Ingen rubrik.

Anonym om Lördag.:

Tja, delar av den där tråden tuggade jag av och spottade ut, haha. Resterande tror jag att jag svalde någongång, typ.. ;)

Svar: Jag har också börjat tugga av trådarna, de blir så mjuka så de är ju inte direkt någon match. Dock har tungan petat lite för mycket på trådarna så jag fick ont :P Men vill bara att de ska försvinna så jag kan äta normalt.


Har precis lyssnat på tv. Haha. Jag orkade inte titta hela tiden, så jag lyssnade på "Sanningens ögonblick". Före det tittade jag på Parlamentet. Björn Gustaffson är alltid lika rolig, även Johan Glans, haha.

Strax tänkte jag kika på de två kvar varande avsnitten av Andra Avenyn på internet.

När Bea kom hem så bokade hon tågbiljett tillbaka till Skövde, så vi åker på samma tåg. Fast vi sitter inte bredvid varandra, men de är nog bara att byta med någon.
Så nu kanske jag slipper tappa bort mig på centralsationen i Sthlm, haha. Hittar ingenstans.

I morgon ska jag ju ha sovmorgon. Måste dock vara uppe till lillebror kommer hem i från skolan, så han inte undrar vart jag tagit vägen.

Helvete, jag har glömt att ge kaninerna mat :P Och jag går inte ut själv nu när det är så här mörkt. Men de fick mat av mig när jag kom i från jobbet, så de får klara sig till i morgon.
Tror inte syrran har någon lust att följa med mig ut, haha.

Nej, nu ska jag se AA!

Over and out!

Söndag.

Hej!

Gick upp 6.50 i morse. Trött var bara förnamnet. Men jag visste att dagen skulle gå fort så det var bara att hoppa upp. Idag åkte vi 7.25, för jag tycker om att vara lite tidig så man har tid på sig och slipper stressa. Tur var väl att jag kom tidigare, för en person hade ringt och sjukanmält sig, och vi fick inte tag på någon annan, så vi fick sitta och dela upp hennes schema på pss 4 andra. Men det gick bra och dagen har nog varit ganska lugn. Fort har det gått också.
Jag var klar med alla mina besök redan 12.40. Så jag fick ta bussen 13.15 hem ;)

Är skit trött nu och fryser =/ Tänkte bädda ner mig i soffan och kika på tv, om de nu är något bra. Annars har jag massa filmer på datan, så kan ju lägga mig i sängen och kika också.

Har sms:at med bea idag, och hon åkte tydligen tillbaka till Dalarna igen :P Så hon åker nog tåg med mig på torsdag ner till Skövde igen. Skönt att få lite sällskap på tåget.

Ikväll är det "Parlamentet" på tv och Björn Gustaffson ska vara med såg jag i tidningen hos en tant ;) Så nu måste jag försöka komma ihåg att jag ska titta på det. Är ju "Andra Avenyn" och "Sanningens ögonblick" också.
Men i morgon ska jag ta mig en lååång sovmorgon, så jag behöver inte gå och lägga mig tidigt ikväll. Fast de gjorde jag varken i fredags eller igår heller, haha. Runt 00 kom jag i säng båda dagarna.

Nej, nu ropar soffan på mig!

Over and out!

Lördag.

Hej!

I morse försov jag mig 25 min :P Tänkte gå upp 6.40 för att hinna äta frukost, borsta tänderna och gurgla hexident. Och det måste gå minst 30 min mellan tandborstning och hexident.
Men mamma sa att hon väckt mig kl 7, och att jag svarat henne men det har jag inget minne utav. Sen sa hon till mig runt 7.10 igen, och få flög jag upp.
Gjorde mig i ordning och kastade i min lite kräm, och borstade sen tänderna, sen åkte vi 7.35. Fick gurgla på jobbet istället :P

Kom iaf i tid till jobbet. Fick ett lugnt och bra schema :D Har ett lugnt schema i morgon också. Bara morgonbesök mellan 8-9.45. Sen stog de på mitt schema att jag ska kolla över lokalen och gå ut med sopor och så i typ 40 min, så de blir lugnt ;) Sen ett förmiddagsbesök i ca 30 min. Sen lunch och efter de typ 3 lunch besök. Så dagen i morgon kommer också gå gort.

Mamma hämtade mig efter jobbet så vi drog till Kupolen. Kikade runt till 15.50, då åkte vi bort till tågstationen för syrrans tåg skulle vara inne 16.10, och hon började jobba 16.30 :P
Så vi skjutsade dit henne och sen åkte vi till Maxi för jag skulle kolla om de har lila Over knee. Men de verkar inte finnas någonstans =/ Eller är det någon som vet vart de kan finnas?

