt åt), undrade om jag ville åka och prov träna med henne någon dag. Så frågade om det var gym hon ville börja på, och skrev att jag vill börja på jympa, och de var det hon ville börja på också :D Super bra.
Vi bestämde oss för att leta på lite träningskläder innan vi bestämmer dag ;) Hahah.
Kommer nog bli jätte roligt :)

Nu ska jag sova! Ska ju upp 6.30 i morgon =/

Godnatt!

Tisdag.

Hej.

Mamma väckte mig 10.30, för att hon, min bror och hans sambo skulle ner på stan och luncha. Så jag slängde mig i duschen och gjorde mig i ordning. Så jag också kunde följa med.
De kom lite tidigare än de skulle, så de gjorde rent Villes bur, haha. Det är ju trots allt deras kanin :P

Vi åkte till Tzatsiki och åt lunch. Kycklingspett och ris tog jag :D Så de blev faktiskt inge fusk idag.
Sen åkte vi hem igen.
Då började jag städa Blixtens bur. Och sopade alltanen och lite sånt. Det var ju så himla skönt ute, så jag ville nästan inte gå in igen, haha.
Precis när jag börjat städa och satt på musik på mobilen så slutar musiken och mobilen börjar vibrera. Det ringde, haha. Det var jobbet som undrade om jag kan jobba i morgon mellan 7.30-15.30, så de sa jag att jag kunde.

Sen kom mormor och morfar, så jag var lite social med dem.

Och nu sitter jag och kikar på tv. "Christine" är det just nu.

Försökt få tag på farmor och farfar, men de var nog inte hemma.

Ska ta och slänga ihop en kakmix i stället.

Just det, jag min klant. Det är ju serie tisdag idag :D Yeeey.

Over and out!

Måndag.

Hej!

Började att skriva ett inlägg vid 11.20, men behövde köra virus program på datan, så jag skrev aldrig klart. Sen orkade jag inte sätta mig och börja skriva igen, haha.

År frukost/lunch bestående av smörgåstårta, sen satte jag mig och tittade på "Pretty Women" som jag spelade in igår. Den filmen kan man aldrig se för många gånger :D
Runt 14.40 var filmen slut. Så då gick jag och klädde på mig för skulle till Linn runt 15. Men först skulle jag kolla om Idol biljetterna hade släppts, men de hade dom inte.

Hemma hos Linn gjorde vi inte så mycket. Pratade, busade med Lina och sådär. Lina borstade vårat hår och lite sånt.

Runt 17.45 kom mamma och hämtade mig. Sen skjutsade vi ner syrran till stan då hon skulle på bio eller något med klassen.
Åt mat när jag kom hem, och sen satte jag mig här :P

Har kikat på "Färjan". Tycker de programmet är roligt, hehe. Har även sett "Cityakuten". Vet inte hur många år jag följt den serien, men den är bra.

Just nu är det "I ditt ansikte". Så jag kikar lite på det.

Ska kolla lite på resa, sen gå och sova. För jag somnade inte förens runt 04 i natt =/

Godnatt!

Jisses.

Hej!

Fick ett sms utav en person vars nummer jag inte kännde igen. Det stog: "Vad är det med dej". Jag blev livrädd och undrade vem det var. Gick in på eniro, och fick reda på vem det är.
"Dejtade" honom i våras. Han är verkligen snygg och jag föll pladask för Han har mig lindad runt sitt pekfinger, haha. Dock slutade vi träffas efter 2 månader, p.g.a. vissa anledningar. Men de har inte gått en dag utan att jag tänkt på honom.
Nu vill han börja umgås igen. Jag vet inte riktigt vad jag vill. Eller innerst inne vet jag det.

Gah, jag är så jävla förvirrad. Vet varken ut eller in längre.

Har kikat klart på alla andra avenyn avsnitten iaf. Eller det var ett tag sen.

Börjar tröttna på Roxanas Att hon inte kan växa upp och inse att hon är mamma nu. Får hoppas att hon börjar fatta nu efter vad som hände i torsdagens avsnitt.
Även Ulla, att hon inte fattar att hon dricker för mycket, men man kan ju hoppas att hon börjar inse att hon inte kan dricka så mycket och dyka upp sent till jobbet.

Aja. Vet inte riktigt vad som händer i morgon. Var på väg att skriva att jag ska sova länge i morgon, men jag ska nog inte skriva så. Eftersom att jobbet ringde 6.57 morgonen efter.

Pratade med syrran om att åka ner på stan och försöka hitta en present till pappa. Tänkte gå in på Dress man, eftersom att de har rea, men kom på att det inte är någon idé eftersom att han iaf inte kan lämna tillbaka sakerna om han inte kan ha det.
Men försöker hitta på något annat. Presentkort på Biltema kanske?

Äsch, jag vet inte. Ska sms:a hans fru i morgon och se om hon har något bra tips.

Over and out!

Söndag.

Hej!

Vaknade 10.45 idag, men låg kvar i en timme då jag inte hade någon lust att gå upp, hehe.
Hoppade in i duschen och lite så. Provade även min nya lilla plattång. Var lite skillnad att platta med den, då sladden är så kort och den är så liten. Men det var ändå lättare att platta med den nu när jag har så lite hår där bak.

Åt frukost, och kollade sen på tv fram till 14.30.

Då satte jag i gång med att dekorera smörgåstårtorna. Tog ca 1 h och 15 min. Men fina blev dem. En med räkor och en utan.

Runt 16 då droppade allt folk in. De som kom var: min bror och hans sambo, mormor och morfar, mammas sambos mamma + gubbe och mammas sambos syster + sambo.
Lite små jobbigt när alla kommer på en och samma gång. Men de gick bra. Och smörgåstårtan var jätte god.

När de flesta åkt hem så skulle mamma klippa Carins hår (brosans sambo), men hon hade haft de uppsatt så jag plattade det för att det skulle vara lättare att klippa det.

När de åkt så drog jag och mamma och köpte mat. Hann precis äta färdigt innan "Ensam mamma söker" började.
Alltid lika roligt att titta på det :) Jag hoppas Johanna väljer Alex. Om hon nu inte gör det så vill jag ha honom ;) *Mumma*.

