Oooont.

Hej!

Tänkte bara säga att det inte kommer något inlägg idag förutom detta korta.
Jag vaknade upp med nackspärr idag, så jag har så jävla ont, och kan nästan bara titta frammåt..

Sitter och tittar på film nu, sen blir det nog sängen...

Hörs i morgon ist.

Fredag 09-01-30

Hej.

Vaknade kl 10 idag, så gick upp och ringde Camilla för att berätta att jag var vaken. Jag skulle hoppa in i duschen, och hade hon ringt när jag duschade så hade pappa vaknat. Och det hade inte varit så bra eftersom att han jobbat natt..

Åt frukost, och gjorde mig i ordning, sen gick jag till Emils skola och hämtade honom, sen förbi affären för att köpa fika.

När vi kom hem hade det kommit post till mig, så tog in den. Och det var en klänning i från Bea. :) Dock satt den inte nå bra så  för byta till en annan ist. Lite tråkigt då den är snygg. Men men.. Gina Tricot har ganska mycket, så något annat borde det finnas..

När vi kom innan för dörren så ringde pappas väckarklocka, så efter en stund var han uppe. Jag och Emil satte oss och fikade, sa även till pappa att det finns till honom också :P

Sen någon gång gick pappa med Emil till en kompis, och när Camilla slutat jobbat hämtade hon upp mig och pappa för att vi skulle åka till Svedala. En tv-bänk stog på inköpslistan. När de väl hittat en (efter 1 timme), så visade det sig att den var slut. Så jäkla typiskt. Men de skulle beställa hem en, så om 2-3 veckor får vi hem den. Även då kan vi få upp det nya hemmabiosystemet, så pappa får helt enkelt vänta ett par veckor..

Nu väntar vi på mat. Potatisgratäng, kött och bea sås. Kommer bli riktigt gott, för nu är jag hungrig. Ska dricka cider till det ;) Finns några burkar kvar. Jag dricker ju inte öl :P

När pappa var till affären så köpte han hem lite gott att äta i kväll och coca cola :D Mumms..

Btw, är det bara jag som tror att det är måndag/tisdag idag?

Over and out..

Ny design?

Jag vill vinna en design hos Denise då jag börjar tröttna på min nuvarande..

Natt till fredag.

Hej.

Det var bara Camilla som skulle åka och leverera tupperware, för Emil hade läxa han behövde göra, så pappa stannade hemma med honom. Jag orkade inte vara hemma, så jag följde med ist och höll henne sällskap.

Först var vi till Skurup och sen Staffanstorp, och innan vi åkte hem så handlade vi lite mat till i morgon och så. Jag köpte choklad :D Mumma. Två st 100 gr mörka marabou för 30 kr ;) Så nu har jag till i morgon också.
Kanske ska försöka begränsa mitt godisätande från och med nästa vecka till bara fredag & lördag. Sen försöka ut och gå också. Får ju promenad på 30 min när jag hämtar Emil i skolan så det är ju bra. Går samma väg varje dag, och det är så jäkla tråkigt, haha.
Men jag har ju min mp3 iaf, så det brukar gå fort att gå dit.

Jag har inte tittat på tv på skit länge. Vet knappt vad det går längre. Men det har mycket med att göra att jag inte har någon egen tv tror jag.
Dock tittar vi alltid på Let´s Dance. Ibland någon film på tv och så. Har ju trots allt ca 70 kanaler ;)

Mamma skrev till mig på msn innan. En gubbe i från vikarieförmedlingen hade ringt till henne (på hemtelefonen, grr =/ ) igår kl 07 och frågat om jag var hemma, då han undrade om jag kunde hoppa in och jobba. Men hon förklarade vart jag var och han tykcte att det var lite väl långt att åka.
Sen frågade hon hur de gick med jobb. Sa att jag hoppades få på pappas jobb, då det är bra betalt då. Sa även att jag kunde spara undan pengar då bl.a. till körkort. Men då sa hon: Du är väl inte intresserad av att ta körkort.
Så jag sa: Vadå så jag ska skita o det bara för att jag inte har någon lust att ta de? Så då sa hon: Ja, de har du ju gjort i två år.
Orkade inte tjaffsa med henne, så blockade henne ist. Fattar inte varför hon JÄMT måste bråka med mig. Först tjatar hon på mig om att jag ska ta körkort, och när jag väl kommer ha pengar till det, ja då är det ingen bra idé längre.

I morgon ska jag hämta Emil kl 13, så lär upp vid 10.30, för jag ska duscha och äta frukost innan jag går. Dock har han blivit jätteförkydl, så är han dålig i morgon, så kan det hända att han blir hemma, eller att jag får gå och hämta honom tidigare. Men vi får se..

Hoppas att det kommer ett litet paket på posten till mig i morgon :D Annars dyker det nog upp på måndag.

Lär hoppa i säng nu.

Godnatt!

090128 & 090129

Hej!

Igår så var jag och hämta Emil i skolan, som jag lovat att göra denna veckan. Så fick lov att gå upp vid 10.30, för att hinna duscha och lite så innan..