Sen åkte vi hem, men hann inte vara hemma så länge innan vi åkte till Maxi och handlade mat.

Sen har jag kollat på Summerland och Stjärnor på is. Bra att Marcus Fagervall kom till final. Han ska ju vinna tycker jag!

Tog ju som sagt bort visdomstanden i måndags, och jag tror att de sydde med svart tråd, men den har blivit vit nu, haha. Någon som vet om tråden blir så? Käk kirurgen sa ju att tråden/arna försvinner efter några veckor, men löses de upp av kroppen?

Nu ska jag kika klart på Summerland, och sen hoppa i säng och hoppas på att jag vaknar i tid i morgon bitti iaf.

Just det jag hade ju lovat att visa bild på mitt nya linne:



Godnatt!

Svar till Gabsan.

Gabsan:om Kommentar + Idol:

Haha men jag är ju gammal som gatan och du är ju fortfarande en ung själ, inte en dag äldre än 15 kan jag tänka mig :P. Jo inte slipper du mig till jul inte, jag dyker upp där när du minst av allt anar det! Krya på dig nu.

Svar:
Hahah, fast jag känner mig äldre än 15 ;) Bara 3 månader kvar tills jag fyller 20, och det var ju inte så jätte längesen du själv var det ;) Man måste ut och testa sina vägar. Skönt att göra något annat ett tag, även fast jag inte kommer jobba något där om jag då inte får ett jobb ;) Får ju iaf lön i december och januari, sen fyller jag år i februari, så då räknar jag med fina presenter ;)
Haha. nej det var väl det jag anade. Ses till jul då!

Kommentar + Idol

Svar på kommentar:

Gabsan: om Mat, råttor och skåne.:

VADÅ?! Kommer du typ att flytta till skåne? Hur länge som helst?

Svar: Haha, jag har ingen aning om hur länge jag kommer stanna där. Men du ska väl inte säga något ;) Du har ju bosatt dig i Göteborg för 3 år framöver. Men vi ses väl till jul?


Har precis kikat klart på Idol Eftersnack, vi fick nämnligen Tv400 för ett par dagar sen ;)

Härligt att Johan åkte. Äntligen. Haha, såg ni tjejen som skrek när han satt framför henne och sjöng, och när hon fick komma upp på scenen?
Så jäkla sjukt, jag satt och skrattade åt henne.

Var ju nere på stan med mamma innan, dock gick vi inte med varandra men jag köpte (eller mamma betalade eftersom att hon ville ha min ena plattång) ett linne som jag kollade på häromdagen. Skit snyggt. Lägger in bild i morgon, för kameran är nere och jag uppe och jag orkar inte hämta den :P

Tänkte strax gå ner och skölja munnen med Hexident eller vad de nu heter, fast först ta värktabletter så jag får sova i natt. I morgon ska jag upp vid 6.40, för jag börjar jobba kl. 8. Får skjuts så slipper ta bussen 6.15.

Sov gott!

Fredag.

Hej!

Gick upp vid 7.15 för att ta mina värktabletter, och somnade sen om till klockan 9. För då ringde chefens assistent Janette. Hon hade pratat med chefen angående att jag lämnat ett brev om hur jag ska gå tillväga för att få pengarna som fattades på min lön. Hon sa att jag kunde skriva en ny timrapport och lämna den till chefen så får vi se vad hon kunde göra.
Men sen somnade jag om till 11.30. Så då gick jag upp och ringde lite nya samtal. Bland annat till den gruppen jag jobbade i den 25/10 som jag inte fått betalt för. Sa att jag kommer ner och skriver en ny lapp och lämnar till chefen själv. Men hon faxade iväg den åt mig, så vi får väl hoppas att de kan fixa så jag får pengarna nästa vecka. Kommer iaf inte ställa upp och jobba för den gruppen mer när de inte ens kan lämna min timrapport till chefen, men men.

Efter de blev mamma hungrig så vi åkte hem en snabbis för att höra vad mammas sambo skulle äta, för vi tänkte köpa mat på McDonalds, men han ville inte ha :P
Det går bättre och bättre att äta nu, och jag kan till och med öppna munnen nu, haha. Var jätte svårt i början.

Igår var det bara en vecka kvar tills jag åker till Bea i Skövde. Det ska bli jätte roligt :D Då ska vi festa och lite så. Var ju jätte längesen nu.