Håller på att kika på Andra Avenyn. Har sett första avsnittet, men tog en liten paus nu för att uppdatera.

Kommer lite bilder senare, vet inte vart kamera sladden är just nu ;)

Men ska fortsätta kika nu!

Förvirrad.

Hej!

Jag har suttit och tittat på någon serie som heter "Singelmammor" som gick på svt1 tror jag det var. Orkade inte se någon film, så kollade på 2 avsnitt utav de på webben i stället, haha.

Juat det, "min" turk loggade in på msn runt 22. I frågasatte bilderna, men han sa att hon var full. Och att de hade pussats en gång, även fast han inte ville. Chefen hade stått och gjort honom nervös och typ retat honom. (Jag och Bea pratade väldigt mycket med chefen, så vet ju lite om hur han är). Han hade även sagt till tjejen att han inte ville pussas med henne eller något. Han skrev att han hade mig i tankarna och hade tydligen även sagt de till henne..
Jag känner mig mest förvirrad. Vad ska jag tro på?
Visst han får göra vad han vill, och nu när jag chattat med honom en stund så känner jag mig inte arg längre.

Jag får ju gå och hångla upp en främling om jag vill, och de får ju han med. Men jag tror nog att jag blev mest chockad, för de är sånna saker man inte vill inse.

Kommer antagligen iaf hålla lite kontakt med honom, men den kommer nog inte hålla i 10 månader. För det är nämnligen 10 månader kvar tills jag åker ner igen. Kommer nog inte träffa honom heller.
Skulle ha hört av mig till en annan turk i år, som jag träffade på Green Garden förra året, men de gjorde jag aldrig. Tror dock att han såg mig i Alanya i år ;) Men han har inte sagt något.

Jag sa till Bea att nästa år ska vi ha en ny kille varje kväll, höhö ;)

I morgon tänker jag försöka sova ut. Sen göra mig i ordning och sen dekorera smörgåstårtorna. En stor och en liten. Tänkte även testa min nya plattång i morgon :)
Syrran vill köpa min "gamla", men de får hon inte, haha. Har en Ga.Ma Italy. Den är för proffesionellt bruk står det. Köpte den för 600-700 kr. Och den är super bra, så den kommer jag behålla :)

Tror jag ska hoppa i säng. Gäspar och hostar hela tiden. Jäkla rethosta.

Btw, receptet på maträtten jag la in kan man ju äta även fast man inte går på vikt väktarna. Super gott är det :D

Godnatt!

Snabba lådan.


Snabba lådan.



POINTS® värde | 5,5
Portioner | 4
Förberedelser | 10 min
Tillagningstid | 25 min
Svårighetsgrad | Mycket lätt

fågel | Snabb att göra och väldigt god.

Ingridienser:

200 g Råris okokt, 2 1/2 dl
200 g Fraiche max 2%, 2 dl sweet chili
2 msk Basilika
200 g Kalkonkött magert utan skinn rökt
1 bit Squash (zucchini, courgette)
4 st Tomat
10 ml Olja, 2 tsk
5 g Salladskrydda, 1 tsk italiensk

Instruktioner:
  1. Koka riset enligt anvisningar på förpackningen. Bottna en smord ugnssäker form med det kokta riset. Strö över strimlad kalkon.

  2. Blanda samman färsk hackad basilika med fraiche och bred över kalkonstrimlorna. Lägg på skivor av tomat och squash.

  3. Pensla skivorna med olja och strö över salladskrydda. Gratinera i 225 grader i ca 25 minuter. Garnera med basilika. Servera med en sallad.

Normalt inlägg kanske?

Hej!

Tänkte försöka mig på ett normalt inlägg också ;) Haha.

Gick upp vid 10, och gjorde sen ingenting i 40 min. Sen orkade jag klä på mig och äta frukost. Och då ringde brorsans sambo och sa att de inte skulle ner på stan.
Så jag och mamma åkte ner själva i stället. Jag gick på Åhlens och hon på Dressman.
Jag köpte ett par tjocka leggins och underkläder ;) Sånt behövs alltid, haha.
Sen gick jag bort till Dressman. Mamma köpte present åt sin sambo som fyller år på måndag. Men vi ska ju fira honom i morgon.

Sen gick vi bort till Åhlens för att fördriva tiden i väntan på att syrrans tåg skulle komma. Var typ 40 min kvar, så vi gick in på Åhlens och fikade. Haha, det var Madde som stog i kassan ;) Hon blev lite chockad när hon såg mig.

Sen kikade vi lite på Åhlens. Jag hittade en rosa plattång jag ville ha, så mamma tyckte att jag skulle köpa den, så de gjorde jag :D
Så här ser den ut:



Kostade bara 399 kr.

Sen åkte vi till tågstationen och hämtade syrran.

Sen har jag inte gjort så mycket förutom att titta på tv/film. Såg färdigt på The Notebook. Den var bra :)

Nu har jag tv4 på i bakgrunden för de är "Stjärnor på is". Tycker inte att det är så jätte roligt, men finns några som jag vill se.

Over and out.

Skit dag.

Hej!

Har inte orkat skriva något. Är ganska besviken och arg och förvirrad just nu. Jag vet att man inte ska lita på turkar, men ändå har jag gjort det =/ Vi hade det så bra i turkiet, så jag hade aldrig kunnat tro något sånt om honom. Samtidigt vet jag inte om det är sant. Skulle jag fråga honom så vet jag ju iaf inte om han talar sanning eller ej.

Chattade med den turken som Bea umgicks med, 2:an alltså. Han skickade denna bilden till mig igår vid 01.30:



Det är alltså "min" turk och någon jävla blondin. (Förlåt för mitt språk, men jag är arg).
Kan ni se datumet på bilden?
Det står: 2008/08/21 22.31.
Jag åkte hem 2008/08/20.