På e.m. så åkte vi till farmor och farfar. Vi skulle ju äta jästa pannkakor hos dom. Det var sååå gott. Tror jag åt 11 st. (Inte lika stora som vanliga pannkakor, men mycket mer mättande). Camilla åt en, haha. Dock vet jag ju varför, men ändå.
Jag var så jäkla mätt efter, så jag orkade knappt röra mig.
Vid 19.10 så åkte vi mot Ystad, då pappa skulle kolla på ett hemmabio system, han tyckte att det verkade bra så han köpte det..
Han kopplade ihop de två största högtalarna, och la i en skiva i dvd spelaren, och jäklar vilket ljud. Då är det fortfarande 3 eller 4 högtalare till som inte var inkopplade :P Haha.
Sa till Camilla att hon kan nog sjunga kareoke (stavning?). Men pappa sa att han nog kommer skrämma bort grannarna med de ljudet, haha. Ingen idé att någon klagar på ljudet ändå för pappa är ordförande ;) Hahah.

Idag blev jag väckt vid 9.45, så gjorde mig i ordning, och sen åkte pappa och jag till banken. Fixade telefon bank, ett sparkonto, och flyttade över mitt konto till denna "byn". Så att jag för informationen här ifrån och inte i från Falun..

Sen åkte vi till Skurup, för att pappa skulle ha lite sladdar. Och sen hem igen.

Vid 13 gick jag och hämtade Emil i skolan, och nu sitter han och räknar matte.

Vi ska strax äta, och när Camilla kommit hem så ska vi åka och leverera Tupperware, och sen in på någon möbelaffär tror jag om inte pappa ångrat sig. Han hade någon idé om att bygga en tv-bänk ist för att köpa, men vi får väl se.

Over and out.

Shopping.

Hej!

Vid 17 åkte jag och Camilla hemifrån. Först till Svedala för att lämna två leveranser, och sen till Malmö för att lämna en till.
Sen åkte vi till Burlöv Center, och shoppade lite. Eller jag shoppade ;) Haha.

Först letade vi upp Gina Tricot, men de hade inte de jag var ute efter. Ist köpte jag denna klänningen:



Den är snyggare på ;) Hähä.

Köpte även ett par svarta leggins. (höger)

På Only hittade jag ett par svart/grå jeansleggins (vänster):



Camilla var inte så förtjust i jeanslegginsen, men han i butiken tyckte att det var snyggt, hehe. Tänkte dra på dom i morgon när vi ska iväg ;) Hahah.

Köpte även en svart topp inne på Only:



Fattar inte att bilderna kunde bli så ljusa, men jag orkade inte ta om :P

Vid 20.20 ringde pappa och frågade vart vi tagit vägen, haha. Vi skulle bara tagit en liten runda på köpcentret ;) Men vid 20.35 var vi hemma igen..

I morgon ska vi hem till farmor och farfar på middag. Jästa pannkakor :D Farfar som gör dom, och det är så jäkla gott. Sen ska vi till Ystad vid 19.30, för han ska köpa ett hemmabiosystem tror jag det är. Han hittade ett bra och billigt på blocket..

Jag tänkte sätta mig och äta lite choklad och dricka cola nu ;)

Mumms.

Godnatt!

Tisdag 090127

Hej!

Vaknade vi 10 av alarmet, men gick inte upp förens 10.40. Väntade på att Camilla skulle ringa eftersom att hon alltid väcker mig vid 10.30, men vid 11 ringde hon och sa att hon glömt tiden, haha. Men jag var ju redan uppe då.

Lekte lite med katterna. Så jäkla roligt. Pappa skrattade åt dom igår så han kunde inte stå upp, haha. Det kunde inte Dumle heller ;) Hahah.

Jag tittade iaf lite på tv innan jag gjorde mig i ordning och sen kom jag på att jag skulle ringa och kolla hur de blev med mina pengar. Ringde till Vikarieförmedlingens chef, så hon gjorde en utbetalning till den 4 feb. Good..

Sen åt jag frukost, kikade lite på datorn, och sen till affären. Handlade lite gott, och sen gick jag till Emils skola. Trodde han slutade kl 13, men de slutade inte förens 13.15, så fick vänta en stund..

När vi kom hem så tittade jag på dagens avsnitt av Andra Avenyn. Och vid 15 kom pappa hem. Men han åkte igen 40 min senare för han har klipptid.

Camilla borde komma hem snart, och då ska hon laga middag, sen ska vi åka till Svedala och Malmö för att leverera Tupperware, sen ska jag få gå in på Burlöv Köpcenter. Gina Tricot ska jag shoppa lite på :D Äntligen.
Hittat en jätte fin klänning som jag skulle kunna tänka mig att ha på mig när jag fyller 20, men vi får väl se vad jag hittar ;)

Over and out.

Måndag 26/1 - 09

Hej.

Pappa väckte mig kl. 9.30 idag, så det var bara att ta sig upp. Kastade in mina sängkläder i tvättmaskinen och bäddade sen sängen, för att jag inte vill ha katthår på täcket. Men medans jag höll på att lägga på överkastet så kommer Junior och sätter sig på sängen, så till slut fick jag be pappa hålla honom tills jag var klar, haha.