Igår körde mammas sambo hem husbilen i från Sthlm (han jobbar där mån-tors), så nu ska den väl funka kan man hoppas. 45.000 kr gick reparationerna på iaf :P Fin summa ;)

Idag så ska jag och mamma ner på stan en sväng. Jag ska köpa ett linne, och kika runt lite.
Sen ska jag med upp till Lugnet för att vara med och stå i kiosken. Tråkigt att bara sitta hemma hela tiden. Och nu när jag inte har speciellt ont i munnen så kan jag ju vara lite social. A-laget spelar då. En gammal klasskompis och granne spelar där.

Sen i kväll är det ju Idol :D

Nu ska jag fortsätta kika på "Summerland".

Over and out!

Mat, råttor och skåne.

Hej!

Har inte gjort så mycket idag. Bara sett på tv och så. Eller vi har varit på Maxi. Hyrde Lösvikt med Robert Gustafsson. Jag skrattade så jag fick ont i munnen, haha.

Har kokat potatis också, så jag fick någon mat ;) Fanns redan torsk som jag värmde. Denna veckan har jag hittills ätit:
Måndag - Fastande så ingen frukost. Men till middag åt jag potatismos och ketchup ;)
Tisdag - Kräm, nyponsoppa och fiskgratäng.
Onsdag - Kram, nyponsoppa och Torsk, äggsås och potatis.
Torsdag - Kräm, torsk, äggsås och potatis. Även lyckats få i mig 2 mackor, och en lussebulle.

Har inte haft lika ont idag så det har varit skönt. Men jag går fortfarande på ibumetin + panodil kl 06-07, 11.30-12, kl 17 och 22. Alltså 4 ggr om dagen.

Med tanke på något annat så har vi råttor/möss i väggen mellan köket och ett sovrum :P Mamma kunde inte sova i natt för de förde sånt liv, haha.
I morgon kommer de iaf hit och sätter ut råttfällor på vinden. För de går ner den vägen. Bara de inte kommer in så är jag nöjd, haha. Annars kan jag lova att jag skriker, och det högt.

Efter att ha pratat med pappa i tisdags så ringde jag hem till farmor och farfar igår för att berätta nyheten för dom. Farmor blev jätte glad. Farfar vet jag inte för han var inte hemma.
Jag kommer bara vara i Falun fram tills slutet på december. Sen åker jag ca 75 mil neråt. Närmare bestämt till Skåne. Har bara köpt en enkel biljett. Eller pappa har köpt den åt mig ;) Kommer bo hemma hos dom.
Min lillebror Emil är överlycklig och har redan skvallrat för klassen. Och även hunnit med att fråga om jag får vara med och hälsa på en dag. Och det fick jag såklart :) Hehe.

Hade tänkt att vänta med att berätta för farmor och farfar tills den 18/12, men pappa sa att min lillebror antagligen kommer säga det på lördag, så de var bättre att jag sa det till dom först. Därför hade jag inte tänkt skriva något på bloggen heller, i fall att farmor skulle lyckas hitta den. Man vet liksom aldrig.

Mamma ska köpa min rosa plattång jag köpte förut. Så jag ska köpa ett linne för dom pengarna. Det är verkligen skit snyggt :D Passar väldigt bra ihop med mina nya jeans ^^

Tog en liten paus för att gå ner och borsta tänderna. Måset sen vänta i 30 min innan jag ska skölja munnen med hexident tror jag de heter. De tar bort alla bakterier och så :P

Nej, nu ska jag nog inte skriva mer. Ingen kommer ju orka läsa ;) Haha.

Godnatt!

Torsdag.

Hej.

Har lånat mammas data en stund :P Min är igång, men orkar inte gå upp. Haha.
Har varit ner på stan en snabbis för att köpa byxorna och boleron.

Vi ska strax åka och handla, så kanske bäst jag går och byter byxor ;) Hehe.

Skriver mer sen.

Over and out!

Onsdag.

Hej!

Blev väckt 6.50 för att ta värktablett och då hade jag verkligen ont. Måste ställa klockan tidigare i morgon, för det är inge roligt att gå runt och ha ont hela dagen.
Skönt att jag får sova hela nätter iaf.

Var jätte svullen i morse, men det är kanske inte så bekvämt att sitta upp och sova. Har iaf en filt, och två kuddar under huvudet, och det är ju bättre än ingenting.

Har iaf varit nere på stan idag. Och jag hittade ett par byxor :D *Lycklig* Jag har skit svårt att hitta byxor, och nu hittade jag ett par snygga jeans. Jag har aldrig i hela mitt liv använt jeans tror jag. Men dessa var sköna :)
Så här ser dom ut:



Ska köpa dom i morgon, eftersom att det är löning då.
Ska även köpa denna:



Ska ha den till min nya klänning som jag köpte på invigningen av JC.