2:an skickade även en annan bild, men jag hann aldrig få den innan han loggade ut. Men fick den idag:



Förklaringen jag fick av 2:an var att det var hon som pussade honom, och att hon kanske gillade honom. Men han gillade inte henne. Varför pussar han henne om han inte vill? Visst det är bara på kinden, men vad fan.
Ni tycker såkert att jag reagerar konstigt. Jag känner ju inte ens honom. Han var bara någon som jag umgicks med i typ en veckas tid. Men det som gör mig mest arg att han bara sitter och ljuger om det. Han säger att han bara har ögon för mig och massa sånt skit.
ÄNNU EN GÅNG, JAG VET ATT MAN INTE SKA LITA PÅ TURKAR.

Jag är iaf arg, för jag trodde inte han var sån.

Bläää, nu svammlar jag bara. Bäst jag håller tyst.

Alla kommer iaf att tycka att jag är löjlig, men egentligen så skiter jag i det.

Btw, så låg jag vaken till 03 i natt. Jag önskar egentligen att jag aldrig fått se bilderna.

Over and out.

Hemma igen + pappa

Hej!

Kom hem vid 00.30. Mamma fick komma och hämta mig, då min kompis inte skulle hämta sin syster i stan. Så mamma fick gå upp ur sängen ;) Haha.

Mammas sambo behövde inte skjutsa mig, då Marie ringde 19.40 och frågade om jag ville åka med henne. Så vi åkte inte förens 19.55, då hon hade jobbat och skulle äta lite mat och så först.

Har haft en jätte trevlig kväll med tjejerna. Måste göras om snart igen :)
Först började vi kika på The Notebook, efter mycket om och men, haha. De fick knappt i gång dvd:n, men efter en stund så gick det. Hann titta typ 15 min, innan alla tröttnade och vi satt och pratade hela tiden. Så vi kikade lite på Idol, och sen på "Mysteriet på greveholm" :D Haha, så jäkla bra.

Blev en massa tjejsnack, så det var roligt. Inte ofta man träffar tjejerna.

Tänkte strax hoppa i säng, då jag ska upp kl. 10 i morgon. Ska med mamma och möta upp min bror och hans sambo på stan 11.30.

Just det, funderar lite på vad jag ska ge pappa i farsdag/födelsedags present. är ju farsdag den 9/11 och sen fyller pappa år den 25/11. Så tänkte slå ihop det. Ska höra med syrran om hon vill vara med och dela. Min bror ville inte det p.g.a. vissa anledningar.
Pratade med mamma om att jag tänkte köpa något också, och hon verkade inte så jätte glad över det. Men jag vill INTE bråka med min pappa mer. Mamma har varit på min sida så länge jag varit arg på honom, och hon verkar tycka att jag aldrig ska bli sams med honom. Men hon får liksom umgås och prata med sin pappa. Och de säger jag inget om. Så varför skulle jag inte få kunna träffa och prata med min pappa?
Känns ganska orättvist. Men samtidigt är det jag som bestämmer vad jag vill göra.
Jag orkar inte bråka med honom längre. Och för vilken anledning skulle jag göra det? Studenten är förbi sen 4 månader, så varför fortsätta bråka om varför han inte kunde komma?
Jag vet att vi båda sa saker som gjorde varandra ledsna, så varför inte förlåta och gå vidare i stället?
Mamma får ju tycka vad hon vill, han är ju ett avslutat kapitel för henne, men han är ju min pappa. Jag vill faktiskt ha min pappa i livet. Och nu när jag inte pratat med honom på ca 6 månader, så märker jag att jag börjar sakna honom. Alla samtal, att få veta hur det är med dem. Och min lillebror.

Men ska reda upp allt när jag kommer ner, så jag kan gå vidare någon gång.
Förlåt om det blev osamanhängande. Men ni kanske förstår vad jag menar?

Nu ska jag hoppa i säng innan detta blir allt för känslosamt.

Godnatt!

Klar.

Hej.

Nu är jag klar, nästan iaf. Ska bara plocka ur och i lite saker i väskan och så. Tänkte lägga upp någon bild, me de hinner jag inte nu.

Men vi hörs när jag kommer hem i natt ;)

Äta, kanske?

Hej!

Jag tog mig till affären till slut. Blev cykel. Men först pratade jag lite med Jessica och barnen innan jag kom iväg.
Ska antagligen gå på bio nästa vecka :) Rallybrudar ska vi se. Den verkar bra. Jag har aldrig gillat svenska filmer, men Helena Bergström (tror hon heter så), hon gör ju bra filmer. Så de är oftast sevärda.

Jag tänkte strax gå ner och värma lite mat. Sen byta om och lite sånt då jag ska åka om två timmar.

Jag är lite sur över att jag missar Idol i kväll, haha. Men mamma har gjort så de börjar spelas in kl. 20. Så jag kan kika på det i morgon. Men jag kommer vara alldeles för nyfiken, så jag kommer kika på alla låtar på tv4.se/idol innan jag går och lägger mig ;)

Nej, om jag skulle gå ner och äta nu :)

Fredag.

Hej.

Vaknade 06.37 i morse. Men somnade snabbt om igen och vaknade 11.20 i stället. Så då gick jag upp.
Tvättade håret, klädde på mig och åt sen frukost.

Sen kikade jag lite på tv, och på en dokumentär som gick på Tv4plus igår. Vi spelade in den på vår nya boxer. Den handlade om en liten indisk tjej som hade fötts med 4 armar och 4 ben. Det visade sig att hon hade en siamesisk tvilling utan huvud. Sä hon fick igenomgå en operation för att få bort tvillingen. Var faktiskt intressant att se.

Nu har jag precis kikat klart på en film som heter "Collage Road Trip". Den var ganska bra. Fick ju lite tid att gå iaf, hehe.

Tänkte strax gå eller cykla upp till affären och köpa bea sås till min mat. Har redan varit på affären en gång med mamma men glömde av att köpa bea sås då.

Funderar på att ringa farmor och farfar en snabbis och säga att de ska kika på Idol ikväll. Eftersom att syrran sitter i publiken. Hon brukar ju synas på tv i sånna sammanhang, så vi får väl seom hon syns i kväll också.
Förra året fick vi ju VIP biljetter av Andreas Sjöberg, eftersom att det är pappas kompis. Och då syntes hon tillsammans med Andreas frus barn.

Nej, om jag skulle ta och göra något utav de jag skrev!

Over and out!