Tog sen en dusch, drog på mig min nya klänning, fixade håret och åt frukost. Sen åkte vi till Ystad. Först in på Ö&B. Jag köpte en filt, hårspray, tandborste och tandkräm, lite choklad och tuggumi. Haha.
Sen åkte vi till Euronincs och Elgiganten. Pappa är ute efter något till sitt hemmabiosystem, men jag har inte riktigt fattat vad.
När vi var klara så körde vi till Camillas jobb, och fikade och sen hem igen.

Slängde in sängkläderna i torktumlaren, och sen kunde jag bädda sängen ordentligt. Så jäkla skönt att katthåren är väck i från sängen. Kanske man kan sova utan att få katt hår i munnen och ögonen.

Camilla kom hem efter 17, så då lagade hon mat. Jag blev så jäkla mätt så jag trodde jag skulle spricka. Äter alltid för mycket. Inte bra.

Jag och pappa pratade om arbetsförmedlingen hem, och sa att det var konstigt att de inte hört av sig än. Men talar man om trollen.. så låg det ett brev i brevlådan. Ska dit om 2-3 veckor. Kan vi hoppas på att någon gett mig ett jobb tills dess? Har sökt 3 sommarjobb på 3 olika sjukhus, och sen har jag sökt jobb på pappas jobb. Håll tummarna.

Har kollar lite resor idag också. Vi bodde ju på ett hotell som heter Gallion förra året, och ärligt talat så lutar det åt de hotellet i år också. För det är billigast. Kostar 8.800 kr för två personer i två veckor i från Malmö. Billigare kan man inte få det. men isf ska vi inte ha halvpension, för vi vill slippa äta på den restaurangen. Men vi får väl se när det börjar närma sig att boka.

Ska kika runt lite på internet nu.

Btw, GRATTIS Martina på 20-års dagen.

Over and out.

Helgen..

Hej!

Sitter och chattar lite med Ann-Sofie, ang piercingar då hon och min faster (kan man säga, är pappas brors fru), har varit och piercat sig i helgen.

Har även kikat på lite resor. Turkiet i augusti alltså ;) Haha. Inte ska vi då åka någon annanstans iaf. No way ;)

Annars idag har vi inte gjort så mycket mer.

I fredags var Katarina och Peter här. Även en av deras söner som är ett år äldre än Emil. D.v.s 9 år.
Vi hade ostbricka, och det var såå gott. Jag drack cider och de andra vin. Efter någon timme kom deras dotter Anna som fyller 18 i mars. Så då fick jag lite sällskap och nåhon att prata med, haha.

Var även in på den där så kallade Vero Moda butiken i Skurup. Det var lite blandade märken där inne, så den är fristående sa dom. Köpte iaf en svart klänning med långa ärmar för 165 kr. Den hade kostat 330 kr.

Igår så var vi först in på ett köpcenter då jag skulle lämna tillbaka en tunika på Vero Moda, som jag köpte för en del av mitt presentkort, till min förvåning så fick jag pengar tillbaka och inte tillgodokvitto, så det var bra.
Sen åkte vi till Ikea, där jag köpte en sak som man kan ha i knäet och sen sätta laptopen på. Mycket bra. Datorn blir så varm under och då bränns det på benen om man har den på dom.
Sen köpte jag ett mörkblått överkast, och en klädvårdsrulle.

I morgon ska jag och pappa in till Ystad en sväng. Jag vill in på Ö&B för de har filtar för 29 kr. Ska även ha lite annat smått. Har 335 kr i plånboken nu ;) Haha. Minus 65 kr på kontot, och lön på tisdag :D

Nu ska jag kika Beverly Hills..

Godnatt!

Jävla vik.förmedling.

Hej!

Idag kom jag faktiskt upp 10.30, haha. Ska ju iväg och hämta Emil i skolan om en stund..

Pratade nyss med mamma, och hon berättade att hon hade fått in sin löne spec på internet. Och det hade även jag fått. Självklart fattas det pengar även denna månaden. JAG BLIR GALEN. Kan inte den där jävla vikarieförmedlingen göra rätt någon gång. Jag är fan inte ens i Falun. Ska ringa och skälla ut han som har hand om hemtjänsten, och sen får jag gå upp tidigt på måndag och ringa till hans chef.

Detta förstörde min dag. Så jävla arg. Det är endå 1300 kr som fattas, och som jag är i behov av. Har ju inget jobb här.

Nu ska jag klä på mig och gå..

090122

Hej.

Vi simmade 200 meter, vilket är 8 längder. Så efter det var jag trött i ryggen, haha. Inte van att simma ju. Men man kan ju börja lite försiktigt och öka på med fler längder sen.
Ann-Sofie kanske ville med och simma nästa gång :) Blir nog roligt.

Har inte gjort så mycket mer. Bara suttit här framför datan och kikat på Beverly Hills..

I morgon ska jag gå och hämta Emil på skolan kl 13. Ska kolla mitt konto i fall jag kan köpa något fikabröd också. Vi har semlor hemma, men jag vet inte hur grädden är. Får kolla innan jag går i morgon, för isf går jag lite tidigare.

Sen när pappa kommer hem så ska vi åka till Skurup (10 min med bil), för jag vill in på Vero Moda. Vill ha ett par jeansleggins eller vanliga svarta. Får se vad de har. Pappa sa att jag får låna pengar av honom. Har 120 kr i tillgodo kvitto iaf som jag kan använda.
Vid 21.30 kommer ett par grannar till oss. Vi ska ha ost bricka och de ska väl dricka lite vin och så. Själv ska jag dricka cider, så det ska vi åka och fixa i morgon också.