Annars har det inte hänt så mycket idag.

Nu ska jag planera lite ang hur mycket pengar jag lär spara denna månaden.

Over and out!

ONT, ONT, ONT!

Jag har fortfarande SKIT ONT. Jävla värktabletter som inte hjälper =/ Tog en pronaxen sist bara för att ibumetin+panodil inte hjälpte. Men det gjorde inte pronaxen heller.
Ska dock ta ibumetin+panodil kl. 22, för jag har inte haft ont i natt, så de har väl hjälpt under natten iaf.

Kan knappt äta, för att det är så ömt och svullet.
Men sen har jag ingen matlust heller.

Ni får ursäkta att det blir dålig uppdatering, men jag sitter inte här så mycket nu när jag har ont.

Ska se tv och sen sova.

Godnatt!

ONT!

Hej!

Jag slocknade i fotöljen och sov i ca 2 timmar. Mellan ca 14-16. Riktigt skönt. Har nästan bara slumrat framför tv:n hela kvällen. Förutom en liten stund då vi var på Invigningen av JC. Köpte ett linne och en klänning. Tänkte ha klänningen på nyår. När jag stog i provrummet så ringer min pappa. Han undrade en sak, som jag berättar sen. Håller det lite hemligt för några personer som jag ska överraska.

Mitt lönebesked hade kommit in på internet också. Fattades 1000 kr, så det var ju roligt. NOT. Jävla skit. Ska ringa chefen i morgon så hon får göra så att jag får en ny utbetalning i början på nästa vecka.

Btw, så ringde jobbet mig i morse och undrade om jag kunde jobba, haha. :P Gick ju inte så bra.


Tänkte hoppa i säng nu. Har så jävla ont i käften =/ Rinner dock inget blod, spottar bara blod. Men tar ibumetin, och det hjälper inte :( Har även tagit panodil för en timme sen. Men kanske bäst jag går och lägger mig. Känner ju ingen smärta i sömnen.

Blir väckt kl 6.30 i morgon för att ta värktabletterna. Så det inte går för många timmar emellan.


Godnatt!


Jag lever.

Hej!

Tänkte bara säga att jag lever. Men jag har ont. Tog en imubetin kl. 11.35, och ska snart tjuv starta med att ta en till.

Kom hem kl. 13, och var där kl. 8.15. Men va tvungen att ligga kvar tre timmer efter de tagit bort tanden. För att jag skulle träffa tandläkaren och så.

Jag minns nästan ingenting. Fick lugnande, och det hjälpte på en gång. Sen efter de är jag totalt borta. Har inget minne utav att de varit i min mun och grävt. Sköterskan sa att jag  somnade ett tag.
Har även sagt lite andra saker jag inte visste, men som hon har berättat.

Vet inte om det blir någon uppdatering i kväll. Ska försöka komma i säng så tidigt som möjligt i stället!
Over and out!

Söndag.

Hej!

Sorry för dålig uppdatering, men jag startade inte datan förens 19.30.

Gick upp 12.50 idag. Satte på mig lite kläder, och fixade till håret och följde sen med mamma till Maxi. Handlade lite mat och så.
Sen vid 15 kom min bror och hans sambo. Så har umgåts med dom. Plus att brorsans kompis Mattias kom förbi, då han bor längre ner på gatan.

De var här till runt kl 18.30-19 tror jag.

Har som sagt inte så mycket att skriva idag. Måste strax hoppa i säng för ska upp kl. 07 i morgon. Ska till käkkirurgen, eftersom att min visdomstand ska bort. Jag är scared as hell. =/

Har försökt få ut min stav i läppen, men det går inte att skruva av kulan =/ Får ju inte ha den i imorgon. Men får försöka innan jag åker, annars får de på käkkirurgen försöka hjälpa mig.

Fick ett mejl av pappas fru som gjorde mig lite tårögd. Jag har nog aldrig insett att min lillebror saknar sina syskon otroligt mycket.

Dags för sängen!

Godnatt!

Tråkiga lördag.

Hej!

Vaknade första gången vid 9.30, men somnade om till 12.15. Och gick upp efter 15 min. Hoppade in i duschen efter ett tag, då jag piggnat till lite grann.

Har inte gjort så mycket. Bara varit upp till affären, där min kompis satt i kassan.

Kikat lite på MTV, men nu var det inge roligt längre. Det känns som söndag idag =/ Tråk dag.