Natt.

Hej!

Har precis kikat klart på en film som heter "Baby mama". Den var faktiskt bra. Var lite kända skådespelare med. Bl. a. Steve Martin (tror han heter så), och sen en tjej i från Cityakuten (Abby, minns inte hennes riktiga namn).

Kollade knappt på SOS Gute, satt och lyssnade på genrepet på Idol i stället, haha. Var så nyfiken på vad alla skulle sjunga, så nu har jag fått höra lite.
Missar ju det i morgon, eftersom att jag ska hem till en gammal klasskompis. Men på vår nya boxer så kan man spela in ;) Så jäkla smart. Man kan spela in ett programm och titta på ett annat :D Sen lagras de på boxern tills man väljer att ta bort de.
Just det, syrran åker till Stockholm i morgon för att sitta i Idol studion och kika på Idolerna :) Måste be henne ta kort på Kevin och Robin B åt mig ;) Höhö.

Chattade lite med Linn innan. Inte ofta hon brukar ha tid att vara inne på msn, hehe :P Hon och hennes pojkvän har antagligen fått en lägenhet 5 min promenad i från mig :D Sååå roligt. De skulle kanske få veta lite mer i morgon. Är inflytt i januari. Perfekt att ha dem nära, så man slipper åka buss och så. Kommer man kanske träffa på dom lite oftare.

I morgon ska jag sova länge. Lyckades ju bara sova till 9.30 igår, men gick ju och la mig 23.10, kvällen före. Så de var kanske inte så konstigt.
Nu börjar klockan närma sig 01, så lär väl sova till 11 i morgon iaf :)
Ska inte vara hos Åsa som hon heter förens runt kl. 20. Så ska ju höra med mammas sambo om han kan skjutsa. Så då åker vi runt 19.30. För jag är inte säker på att jag hittar hem till henne, haha.

Klart att jag skulle bli ännu mer förkyld nu när jag piercat näsan. Jag vågar knappt nysa, haha. Fast smycket sitter ju fast, så de kan knappast åka ur ;)

Nej, nu ska jag lägga mig och läsa och sen sova.

Godnatt!

Torsdag.

Hej!

Idag gick jag upp kl. 8. Fy sjutton vad jobbigt det var. Men upp skulle jag.
Hoppade in i duschen och klädde sen på mig. Sen åt jag frukost. Intressant va? ;)

9.20 åkte vi för att hämta mormor, då hon skulle vara hos tandläkaren 9.50.
Sen åkte jag och mamma bort till Arbetsförmedlingen. De öppnade inte förens kl. 10, så vi var 20 min tidiga. När de öppnade var jag först, så fick en nummer lapp och fick sen träffa en jätte trevlig tant. Så nu är jag arbetssökande på ams ;) Haha. Nu ska jag bara lära mig att skriva cv, och sen börja söka lite jobb om de finns något trevligt. Är dock lite tråkigt att man måste flytta om man skulle få något jobb :( Vill ju inte flytta i från vänner och familj. Men men, sånt är livet.

Kom sen på att jag glömt lite VV-papper, så vi hämtade upp mormor, och åkte hem med henne sen hem till oss, hämtade mina papper och sen skjutsade mamma in mig till stan igen, då hon skulle handla.

Vi månadsmedlemar på Viktväktarna behöver inte stå i någon kö, utan kan gå direkt till vågen ;) Jag blev chockad när jag fick se vad jag vägde. 1,2 kg har jag gått ner :D Så jävla skönt, med tanke på att det gått dåligt i två veckor. Så har gått ner 3,5 kg nu. Fick även en guldstjärna idag då jag nått mitt första delmål.

När lektionen var slut, så hade mamma handlat färdigt så hon hämtade upp mig och sen åkte vi hem.
Då kändes det som att klockan var runt 18-19, när den bara var 12.30-13.

Mormor och morfar kom vid 14.15, för att fika. Felix och Fabbe kom då också, då deras mamma skulle åka iväg och göra en sak. Så de lekte med bilar, åt frukt och kollade på när min lillebror satt vid datan.

Vid 16 försökte syrran tvinga med mig till stan, men icke sa jag. Klockan var alldeles för mycket och jag var trött och hungrig. Så hon fick inte sin vilja igenom.

Idag åt jag kyckling kassler och potatisgratäng till middag. Dock var potatisgratängen gjort på viktväktar vis, men den var god :)

Är fortfarande super nöjd med min mobil :D

Nej, nu ska jag kika på SOS Gute.

Natti bloggen!

Hej.

Har precis kikat klart på Beverly Hills 90210. Den är ny, men med lite gamla skådisar som var med förr i tiden ;) Tycker att den är väldigt bra, haha. Men sen älskar jag alla sånna sorters serier/filmer.

Har nästan haft sms maraton med Bea nu på kvällen. Stackarn har ju inget internet ännu i sin lägenhet. Tur hon har tv iaf, haha.

I morgon ska jag gå upp mellan 8-8.30. Ska duscha och göra mig i ordning och så innan vi ska hämta mormor 9.30. Deras bil är på lagning eller något så vi ska skjutsa mormor till tandläkaren, och sen ska jag till arbetsförmedlingen. Ingen aning om vad jag ska göra där, men men. Sen ska jag på Vikt väktarna. I morgon hinner jag även stanna på lektionen.
Ska bli spännande att se om jag gått ner något. Tvekar på det, men man kan aldrig vara säker.

Kanske skulle ta mig en sväng på stan efteråt också så jag kan försöka komma på något att köpa till Linn. Hon säger ju inte vad hon vill ha. Men jag får väl se vad jag hittar.

Ååh, jag längtar som bara den till nästa sommar. Kommer bli så jävla roligt :D Saknar Turkiet. Även fast man blir lite smått arg på turkarna ;) Haha. Fast ibland är de bara roligt att få all den uppmärksamheten. Höhö, det är roligt att gå förbi dem som står och ropar på oss, för jag ignorerar dom och då blir de ju lite sura ;)
Eller som när vi hade varit ute och shoppat på kvällen, och skulle hem och byta kläder inför party. När vi gick förbi dem så såg de ju att det var vi, och att vi bytt om till party kläder, så de frågade om vi skulle på party och massa sånt. Haha.