På lördag är det ju Disney on Ice :) Men före det ska vi in på Ikea. För jag ska köpa en sak att ha i knäet som jag sen kan sätta datorn på, även ett överkast och en filt. Det är grymt mycket katthår i min säng. Vilket inte är så mysigt. Katterna ligger jämt i min säng. Så därför är det bra att ha ett överkast. Sen kommer de inte få sova i min säng på nätterna heller. På dagarna tycker jag att det är lite kallt, så jag sitter alltid under täcket, haha. Därför är det bra med en filt ist.

Dumle ligger bredvid mig nu. Han tvättar sig, men han är så trött så han orkar inte ha ögonen öppna, haha.

Ska se ett till avsnitt av Beverly Hills, sen lär jag sova :)

Godnatt!

Iväg och simma.

Hej.

I vanlig ordning ringde Camilla och väckte mig 10.30, men jag ställde alarmet för jag ville sova en timme till, men inte sjutton vaknade jag när alarmet ringde, utan klockan var 13.15. Fick nästan panik, haha.
Hoppade in i duschen, klädde på mig och åt frukost. Fixade håret, och sen vid 15 kom pappa och Emil hem.

Så jag har inte hunnit göra så mycket. Men vi ska strax äta och sen ska vi iväg och simma :) Det kommer vi göra en eller två gånger i veckan. Torsdag och/eller söndag.

Nu kom Camilla hem så ska prata lite med henne :P

Over and out.

090121

Hej!

Har precis ätit frukost, och medans jag plockar undan så står mitt té på "baren", och när jag inte ser så hoppade katten upp dit. Så vet inte om han har haft sitt huvud i min kopp, så för att vara på den säkra sidan gjorde jag nytt :P

Camilla ringde och väckte mig vid 10.30 för at vi bestämde det igår, men jag fattade inte vad det var som lät först, men sen fick jag hoppa upp och svara.
Men jag brukar gå och lägga mig igen, hähä. Tänkte dock bara sova en timme till, så jag trodde att jag ställt alarmet på 11.35, men hade ställt de på 12.35. Dock vaknade jag 11.50. Men Junior var kelig, så låg kvar ett tag till.

Har duschat och satt på en tvättmaskin, så jag har lite rena kläder och så.
Innan jag började platta håret så brännde jag lite av handen, så nu svider det som attan.

Om lite mer än en timme så kommer pappa och Emil hem. Så då får jag lite sällskap, men det är faktiskt ganska skönt att vara själv.

I måndags så ringde farfar och väckte mig vid 10.45, han hade hittat ett sjuksköterske jobb, bara det att jag inte är sjuksköterska, men de verkade inte han fatta. Orkar inte med att de tjatar hela tiden, så får säga till dom nästa gång.
Sen vid 11 ringde Camilla för att väcka mig, och berättade att Emil blivit lite ledsen för att han troligtvis behövde stå och vänta på pappa en stund innan han kom och hämtade Emil.
Så jag sa att jag går till skolan och möter honom så behöver inte pappa stressa i från jobbet. Men Emil kom ut samtidigt som pappa kom :P

Igår när jag gått upp så satte jag mig och letade lite jobb. Hittade 3 stycken som jag sökte, så hoppas kan vi ju göra iaf.
Annars hände det inte så mycket mer.

Over and out.

090118

Hej!


Jag uppdaterar på Beas begäran ;)

Dock informerade jag henne om att jag inte hade något intressant att skriva om. Så hon får skylla sig själv, haha.

Har inte gjort något spec idag som vanligt, då Camilla varit på demo och pappa på hockey. Lillebror har iaf haft en kompis här, så jag har kollat på Beverly Hills. Men det är ju inget ovanligt.

Vi skulle ha fortsatt att titta på Playa del sol idag, men det blev inte av. Bl a. för att vi åt middag vid 19.20.

Jag pratade med Bea igår ang den saken vi möjligtvis ska göra på f.m den 28 feb. Kan ni gissa vad? Ni som bor i Malmö och gillar musik måste ju veta iaf. Fast de kanske inte är någon malmö bo som läser ;)

Jag kom helt av mig för jag fick lov att uppdatera min webbkamera. Sen satte jag mig vid skrivbordet ist, för det blir så jäkla varmt när man sitter i sängen. La katten där ist.

Kommer inte på något att skriva, så jag ska vara social med sällskapet på msn ist ;)

Godnatt!


03.30

Hej.

Klockan är 03.30 och jag borde verkligen sova nu. Tänkte bara skriva någon rad. Har inte gjort något spec idag heller. Bara varit med till affären en sväng, och sen har vi kikat på halva Playa Del Sol säsongen d.v.s 6 avsnitt. Så jäkla roligt.

Nej, jag måste gå och lägga mig. :P

Godnatt.

Update.