Synd att det är så kallt ute, annars hade jag kunnat städa kanin burarna.

Over and out!

Fredag natt.

Anonym: Nej, jag har inte fått jobb i varken Skåne eller Dalarna. Om jag fått jobb så hade jag inte velat hålla det hemligt :P
Btw, varför är du anonym? Kan du inte stå för vad du skriver? Tycker bara det är fegt att man inte ens vågar skriva ut sitt namn. Nog om det.

Klockan är snart 02 och jag är fortfarande vaken. Jag borde ju vara trött. Men de kanske kommer när man väl gått och lagt sig. Fast sen har jag ju druckit cola också. Jag lär mig aldrig att man inte ska dricka de innan man ska sova, hähä.

Ska inte göra någonting i morgon. Så kan sova länge. Kommer gå och oroa mig hela helgen inför måndag. Ska ju ta bort min visdomstand då :( Uscha. Tur att jag får mycket smärtlindring och lugnande.
Smärtan efteråt är också lite skrämmande. Kommer säkert ha skit ont. Men det är bättre att ta ut den medans de är gratis, för sen kostar det väl runt 3500 kr.
Tror jag ska ringa och försöka få mig en undersökning också, eftersom att jag fyller 20 om 3 månader, så kan det vara bra att ha kollat dom innan jag fyller. Så de blir gratis.

Just det, det var ju Idol idag. Blev jäkligt lättnad när Robin B fick gå och sätta sig igen. Chansade redan innan på att Anna eller Johan skulle åka. Anna håller inte måttet längre, och det har Johan egentligen aldrig gjort. Men nu hoppas vi på att han åker nästa vecka istället.

Kevin är som vanligt helt underbar, hehe. Sån jäkla röst. Jag höll nästan på att börja gråta när han sjöng till sin flickvän. Hähä.

Nej, nu lär jag hoppa i säng!

Godnatt!

Friday.

Hej!

I morse när alarmet ringde så hade jag glömt bort att jag skulle jobba. Inte roligt. Man blev inte så taggad över att gå upp, hehe.
Kom iaf upp vid 6.30, och gick till bussen 7.10. Sen var jag på jobbet 7.45. Satte in maten i frysen, hämtade nyckel, kollade insats schemat och gick och bytte om.
Hade bara några lätta besök idag. Var alldeles för lugnt. Men var på åhlens och köpte strumpor, och sen lite senare var jag inne på Hemköp en sväng, haha.

Kom iaf från jobbet kl. 14, så då gick jag på stan och kikade lite. Vi har tydligen fått en ny butik som heter "Ikon". Samma lokal som JC låg i förut. Jag vågade inte gå in dit, för de var typ inge folk förutom personalen där, haha.

Tog bussen hem 14.45. Och har inte gjort så mycket sen dess. Mest suttit vid datan.

Mammas sambo var iväg och köpte mat i från mc donalds åt mig och lillebror innan. Hehe.

Tittar på färjan just nu. Eller jag lyssnar mest.
Är ju Idol snart :D Och det ska jag inte missa.

Hähä, jag har en "hemlighet" ;)

Over and out!

20 november.

Hej!

Gick upp 10.40 idag. Det var lite jobbigt, för jag satt på msn till klockan 02.30, hehe. Tänkte logga ut kl. 01, men sen fick jag lite trevligt sällskap.

Hoppade iaf upp ur sängen och in i duschen, då Bea skulle vara här 30 min senare. Jag hann göra mig i ordning iaf. Dock åt jag ingen frukost.

Ringde Sj, för att fråga en sak angående deras billiga biljetter för 25 kr hela januari, men mamma kom hem när jag satt i kö, så hon fick ta över, haha. De sa att biljetterna är slut, och att det är något fel på sidan. Jävla skit liksom.

Fick boka en dyrare biljett i stället. Men men.

Jag och Bea har inte gjort något spec. Jag har lagat mat åt oss, och sen har vi mest bara kikat på tv och så.
15.45 tog hon bussen in till stan för att möta hennes mamma.

Vi har varit vid gravarna för att min kusin Rasmus skulle ha fyllt två år idag. Så vi tände lite ljus.
Sen bad jag mamma ringa vår gamla granne Ebba för att fråga om vi fick komma en stund, och det fick vi :) Kollade på deras katt Loka som jag inte sett på länge. Hon hade blivit stor nu :)

När vi kom hem kom vi på att vi behövde kanin mat, så då fick vi åka till Maxi.

I morgon börjar jag jobba kl. 08, så tar bussen 07.15. Slutar kl 14.
Ska kika klart på "90210" och sen ska jag gå och sova.