Bea nästa sommar får du inte vara blond ;) Så fort hon gick först utav oss så såg de nästan direkt att vi var svenskar, men inte när jag gick först. ^^

Nej, nu ska jag gå ner och göra rent näsan, och sen hoppa i säng. Måste läsa lite först. Nu kan jag ju inte spela Quadra pop på mobilen =/ I stället har jag Sudoku, Tetris, Snake 3 och två andra spel.

Godnatt!

Onsdag + ny mobil

Hej!

Vaknade 9,30 så gick upp för att se om lillebror var hemma från skolan, och det var han. Frågade när mamma skulle komma hem, och sen gick jag och la mig i sängen igen. Spelade lite spel på mobilen, haha. Kl. 10 gick jag upp igen.
Kikade lite på tv, och sen började jag titta på "Det bästa från Idol 04-07", som vi fick med när mamma köpte glass igår.

Åt inte frukost förens 12.30, så jag gick runt i min pyjamas tills dess också ;) Brukar nästan jämt klä på mig och äta frukost när jag gått upp. Men sen brukar jag inte gå upp kl. 10 heller ;)

När mamma kom hem så visade jag henne mobilen jag ville ha. Så vi letade massa återförsäljare. Men sen vid 13 åkte hon iväg på möte. Så jag satt och ringde runt till Expert, Siba, Onoff, Telia butiken, Aircall, Teknikmagasinet m.m. Och det var vara Expert som hade den inne. Och där kostade den 1799.
Så jag gav upp :P

Sen vid 14.15 var jag och hämtade busungarna då deras mamma behövde ringa lite viktiga samtal, så de satt och pratade med mig när jag åt mat, och sen lekte de med bilarna också.

Pratade med mamma när hon kom hem och hon orkade inte åka till Valbo, där jag hittat mobilen för 1425 kr. Sa att hon kunde få 150 kr i bensin pengar, men i stället så sa hon att jag kunde få 200 kr av henne så telefonen blir billigare.

Så vid 16.30 drog vi ner på Expert och köpte den :D Så jäkla skönt att ha Nokia igen :D Den bästa telefonen. Är super nöjd :)
Fick dock lägga in hälften av alla nummer igen =/
Kommer ju byta nummer den 20/10, så då blir det att lägga in alla nummer på nytt igen. Men men, det är de värt :D Ska vara jättenoga med vilka jag ger ut mitt nummer till nu.

Just det, har skrivit lite med Sveriges Största Aupair bloggare Louise. Hon har nämnligen fått jobb i Turkiet nästa sommar, så vi bestämde att vi ska försöka ses när jag och mitt sällskap kommer ner :) Hon pratade om att vi skulle försöka besöka något berg. Det ska tydligen vara otroligt fint :) Kommer blir jätte roligt. Jätte gullig tjej verkar hon vara :)

Ikväll är det Greys Anathomy. Så det ska jag kika på :)

Känner inte av att jag tog hål i näsan i går, så det är jätte skönt. Är lite småjobbigt att jag ser kulan så fort jag tittar, men man vänjer sig ju.

Nu ska jag hoppas på att jag får ner "90210" innan klockan 21, så jag hinner se det innan jag går och lägger mig.

Ny mobil? Sälja gammla?

Hej!

Sitter och tittar på "Prinsen och jag" just nu. Dock har jag sett den x antal gånger förut.

Blev inte så jätte mycket tittande på "Ugly Betty" och "Desperate Housewives". Hjälpte mamma att rensa lite bland våra brukar i stället, haha. Om man öppnar så ska man vara beredd på att få en burk i huvudet, men jag tror att vi slipper det nu :P

Har kikat lite på ny mobil. Har inte riktigt råd att köpa någon ny. Men funderar på att sälja den jag har nu. Är inga fel alls på den, utan jag gillar bara inte Sony Ericsson. Tycker Nokia är bättre. Har ju bara haft min SE sen i juni. Så den är ju inte gammal eller så :P
Denna har jag hittat:



Nokia 7310 Supernova. Den verkar lite bättre än den jag har.
Får bara hoppas på att någon vill köpa min mobil jag har nu. Ska prata med mamma i morgon och se om hon kan hjälpa mig att sätta ut en annons.

Ska sova länge i morgon hade jag tänkt. Men vi får väl se hur det blir med de.
Lär ju gå upp i tid på torsdag eftersom att det är vikt väktarna då. :P

Måste komma ihåg att göra rent runt piercingen innan jag går och lägger mig. Fick något att tvätta med. Sitter en blodskorpa vid båda ändarna.
En sån här har jag i näsan:



Kulan är ju den delen man skruvar av, så smycket "för man in" (hahah, sorry hittade inga andra ord) innifrån näsan, sen kommer den ju upp och då är de bara att skruva på kulan.
Har en likadan i läppen, men den är i storlek 1,6x8 mm, och den jag har i näsan är 1,2x7 mm tror jag han sa.

Nej, nu ska jag se färdigt på filmen, och sen fundera på om jag ska hoppa i säng eller inte. :P

Godnatt!

7:e oktober.

Hej.

Mamma skjutsade in mig till stan så jag var där 13.15. Syrran tog bussen 13.20 i från skolan, så den var i stan 13.30. Vi hoppade av på Rv 70 istället för att gå av inne på Kupolen. Det tar sån tid om man ska åka hela vägen.
Vi gick in på Gina Tricot, då syrran skulle kolla om hennes kjol fanns i en annan färg. Hon köpte den i grått, men ville ha den i svart. Men de fanns inte. Så vi gick runt och kikade lite, och satte oss sen och fikade lite grann.

Runt kl. 15 gick vi bort till Par i Hjärter då jag hade tid där 15.30.
Här är resultatet:



Tog ju självklart hål i näsan ;) Saaknat.
Men fy i helvete vad ont de gjorde. Ingen rolig smärta. Var lite segt när nålen skulle igenom brosket och då gjorde de ju självklart ont. Jag låg på britsen och blundade, då jag inte ville se nålen. Sen när jag öppnade ögonen så forsade dom som en flod, haha. Han träffade nog en tårkanal.
Men nu är det gjort iaf :D Piercaren tycker att jag passar i det, så de var roligt att höra :D
Nu är det bara den jobbiga läkningstiden, men det ska nog gå bra :P Är ju inte första gången jag piercar mig ;)

Han tittade på mina tatueringar också, och han tyckte att de läkt bra, så de var ju också skönt att höra.