Charlotte om 09-01-16 Skolan.:

"Tores allköp" haha kul namn! Själv är jag stamkund på Bettans Livs! Jättegod mjukglass på somrarna:)

Svar: Haha, Bettans livs låter ju lika illa ;)


Sitter och äter lite choklad nu innan jag tänkte gå och lägga mig :P Kikat på "According to Jim" med pappa, för han hittade en ny kanal som heter Comedy Central. Så där lär vi sitta fast klistrade..

Vi har pratat lite om min födelsedag. Om vad vi ska göra och så. Pappa jobbar eftermiddag, men han sa att han ska kolla om han kan få ledigt. I så fall så kommer jag, pappa och Bea ha fullt upp med en massa förberedelser.
Sen hoppas jag på att jag och Bea kan gå ut på krogen.

Sen på lördagen så kanske vi ska göra en sak på f.m men ska prata med Bea först, och sen på kvällen blir det fest. :) Ska ha kalas och sånt en annan dag. Farmor och farfar vill nog inte vara med och festa ;) Haha.  

Jag tänkte kolla arbetsförmedlingens platsbank, och sen gå och lägga mig. Är faktiskt trött. Dock måste jag läsa lite först.

Godnatt.

09-01-16 Skolan.

Hej!

Idag var jag tvungen att gå upp vid 07. Vaknade 6.40, och trodde att klockan var 7.15 och att mitt alarm inte ringt, så jag tände lampan och var nästan på väg upp, när jag såg att jag kunde ligga kvar en liten stund till.

Katterna måste ha fått upp min dörr på något sätt för jag är helt säker på att jag stängde den när jag la mig. Men när jag vaknade så låg Dumle nästan på mitt huvud. (Han brukade jämt ligga inne hos pappa förut, men inte längre.)
Sen gick han iväg och då kom Junior, och la sig där ist och var jätte kelig.

Tog mig upp iaf, men jobbigt var det.

Har alltså varit med Emil i skolan mellan 8-13. De har lärt sig lite om vatten, räknat matte, haft lite engelska, massage och skattjakt.
Vi har även ätit såklart. Spaghetti och köttfärssås var det. Mums. Emil hade ingen lust att vänta på mig, men jag tvingade honom att stanna ;) Hähä.

Vid 13 så gick vi till Tores Allköp för att handla lite fika. Donuts, kärleksmums, vindruvor och en varsin choklad bit fick vi med oss hem.

Jag kollar lite bloggar och så, men tänkte strax börja kika på Beverly Hills. 4:e säsongen nu.

Over and out.

Natti!

cissi om Onsdag 090114:

Lyssnar du inte på någon annan musik än av sånadär typiska idolkillar?

Svar: Jo, då det finns annan musik jag lyssnar på också. Ex. Lady Gaga, Katy Perry, Leona Lewis, Rihanna m.m. Lyssnar mest på det som spelas på radion.


Jag tänkte strax hoppa i säng. Klockan är redan alldels för mycket.

Har kikat på Beverly Hills och ätit choklad ;) Jag är så jävla onyttig. Men jag tror att vi ska börja simma. Skulle börjat i morgon, men pappa jobbar så han ska ju inte med, och Camilla tror inte att Emil vågar gå in och byta om själv. Så det blir nog en annan dag.
Men jag har inte badat sen i Turkiet. Eftersom att jag tatuerade mig i slutet på augusti, och piercade näsan i oktober.

Om det är hyffsat väder så ska jag ta mig en promenad. Kanske går till Emils skola för att se hur långt det är. Vi ska ju gå hem på fredag.

Ska även söka ett jobb i morgon. Det är som elevassistent i malmö :) Sen har jag mejlat ett särskilt boende, men väntar på svar.
Det finns över 1300 jobb här i Skåne, och 220 jobb i Dalarna. Och mamma tror att jag kommer komma tillbaka till Falun. Men inte skulle det vara för att söka jobb isf.
Btw så har mamma åkt på lunginflammation, plus att hon ska operera sin handled nästa vecka.

Haha, Camilla berättade att Vero Moda öppnat i Skurup. Helt sjukt ;) Ska in där och kika när jag fått lön, för jag har ju 120 kr kvar i presentkort där.

Nej, nu kallar sängen, ska ju upp senast 10 i morgon.

Godnatt!

Onsdag 090114

Hej!

Vaknade vid 6.20 i morse, men somnade om. Sen vet jag att pappa väckte mig, men inte vilken tid. Sa att jag skulle ligga kvar ett tag till, men jag tror att jag somnade om, för 11.20 vaknade jag. Då gick jag upp. Hittade pappa sovandes i soffan, så vet inte hur länge han sovit. Men jag försökte väcka honom vid 12.50 sa jag att han måste åka till jobbet, så efter en stund gick han upp, och åkte vid 13.

Jag hoppade in i duschen, och lite så sen vid 14.30 gick jag iväg till affären. Köpte lite choklad, och en pirog som jag åt när jag kom hem.

Har inte gjort så mycket mer idag. Men Junior har busat med min hand, så nu har jag ännu mer rivmärken.

Händer nog inget roligt i morgon heller. Men om det är uppehåll och inte allt för kallt så kanske jag tar mig ut på en promenad. För idag var det skönt ute :P

Nej, nu ska jag se på Beverly Hills ;)

Btw, så fyller ju jag 20 år :O:O:O nästa månad. Tiden går så otroligt fort. Bea har bokat tågbiljetter hit, så hon kommer :) Hoppas vi kan gå ut på krogen då. Allt hänger på om vi kan få skjuts och hämtning, men det ska nog inte vara några problem.
44 dagar kvar alltså...