Just det, detta ska jag gå på i januari :D



Godnatt!

Onsdag.

Hej!

Är inte helt säker på när jag gick upp idag, haha. Tror klockan var 11.30.

Har inte hänt så där jätte mycket. Bara varit till Borlänge en sväng för att byta smycket i näsan till ett i plast. Får hoppas hålet inte krymper allt för mycket, för det staven ska gå igenom på måndag, haha. Har 1,2 mm på staven och tror att det är 0,8 på denna =/ Men men.

Sitter och kikar på "90210", fast har redan sett den en gång idag ;) Väntar på filmen "Ps I love you". Den är fin :) Håller på med boken just nu.

I morgon kommer Bea hit. Vet dock inte vilken tid :P Hoppas bara jag hinner duscha före, haha.

Åker ju snart till henne :) Två veckor kvar, sen kommer det gå jätte fort fram tills jul, och då kommer farmor upp en sväng för att hämta min kusin Jenny, och sen åker de till Skåne.
Sen kommer det ju hända en annan sak :D Längtar!

Nej, har inget mer att skriva nu. Hörs i morgon.

Over and out!

Anonym.

Jag är inte den som svarar på anonyma kommentarer men gör ett undantag även fast jag tycker att det är fegt att vara anonym. Men nu får ni andra också svar på de som anonym skrev.

Anonym om Home again.:
En lång semester?
Det är ju inte precis så att du gör några jobbiga saker på dagarna..

Svar:
Och du tror att jag blottar hela mitt liv i bloggen, eller?
Iaf så tänker jag inte berätta än på ett tag vad det är jag ska göra, så därför skrev jag långsemester. Kommer berätta när det är aktuellt, och när jag känner för det.

Home again.

Hej!

Nu är jag hemma i kalla Dalarna igen. Uscha. Tåg resan har gått bra och fort. På första tåget så kikade jag på lite serier, på andra tåget läste jag och på det tredje så spelade jag harpan ;) Haha.

Har dock inte ätit mat sen 12.30, men jag brukar tappa matlusten när jag åker tåg. Lär väl vara skit hungrig när jag vaknar i morgon i stället, haha.
Då blir det att duscha, tvätta kläder och sen vet jag inte. Ta det lungt iaf. Eler just det, ska ringa piercaren och fråga om jag kan få komma i morgon eftermiddag så jag slipper åka buss på torsdag. Får hoppas han har tid i morgon ist.

Har blivit medlem i Sj Prio, så i Januari kan jag resa vart jag vill i Sverige för 25 kr :D Ska be mamma hjälpa mig att boka i morgon, hehe. Någon som vill ha besök? ;) Haha.
Nje, kanske tar mig en lång semester eller något. Vad vet jag!

Godnatt!

Back to Dalarna.

Hej!

Gick upp lite efter kl. 10 idag. Åt frukost och gjorde mig sen i ordning. För att kunna packa ner allt och stänga väskorna. Det enda som ska ner nu är datan. Men jag försöker få ner One Tree Hill och Gossip Girl om det nu är så att jag kan kika på det på tåget :) Beror lite på om det kommer sitta någon bredvid mig.

Tåget går 15.28. Och innan dess ska vi hinna äta mat, skjutsa farfar till tandläkaren, och vänta på honom där. Men om han inte är klar till 14.30, så lär vi åka iaf, och då får han ta sig hem på något annat sätt.

Är hemma 22.28. Så då kommer mamma och hämtar mig. Syskonen lär väl nästan ligga och sova när jag kommer hem, eftersom att de ska till skolan i morgon.
Själv får jag vila ut tills på fredag :)

Men ska till Borlänge på torsdag mellan 11.30-13.30, för att få hjälp med att sätta i lite plast smycken i näsan och läppen. Har dock inte bestämt mig för att sätta plast smycke i läppen. Kanske kan ta ut staven på morgonen innan jag ska ta ut visdomstanden, för sen ska jag tillbaka till piercaren efter det för att byta tillbaka till mina titan smycken. Men vi får se. Ska ringa piercaren i morgon igen.

Om jag inte är för trött i kväll, så kommer det en uppdatering!

Over and out!


Måndag.

Hej!

Sov till 10.30 idag. Vaknade av att jobbet ringde. De undrade om jag kunde jobba idag. Det konstiga är att det står på jobbet att jag är i Skåne fram tills i morgon. Men de får skylla sig själva när de ringer och jag måste tacka nej.