Sen tog vi bussen hem. När vi kom till stan så missade vi precis bussen hem. Så vi gick in på Gina en sväng. Där hittade syrran kjolen i rätt färg och storlek, så hon bytte.
Hon ska nämnligen på Idol finalen på fredag, så hon vill ju vara snygg ;) Hon köpte även ett par pumps på Kupolen.

När jag kom hem så pratade jag med farmor, och fixade efter de lite mat. Skit gott blev det :D Lägger upp recept + bilder i ett annat inlägg.

Kom inte ut något nytt avsnitt utav One Tree Hill eller Gossip Girl idag ;( Tråkigt. Men men.

Nu ska jag kika på Vänner, sen är det Ugly Betty och Desperate Housewives.

Over and out!

Serie-Tisdag

Hej!

Gick upp 10.39 idag. Skulle gått upp kl. 10, men jag somnade om ;) Haha.
Har duschat och fixat håret och så. Även fått på mig lite kläder. Tänkte strax äta lite frukost.

Lånar mammas dator en sväng medans hon är på affären ;) Fast jag är så van vid min, så jag skriver fel hela tiden nu, haha. Använde ju mammas dator hela tiden förut. Men när jag hade jobbat förra sommaren så hade jag råd med en egen dator, och det är nog de bästa köpet jag någonsin gjort ;) Man får ju ha allt i fred. ^^

Nej, frukost var det på schemat. Skriver mer i kväll. Är inte hemma förens runt 17, och då ska jag laga mat, så kommer ett inlägg efter alla serier. Kanske runt 22-23.

Over and out!

6:e oktober.

Hej!

Sitter och lyssnar på Lady Gaga - Poker Face, just nu. Var syrran som satt och lyssnade på den låten häromdagen, så då blev jag nyfiken på vem det var. Och då visade det sig att jag har den skivan på datan, haha. Men har inte suttit och lyssnat igenom alla låtar.

Har kikat på "Färjan" som går på kanal 5. Det var faktiskt roligt, haha. Missade första avsnittet för att jag tittade på något annat då. Men idag kikade jag iaf, och det ska jag fortsätta göra.
Sen har jag kollat på "Cityakuten" också. Hängde inte riktigt med idag, tyckte de var så mycket hoppande ang Abby, men men.

I morgon ska jag till Borlänge. Var meningen att Linn och Robban skulle med, men frågade syrran istället för att besvära dem. Och då sa hon att hon kunde följa med, men nu börjar hon tveka =/ Tack liksom. Jag vill ju inte åka själv. Men vill inte fråga L&R igen.  Aja, får väl åka själv då :P

På fredag ska jag hem till en gammal klasskompis i från Högstadiet så vi är några tjejer som ska ha filmkväll. Kommer bli mys :D Och man träffar inte tjejerna så ofta.

Sen på lördag fyller ju Linn 19 år. Ingen aning om vad jag ska ge henne. Men de visar sig väl.

Om en vecka, alltså nästa måndag så fyller mammas sambo 45 år. Men på söndag ska vi fira med smörgåstårta, så ni kan ju räkna med att det blir mycket fusk för mig ;) Jag äääälskar vår hemma gjorda smörgåstårta. Ska höra med mamma om jag får göra den, då hon jobbar fram till 15.30. Blir ju bara att garnera, men det är roligt :D

Nu ska jag fortsätta lyssna på Poker Face. ;) Lyssnar fortfarande på den. Höhö.

Godnatt!

Måndag.

Hej!

Vaknade runt kl. 10 och trodde att klockan var jätte mycket, men de var den ju inte. Så jag somnade om och gick sen upp kl. 12.45 i stället.
Jag hade tänkt duscha, men mamma hade badat så de fanns inte så mycket varmvatten kvar. Fick nöja mig med att tvätta håret.
Klädde på mig lite myskläder, tog ner datan och satte mig framför tv:n. Helt sjukt vad beroende jag är av att sitta vid datan. Kanske inte så konstigt ;) Väntar på att "min man" ska logga in. Har dock inte en aning om när eller vilken dag, men jag vill inte missa honom som jag gjorde i lördags.

Jag kikade lite på Desperate Housewives innan, men såg då att grannen och barnen var ute så gick ut till dem en sväng. Sen satte jag mig och tittade lite på Cityakuten. Men tröttnade, så började titta på filmen "Systrar i Jeans". Böckerna är dock mycket bättre.
Men sen började "One Tree Hill" så pausade filmen en stund för att titta på OTH i stället. Men det är snart slut så jag ska strax kika färdigt på filmen.

I lördags åkte min pappa, hans fru och min lillebror till Turkiet. Är riktigt avundsjuk. De bor på hotellet Green Garden som jag bott på 2006 och 2007. Bästa hotellet jag bott på, synd bara att de ligger så långt i från centrum och hamnen.

Nu ska jag se på filmen!

5:e oktober.

Hej!

Sitter och lyssnar på lite musik :P I väntan på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska gå och lägga mig, haha.

Tittade ju på "Ensam mamma söker" kl. 20. Och det är alltid lika bra :D Jag har mina favorit-killar. Får hoppas de väljer som jag tycker då, hehe.

Efter de kikade jag på alla 3 Andra Avenyn avsnitten. Har ju så mycket annat jag tittar på i veckan, så hinner aldrig se AA då. Så det är jätte bra att de lägger ut alla veckans avsnitt på webben.

Just det, det är bara en månad kvar tills jag åker till Skåne :D Skööööönt.

Har börjat prata lite om att åka och kika på Idol Finalen den 12/12. Hade varit jätte roligt. Bea vill med, även syrran och kanske en kompis till henne. Pratade med mammas sambo och han kanske kunde åka hem i från Sthlm på fredag kvällen ist för torsdag e.m. om de går bra för mamma :D

Har även bokat bio-biljetter till High School Musical 3 som är den 22/10. kl. 18.30. Någon som villgå med? ;)

I morgon vet jag som sagt inte riktigt vad som händer. Sova ut ska jag göra iaf.