Denna killen heter Jonathan Fagerlund och låten heter: Dance in the shadows. Han är 18 år och ska vara med i Melodifestivalen. Riktigt duktig och även snygg ;)

.

Over and out.

090113

Hej!

Nackdelen när pappa jobbar eftermiddag är att han väcker mig, haha. Jag var såå trött när klockan ringde, så jag somnade om till typ 11. Så då var jag tvungen att gå upp..

Fattar inte hur jag ska komma upp kl 07 på fredag. Ska ju vara med Emil i skolan.

Har inte gjort någpt spec idag. Eller jag har ringt och bokat tatueringstid ;) 3 timmar har jag och Bea på oss tillsammans. Min kommer nog inte ens ta en timme. För den kommer bli mindre än min fjäril på skuldran.

Någon i från Tupperware är här nu, så hon och Camilla sitter och pratar lite, och Emil är rastlös och undrar när vi ska fika, haha.

Händer inte så mycket i mitt liv just nu, därav inga spec intressanta inlägg, men man kan ju hoppas att någon trycker ett jobb i händerna på mig snart ;)

Over and out.

090112

Hej!

Somnade inte förens runt 03-04 inatt heller. Och sen hade jag ställt klockan på 8.30, men tydligen hade jag stängt av den i sömnen, så pappa väckte mig kl 09.

Tog en snabb dusch och gjorde mig i ordning, så vi kom iväg lite efter 10.
När vi kom till arbetsförmedlingen, så fick jag prata med en gubbe, och ändrade min adress till en C/O adress, och sen sa han vad min handläggare heter, men att hon var i Sälen och åkte skidor så hon skulle inte vara tillbaka förens nästa vecka, och då skulle hon kalla mig till ett möte.
Blir nog bra..

Sen åkte vi bort dit där Camilla jobbar och pratade lite med henne. Berättade hur de gick, och sen hittade hon ett nummer till ett Särskilt boende, så ja har ringt dit idag och frågat om de behöver timvikarier, men hon jag pratade med sa att jag skulle skicka iväg ett mejl där jag beskrev mig själv lite grann.. Så vi får väl se vad som händer..

Vid 13 åkte pappa till jobbet, så då var jag själv fram tills lite efter 16, så då kom Emil hem och Camilla åkte iväg på fotvård.

Har chattat med Bea. Disskuterat tatueringar och så. Sökte lite på google också och fann något riktigt fint. Så i morgon blir det att beställa tatueringstid :) Ska bli såå roligt :D Nr 5 och 6 kommer göras då. Vad och när får ni se när de är klart. Dock är de väntetid så det är några månader kvar..

Har inte gjort så mycket mer idag. Tänkte börja kika på Beverly Hills nu iaf. Kan ju iaf inte somna så kan lika gärna kika på det.

Återkommer nog i morgon.

Godnatt.

090111

DETTA INLÄGGET SKULLE PUBLICERAS IGÅR, MEN TYDLIGEN BLEV DET SPARAT I UTKAST. KOMMER ETT NYTT STRAX.

Hej!

Blev väckt av pappa vid 11.40 idag. Så det var bara att pallra sig upp. Jag är alltid den som går upp sist, haha. Snällt av dom att låta mig sova längre iaf.

Vi har inte gjort något spec idag. Bara varit till affären. Jag och pappa åkte till när affären, men de hade inte hamburgare, så fick ta en annan affär, så då passade jag på att köpa choklad ;) Jäkla gottegris. Måste vara försiktig med sånt nu när man inte har gratis tandvård längre.

Har letat lite jobb också. Hittat två stycken som jag nog ska söka.
I morgon vid 10 så ska jag befinna mig på arbetsförmedlingen tänkte jag. Pappa jobbar eftermiddag denna veckan, så han kan skjutsa mig.

Hade en hemsk dröm härom natten kan mann säga. Kan tyvär inte berätta den, men den drömmen fick mig att inse vart jag hör hemma.

Ska börja kika på beverly hills nu, för jag kan inte vara uppe så sent inatt. Måste läsa lite innan jag somnar också. Läser en bok som heter "Min bästa väns dotter" skriven av någon som heter Dorothy trro jag. Bra är den iaf.

Godnatt!

Jag, nattmänniska? Neeej inte alls ;)

Hej, jag har blivit världens nattmänniska. Kommer nästan aldrig i säng före 03. Fattar inte hur jag ska kunna komma upp den dagen jag har ett arbete att gå till.
Har hittat massa jobb på arbetsförmedlingen nu, som jag ska försöka sätta mig och rensa bland i morgon, och sen skriva lite personliga brev och så.

Ikväll har vi som sagt haft gäster. När jag såg dom så kände jag igen dom på en gång :P

Blev väckt kl 09 av Bea i morse, och det finns inget värre än att bli väckt den tiden, så efter hon skickat ett par sms så stängde jag av mobilen, haha sorry Bea. Men jag somnade inte förens efter 04.

Är nog bäst jag går och lägger mig nu, för man vet aldrig när man blir väckt.