Ska iaf jobba 21 nov - 8-14, och 29 nov - 8-14. Så de blir en liten slant i december iaf. Bättre än ingenting :)

Har inte gjort så mycket idag. Hoppade in i duschen när jag vaknat, och sen åt jag frukost så de andra åt också med mig då :) Nybakat bröd :D Mumma.

Jag var med farfar till affären för att köpa något att dricka och något att fika på i morgon, men jag fick inte betala det för honom :P Så han gjorde det.

Sen vid 14 så var jag, Emil och farmor ute och gick i 40 min. Har varit fint väder idag. Lite kallt.

Pappa kom vid 17, så då åt vi farmors otroligt goda köttfärsås och spaghetti. Jag åt så jag sprack nästan. Sen kl. 19 så åkte pappa och Emil hem, och vi har kikat på tv mest hela kvällen.

Har sökt två Undersköterske jobb idag också :D

Just det, jag har även packat. Verkar som att jag fått i allt iaf, hehe. Skönt :)
Dock så är den stora resväskan, otroligt tung =/ Kommer knappt kunna få upp den på tågen. Ska ju ändå byta två gånger liksom. Får hoppas att det finns någon snäll själ som kan hjälpa mig.

Åker som sagt tillbaka till Dalarna i morgon. Det känns inte sådär jätte roligt. Brukar tycka att det är skönt att åka hem efter en vecka. Men inte denna gången, och nu har jag ändå varit här i två veckor.

Nu lär jag hoppa i säng :)

Godnatt!

Personligt brev.

Hej!

Har precis kikat klart på Andra Avenyn :P Lite senare än vanligt. Men efter "Ensam mamma söker" så var det "Sanningens Ögonblick".

Kom inte hit till farmor och farfar förens prick kl. 20 :P
De kom till pappa när klockan var 18.10, och då satt jag och Camilla och pratade efter middagen, så vi hade inte plockat bort maten eller packat ihop mina saker, haha :P Men de stannade på fika, så hann träffa pappa en stund.

Var med och hämtade Emil på kalaset, men först var jag och Camilla in på affären, för att handla något att äta till middag.
Jag har skrivit ett nytt personligt brev idag, och gjort om min CV lite grann. Så i morgon efter att farfar har läst mitt personliga brev så ska jag söka jobb :) Kan säga att det är som Undersköterska. Mer tänker jag inte säga förens den saken blir akutell, men jag vet några som antagligen kommer bli lite besvikna/sura, men det får jag ta då.

Tänkte kika på Grey´s Anathomy nu, eftersom att jag missade det i onsdags. Sen ska jag gå och sova. Hade inte tänkt sova bort hela dagen i morgon.
Pappa kommer någon gång på eftermiddagen och hämtar min lillebror. Förhoppningsvis stannar båda på middag, eftersom att jag åker tillbaka till Falun på tisdag. Ska försöka åka ner i Januari igen. Men lär planera angående hur länge jag ska stanna och även lite andra saker, men det tar jag senare :)

Over and out!

Söndag.

Hej!

Vi kom hit runt 22.30, igår och då satte vi oss och tittade på någon film på tv, så jag var skit trött när den var slut och orkade inte ta upp datan för att uppdatera. Tror filmen var slut runt 01.15.

Det var iaf trevligt igår. Träffa släkten och så igen. Åt mat, efterrätt och godis. Men jag försökte att inte äta allt för mycket godis.

Idag väckte pappa mig 10.30, så då klädde jag på mig och sen åt vi frukost tillsammans.
Klockan 11.30 så skulle lillebror i väg på kalas och de är inte slut förens 14.45. Så vi har det ganska lugnt just nu. Förutom med Junior som är ett vild djur. Han har precis vällt ner en vas.

Blev lite uppehåll i skrivandet för jag satt och pratade med Camilla. Så Junior har hunnit somna, hehe.

Har pratat med farmor också för att höra när de kommer och hämtar mig och Emil. Så runt 18.30 kommer de så vi hinner äta och lite sånt.

Emil ska strax hämtas. Tror jag följer med och hämtar honom för pappa ska strax iväg för att han ska på hockey. Så slipper jag vara själv :P

Uppdaterar i kväll för jag ska sova inne på farmors rum i natt där internet är ;)

Over and out!

Lördag.

Hej!

Har varit vaken sen 8.10. Så har sovit ca 4-5 timmar i natt. Men tog mig upp och hoppade in i duschen då vi skulle åka senast 9.30.