Kanske ska ta mig i kragen och städa kanin burarna igen. Jätte roligt. *NOT*. Usch. Men det lär göras. Sånt är livet när man har djur ;)

Nu ska jag kika runt lite till, och sen gå och lägga mig och läsa.

Godnatt!

Söndag.

Hej!

Gick upp kl. 9 idag. Gjorde mig i ordning och lite så, sen kom de och hämtade mig kl. 10.
Utbildningen var ganska meningslös, men men.

Mamma kom och hämtade mig efter så vi drog till Kupolen. Jag köpte ett par mjukisbyxor, då jag knappt har några byxor kvar :P
När vi kollat runt ett tag så gick vi på McDonalds och åt mat. Sen åkte jag och mamma till Dollar Store. Jag köpte mig en stor rödresväska. Kostade bara 300 kr, och den är 72 hög och 25 bred.



Sen åkte vi hem, och sen dess har jag inte gjort så mycket.
Suttit vid datan, tittat på film och lagat mat.

Nu väntar jag på "Ensam mamma söker" och sen ska jag se på Andra Avenyn :D Äntligen. Man bara går och längtar hela veckan efter nya avsnitt, hehe.

Nej, ska se slutet på OTH. Skriver mer sen!

Sova.

Hej!

Tänkte snart hoppa i säng, då jag lär gå upp kl. 9. Blir upphämtad kl. 10. Eftersom att jag ska på någon "utbildning" som jag inte ens får betalt för =/ Dåååligt, tycker jag. Men men.

Har tittat på Svensson Svensson, och det är alltid lika bra, haha. Gustaf är ju helt korkad, och han får alltid som han vill tillslut.

Min tunga svider, för jag har ätit 4 kiwi i dag. Iiiinte bra. Gjorde en fruktsallad med honungs melon, 2 kiwi och 2 satsumas. Fattar inte varför jag ska jävlas med att äta satsumas när jag bara tycker dom är sura.

Just det, jag kommer i ett par av mina byxor :D Lycklig, haha. Känns skönt. Slippa gå i klänning eller kjol nu när det är kallt ute också.

Ska även tillägga att det är totalt onödigt att kommentera som "Anonym" i min blogg, då jag varken läser eller accepterar dom kommentarerna. Så det är bara slöseri med tid för er att kommentera om ni inte tänker ge ut ert namn, så nu vet ni det också.

Nu ska jag lägga mig och läsa så jag orkar upp i morgon!

Godnatt!

Lördag.

Hej!

Gick och la mig runt 23.30 igår, för jag var såå trött. hade sovit ca. 15-16 timmar sammanlagt på 3 nätter, och det är alldeles för lite sömn för mig.
Så idag vaknade jag kl. 12.10. Gick ner och då sa mamma att hon skulle till stan med min bror och hans sambo, så jag gjorde mig i ordning och tog med mig en banan till frukost, haha.

Kikade runt lite på stan. Jag köpte mig ett par nya vantar, med fleece innuti. Jätte sköna.
Sen åkte vi till Maxi och handlade hem lite mat och självklart kanelbullar.

Det blev fläskfilé, klyftpotatis och bea sås. Mycket gott var det :)

Sen gjorde vi IQ test. Haha. Jag hade 13 rätt av 24, så min IQ var 93. Mamma fick bara 75 ;) Hahah.

När de åkte hem så satt jag vid datan en stund och efter de tittade jag på en film som heter "The Girl In The Park". Den var bra, men jag tyckte att det var ett dåligt slut.

Just nu sitter jag och kikar på "Stjärnor på is". Lite kul faktiskt.

Min turk hade varit inloggad kl. 18, men då tittade ju jag på film, så missade honom =/ Men han skrev att han skulle logga in senare, men de verkar inte bli idag, med tanke på att deras klocka är 1 timme mer än vår. Men men.

Ska se om jag kan kika på Svensson Svensson på webben sen.

Nej, nu ska jag fortsätta kika :)

Fredag.

Hej!

Jag känner mig fortfarande som en zoombie, och är på väg att få huvudvärk nu också. Great.
Aja, ska strax hoppa i säng iaf.

Dagen har gått bra. Över förväntan. Var lite nervös över ett besök, men de gick bra. Kom dock där i från 20 min för sent, men det gjorde ingenting sa besöket efter.
Har varit på stan och fikat och lite så med en tant :)

När jag slutade kl. 14 så kom Linn bort till jobbet och sen gick vi ner på stan. Först in på H&M för de regnade och jag hade min ull jacka på mig. Sen gick vi runt och kikade lite. När mina fötter höll på att gå av så satte vi oss på fiket Pralin :) Sen vandrade vi bort till H&M igen. Vi var där tidigare, och då köpte Linn en ull jacka. Sen köpte hon lite andra saker. jag köpte fiberwax och hår mousse.
Sen åkte jag med mamma hem, för hon var och hyrde film. "The girl in the park" heter den. Verkar jätte bra. Men orkar inte se på den i kväll. Får ju trots allt ha den i en vecka.

Har inte gjort så mycket. Mest tittat på tv och så.

Idol har jag självklart sett. Robin B är ju bara så jävla snygg. Sjuga kan han ju också ;) Kevin är ju också väldigt söt och charmig. Hehe. Synd att Lars är kvar i tävlingen =/ Jag gillar inte alls honom. Uscha.

Funderar på att försöka dra med mig någon på Idol finalen. Vore väldigt roligt. Men vi får se.

Nästa vecka så ska jag göra en sak jag suktat efter ett tag nu, höhö. Om någon vill gissa så skicka en kommentar så får vi se vem som gissar rätt eller kommer närmast.

I morgon ska jag sova ut. Lääänge. Jag ska stänga av min telefon. Jobbet ska inte få ringa och väcka mig i morgon bitti. NOway. Jag ska sova tills jag är utvilad. Det funkar inte riktigt att sova 5-6 timmar per natt när man ska upp och jobba liksom. Så jag är lite sliten. Men allra mest är mina fötter det =/

Godnatt!