Btw, så ska Emil fråga på måndag om jag får vara med i skolan på fredag :) Så efter han slutat på fredag så går vi hem. Antar att det kommer ta ca 30 min. Går nog inom affären och köper med oss lite gottis ;)

Godnatt!

090110

Äntligen kan jag logga in på msn igen. Jag tänkte vara smart och ladda hem nya msn, men det gick inte så bra. När jag skulle logga in så funkade det inte, och då hade redan gamla msn försvunnit. Så i typ 3 timmar har jag försökt få ner msn. Pappa hjälpte mig, och till slut har jag samma version på datan som jag hade innan jag laddade ner de nya. Mer om det sen.

Vi ska strax ha gäster. De kommer nog vilken minut som helst.
Så jag lär dra, men återkommer senare.


Let´s Dance.

Hej!

Vilken helvetsnatt det har varit. Jag kunde inte somna, även fast jag var trött. Självklart skulle Dumle ligga uppe på min kudde också, men icke sa nicke. Det räckte med att han låg på min kudde när jag kikade på Beverly Hills. Jag fick knappt plats med mitt huvud på kudden.
Men iaf när jag skulle sova så la han sig på min mage ist. Tungt. Fick kasta ut honom till slut, men han blev insläppt igen, för han skrek.
Somnade inte förens efter 05.

Gick upp vid 12.20, men la mig och läste i 40 min, innan jag åt frukost.

Sen efter 14 gick pappa upp, och vid 15.20 åkte vi och hämtade Emil på fritids.

Sen dess har vi inte gjort så mycket. Bara kikat på ett sjukt program på Tv4 Komedi. Helt galet, men roligt.

Har inte så mycket mer att skriva ;) Återkommer möjligtvis senare.

Just det, är de någon mer än jag som ska kika på Let´s Dance ikväll?

Over and out!

Natt till fredag 090109

Hej!

Ett natt inlägg som vanligt  då ;) Haha.

Vaknade av att katterna busade som vanligt i morse, men även av de andra familjemedlemmarna som antingen kommit hem i från jobbet, och som skulle iväg till jobb och skola.

Somnade om och gick upp kl 12. Skönt. Satte igång datorn och efter typ 40 min åt jag frukost. Skulle även duscha, men måste jämt föna mitt hår efteråt, så fick vänta ett tag då jag inte ville väcka pappa för "tidigt".
Men vid 13.30 så höll jag på att klä på mig, och då började pappas väckarklocka tjuta och telefonen ringa. Men den sömntutan svarade inte. Så efter 10 min gick jag och sa till han att svara då Camilla alltid ringer för att se om han är vaken. Vid 13.50 gick jag och sa till honom att gå upp, så då gjorde han faktiskt det :P

Vid 15.20 åkte vi och hämtade Emil. Blev presenterad för en annan fröken på fritids idag också :P Haha. Pappa sa sen att jag alltid borde följa med och hämta Emil för de gör sig tydligen till när jag är med.

Sen när Camilla kommit hem i från jobbet så följde jag med henne och handlade, då jag var sjukt sugen på coca cola och mörk choklad. 70 % marabou med kanderade hallon. Skulle egentligen haft ren mörk choklad, men den har varit slut i en vecka typ. Men den med hallon var också god.
 
Vi åt lasagne till middag idag, och det var så jäkla gott. Jag sprack nästan efteråt. Mums.

Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Eller jo, Junior har spytt som en gris stackarn. Så han har inte mått så bra idag, och bara sovit. Han vill bara vara i fred, och sova.

Just det, jag har pratat med farmor idag också. Hon sa du måste göra si och så. Blablabla. Jag höll på att bli knäpp. Hon kan inte sitta och bestämma över vad jag ska göra och en massa sånt. hade lust att säga: "Du, jag måste inte göra någonting."

I morgon händer det nog inte heller något. Iaf inte vad jag vet.

På lördag ska vi ha gäster. Jag har träffat dom för många år sedan, men kan inte minnas vilka det är. Kommer nog bli lite pinsamt för min del, eftersom att jag är så jäkla blyg. De har nog inga barn i min ålder heller, men ärligt talat brukar jag före dra att sitta vid de vuxna.

Btw, så börjar det närma sig min 20-års dag ;) Inte ens 2 månader kvar. Lite synd att man inte kan fira med kompisarna, men det går nog bra ändå. Eller finns det någon som vill komma ner och festa med mig? Kanske någon i från Skåne som läser min blogg? Lämna isf din mejl i en kommentar, dock bara om du är över 18 ;) Hähä.

Kan lägga in någon bild i från min shopping från i måndags tror jag det var:



100 kr i från Tippy tror jag affären heter.



179 kr, Vero Moda.



199 kr, Vero Moda.
Den är lite större upptill, och tajtare nertill. Tog en storlek mindre för att det inte ska bli för stort upptll.

Undrar om jag kan ha den plus en svart kjol på lördag?

Godnatt.

Onsdag 090107

Hej!

Jupp, jag skulle bloggat igår ;) Men det blir nästan aldrig som man tänker, haha.