Zoombie.

Hej.

Känner mig som en zoombie, är sjukt trött. Gick ju upp kl. 06.
Har sååå ont i mina fötter också, men jag överlevde även denna dagen.

Hörs sen, för jag somnar snart!

Torsdag.

Hej!

Kom inte i säng förens runt 00 i natt.
Sen upp kl. 6.30. Ingen höjdare. Men jobbet kallade, haha. Fick skjuts även idag, så det var skönt :)
Dagen har gått bra. Var lite stressigt i morse, men det gick bra ändå. Har haft och göra hela dagen.

Hoppade över lunchen och gick bort till Vikt väktarna i stället. Åt en macka på vägen dit. Hade inte gått ner nå bra denna veckan heller =/ Men hon som vägde mig sa att jag måste äta bättre. Så nu ska jag börja äta lunch igen. Så får vi hoppas på att jag går ner ännu mer nästa vecka.

Direkt efter VV gick jag bort till nästa brukare. Ett lunchbesök. Hade dock inte arbetskläderna på mig, då jag bytte om innan jag gick till VV, haha.

Sista besöket var 2 timmar långt, då jag skulle städa hos en tant och hennes gubbe. Kom dit 20 min sent, haha. Är inte så noga med tiderna när det gäller städ, för de tar inte två timmar.
Satt och pratade med samordnare en stund, och hon berättade vilka jag skulle till i morgon. Fick bara bra besök, höhö. Förutom ett morgon besök hos en blind tant. Har bara varit hos henne en gång på morgonen, och då började hon gråta, så vi får hoppas att det går bättre i morgon.

Kom iaf hem till den där tanten och gubben. Hon hade ju massor åt mig att göra. Fullt upp i nästan 2 timmar. Sen hade jag oooont i min rygg. Fick 15 min övertid också :P

Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Bara tagit de lungt.

Vill ni veta en sak? Idag var de typ 4 veckor sen jag åt banan. Så därför gör jag det nu. Försöker undvika frukt det är points i, och det är points i banan. Men blev sugen på det nu. Så gjorde en fruktsallad med det, kiwi och satsumas.

I morgon ska jag jobba 7.30-14. Sen efter det ska jag nog träffa Linn. Om jag får tag på henne. Just nu svarar hon inte på sin comviq mobil.

Annars vet jag inte vad jag ska göra, men det visar sig :)

Ska se om jag har någon serie att kika på i väntan på Idol. Btw, så tycker jag Robin B är bäst och snyggast ;) Höhö. Kevin är ju också gullig, haha. Han är duktig.
Ska bli spännande att se vem som åker i kväll!

Over and out!

1 oktober.

Hej!

Har kikat på utröstningen av Idol. Tycker att det var riktigt dåligt att Linda åkte ut. Hon var ju en utav de bästa i hela tävlingen. Men svenska folket röstar helt sjukt och har alltid gjort. Dock skulle jag aldrig själv slösa pengar på sånt :P

Håller även på att kika på "90210", är ca. 4 min kvar, så ska strax kika klart.

Det är ju viktväktarna i morgon, så jag får använda min lunch till att gå dit ist. Ska bara väga mig sen går jag tillbaka till jobbet igen.
Känns dock lite drygt att behöva byta kläder hela tiden, haha. Skulle aldrig i livet gå med mina fula jobbar kläder till vv. haha. Skulle ju bli utskrattad ;) Räcker ju med allt folk på stan som glor :P

Nu ska jag göra mig klar för sängen och sen läsa en stund. Min nya bok är så bra så jag kan aldrig sluta läsa. Läste i 1½ timme igår innan jag somnade, haha.

Ska upp runt 6.10-6.30 i morgon. Får skjuts till jobbet i morgon också då mamma också börjar 7.30 :)

Btw, jag har ju haft hål i näsan. I 3,5 år rättare sagt. Tog ut smycket för ca. ett halv år sen, då jag fick en blåsa i näsan som gjorde det omöjligt att ha den kvar.
Så nu på fredag funderar jag på att gå till en piercare och göra om hålet? Gjode med pistol för 4 år sedan, men nu blir det givetvis med kanyl. Någon som tagit hål i näsvingen med kanyl?
Men jag har ju överlevt att ta hål i läppen, så detta borde jag ju klara. Kostar 300 kr, och man måste boka tid. Så lär ju ringa i morgon isf. Aja, vi får se. Men skriv gärna vad ni tycker.

Nej, nu kallar sängen.

Godnatt!

Jobba.

Hej.

Vaknade av att mobilen durrade kl. 07, men brydde mig inte och försökte sova vidare. Hörde då att hemtelen ringde, och att mamma kom upp med den. Det var jobbet som undrade om jag kunde börja jobba kl. 8. Sa ja även fast jag inte alls ville, men behöver ju pengar.
Fick stressa upp, tvätta håret, fixa i ordning det, klä på mig och äta och lite sånt. Var på jobbet till kl. 8. Men hade inte första besöket förens 8.26, så kunde sitta ner och andas lite först.

Fick inga svåra besök, så dagen har varit ganska lugn.
Hade ett f.m. besök hos en gubbe, och han babblade om att det varit några ryssar utanför hans fönster. Och de rånar tydlingen gamlingar på deras pengar. Han hade tagit fram geväret sa han, haha. Så de hade blivit så rädda så de sprang därifrån.
Men det var ju bara svammel. Han har tydligen en by eller något i Thailand också ;) Haha.

Dagen gick ganska fort och kl. 16 fick jag sluta.
Gick in på Wedins och "kikade" om ni förstår vad jag menar ;) Haha. Äsch, blev bara av med 199 kr.

Sen åkte jag hem.
Fixade mat till mig, och sen stekte syrran köttbullar till henne och lillebror och jag kokade snabbmakaroner. Dock fick de koka lite längre än 3 min då jag glömde av dem för jag pratade med farmor, haha.

I morgon ska jag också jobba. 7.30-15 och samma tid på fredag. Pengar till mig ;)

Nu ska jag se på Grey´s ;)

RSS 2.0