Vi gick iaf hem till Peter och Katarina som de heter. De har även 3 barn som heter Christian, 8 år, en son på 15 år som jag inte minns namnet på längre, och Anna som är 18 år. Hon var dock inte hemma. 
Innan vi kom dit så berättade de att de skulle passa en lite flicka, så när vi kom dit hade inte hon kommit, utan hennes mamma och bror kom efter en stund. Jag visste dock inte hur liten hon var. 5 månader gammal och hur jäkla söt som helst. Jag blev helt såld. Fick hålla henne en liten stund medans de gjorde iordning lite gröt. Mys. Älskar ju som sagt bebisar ;) 

Var där till typ lite efter 18 tror jag. Sen gick vi hem och fixade middag. Sen hände det inte så mycket mer. 

Blev väckt kl 10 idag av telefonen. Camilla ville att jag och Emil skulle gå upp då de inte är så bra att sova bort hela dagen när han ska upp tidigt morgon. 

Emil satte sig vid datan, och jag gjorde detsamma, men la mig och läste efter ett tag och sen kikade jag på de nyaste 90210 avsnittet :D

Åt frukost och lite sånt, och sen vid 13.50 kom pappa upp, efter att klockan ringt sen 13.30. Inget härligt ljud direkt.
 
Har inte hänt så jätte mycket. Men varit ut och hämtat lillebror hos Christian. Fick ta vinterskorna på mig för vi har faktiskt fått lite snö ;)
Har kikat på Grammisgalan också.

I morgon hoppas jag kunna sova tills jag själv väljer att gå upp. Hatar när telefonen ringer och pappa ligger och sover för att han jobbat natt. Ibland hittar man ingen telefon heller, och man vill ju inte att han ska vakna. Dock är han svårväckt, men man vet aldrig.

Btw så var katterna lika galna i morse som vanligt. Och när jag skulle ge Junior och Dumle en bit ost så hoppade Junior upp och stack sina klor i min tumme. OOONT. Kattfan ;)
Katterna var även helgalna inatt när jag skulle sova. Sprang ut och in ur "mitt rum". Så när alla var i hallen så stängde jag dörren, och då började Dumle pipa, så de var bara att släppa in honom, sen skulle han ut och så fortsatte det. De har fått halsband på sig, så det dinglar när de kommer, haha.
Junior fick på sig ett halsband idag som pappa hittade någonstans, och det gillade han inte. Men hans plingar inte iaf. Skönt det.

Oj nu var jag väl duktig som uppdaterade om typ ingenting? ;)

Over and out.

6 januari 09

Hej!

Har börjat lägga upp bilder på bilddagboken nu, så orkar kanske lägga upp några stycken här lite senare.

Idag kom One Tree Hill och Gossip Girl ut :D Massa att kika på nu. Hehe, så jag lär nog ha fullt upp ikväll...

Strax ska vi gå iväg till några grannar och fika lite. De ringde och frågade om vi ville komma förbi, så eftersom att vi inte ska göra något spec idag så går vi dit :)

Dumle och Junior är totalt galna. De jagar varandra så de välter en jäkla massa saker. Nyss välte de en stor tomte de har i vardagsrummet.

Oops, nu är pappa strax klar så jag ska dra. Hörs senare.

Over and out.

3 januari - 09

Hej!

Måste be om ursäkt för ännu sämre uppdatering. Men jag är inne i en Beverly Hills period, så de är nästan det enda jag gör när jag sitter framför datan.

Idag gick vi upp strax efter kl 12, och då åt vi frukost och lite så. Sen vid 14.30 drog vi till Ystad, då vi skulle inom Ö&B, och sen skulle vi se på bio. LasseMajas detektivbyrå - Kameleontes hämnd.
Ganska okej faktiskt, haha.

Sen åkte vi hem och fixade lite mat, och sen har jag bara tittat på Beverly Hills ;) Har typ 4 avsnitt kvar av säsong 1 =( Vill ju se meeer. Men men.

I morgon händer inget spec. Tror pappa ska iväg på hockey, och Camilla sa att hon skulle iväg på demo. (Tupperware).
Så jag och lillebror blir nog själva någon timme. Men det gör ingenting.

Har ju lite bilder att lägga upp, men de får bli en annan dag. Nu ska jag se klart på Beverly Hills.

Btw, så kan jag inte förstå att mina läsare ökar när jag knappt skriver?

Over and out!

Update.

Hej!

Ni får ursäkta den otroligt dåliga uppdateringen, men jag har inte orkat skriva så mycket. Har bilder i från både i måndags och från igår som jag ska försöka visa under helgen.

Ska försöka börja lägga upp lite bilder i morgon, för då är jag och lillebror själva hemma, och han brukar roa sig själv.

Nu ska jag kolla lite bloggar, sen kika film :)

Återkommer i morgon..

1 januari 2009

Hej!

..Och så var det 2009. Jag fattar inte vart tiden tar vägen. Känns som att det nyss var 2000, och alla trodde att datorerna skulle sprängas eller något sånt.

Vi hade iaf en trevlig men lugn kväll. Med mycket god mat. Vi åt nästan så vi sprack. Kan väl inte säga så mycket mer än det. Kommer lite bilder senare tror jag. Orkar inte just nu.

Ska sätta mig och kolla lite på tv med de andra, och sen fortsätta kika på min Beverly Hills box.

Hörs senare!

RSS 2.0