Var in till Malmö då Camilla skulle leverera lite tupperware grejer, och sen var vi in på Mobilia (köpcenter) och kikade lite sen åkte vi in på Ikea och fikade lite. Kollade även runt en stund och köpte glass efteråt ;)

Sen åkte vi hem. Men vi ska strax iväg igen. Ska hem till farmor och farfar på middag. Kalkon & kyckling filé + lite annat ska vi äta. Heela släkten. Nästan ;) Så jag tänkte stänga av datan så jag kan platta håret igen och byta om.

Kommer tillbaka hit i kväll, så uppdaterar då :)

Over and out!

Natt?

Hej!

Vi har haft gäster hela kvällen, så jag har inte ens hunnit plocka upp datan förens för en stund sen.
Har varit en väldigt trevlig kväll, men nu är jag slut i huvudet.

Funderar på att gå och sova, börjar bli trött nu.
Ingen aning om när vi ska upp i morgon, men hoppas på att duscha innan vi ska in till Malmö iaf.

Nej, jag går och lägger mig!

Godnatt!


Fredag?

Hej!

Idag gick jag upp kl. 11.15, så då var jag utvilad, haha. Åt frukost och satt sen och pratade med farmor och farfar. Kom på att jag skulle tvätta så gick och tog på mig lite kläder, och sen ut med tvätten.

Sen hade vi tråkigt en stund och bestämde oss för att åka till Bo Ohlsson och gå runt en sväng. Jag köpte lite godis, eller det var meningen att jag skulle köpa dom, men farmor lät farfar betala. Haha.

Sen åkte vi hem och fikade lite. Har kollat på Ugly Betty också. Och ätit mat. Jästa pannkakor blev det, för de sa jag att jag ville ha innan jag kom hit ;)
Mätta blev vi allihopa, så nu orkar man knappt röra sig.

Men jag ska strax packa ner datan, eftersom att jag ska hem till pappa idag. Men skriver mer i kväll!

Over and out!

Sleeep.

Hej!

Nu börjar jag få ont i ryggen. Även fast jag sitter på den bekväma stolen. Farmor sitter på en hård pall ;) Haha. Men hon sa att det gick bra för att hennes rumpa är så mjuk :P

Tänkte hoppa i säng snart. Är TRÖTT. Ska sova ut i morgon, och sen upp och tvätta lite.

Ska läsa lite innan jag somnar. Börjat på boken "P.S Jag älskar dig". Har redan sett filmen, så hittade boken på Maxi, och tänkte att jag kunde läsa den då jag gillade filmen :)

Godnatt!

Köpenhamn.

Hej!

Gick upp lite efter kl. 08 idag. Var riktigt trött. Åt frukost och hoppade sen in i duschen.
Vi åkte vid 9,30 för vi var klara alla tre.

Var i Köpenhamn runt 11, och då hade vi parkerat och lite så också tror jag. Vi hade lite svårt att hitta ner till Ströget, men efter att ha frågat några personer så kom vi rätt.

Fanns ju en massa butiker man känner igen. Roligt. Spec. New Yorker, som vi inte har hemma. Närmsta är Västerås. Hittade en t-shirt för ca 55 svenska kronor.



Vi gick ett par timmar, men sen var vi trötta i ben. Och jag hade ont i mina axlar.

Vi hittade rätt till bilen på en gång :)



Vi hittade något som heter "Palads".



Bjuder på denna bilden på mig och farmor :P

Sen åkte vi typ hem. Nästan. Vi stannade på ett annat ställe också. Men de behöver vi inte ta här ;)

Var hemma hos farmor och farfar vid ca 17.
Vi var in och handlade lite mat och så på City Gross också.

Farmor och jag sitter framför varsin data nu ;) Fast jag har ju självklart internet ;)

Ska kika på någon serie eller spela harpan nu.

Over and out!

Onsdag.

Godmorgon!

Blev väckt klockan 9 idag, men låg kvar i sängen 20 min. Sen gick jag upp för att äta frukost och göra mig i ordning. :P

Spelar harpan just nu. Skit roligt ;) Hahah. Kanske inte, men har man börjat så kan man inte sluta.

Ska åka iväg till bowlingen om en stund. Sen ska vi hem och fixa mat och sen ska vi iväg igen. Tror vi skulle åka runt 16. Först hämta upp min farbror Anders och sen hem till pappa. Där ska vi ställa bilen och åka med Camillas (pappas fru) chef. Pappa och min andra farbror Micke kommer direkt i från jobbet, så vi möter dom utanför malmö arena.

Ska kolla lite bloggar innan vi åker.
Kanske hinner skriva efter bowlingen.

Over and out!

Ont i ryggen.

Hej!

Jag har precis tittat klart på "Systrar i Jeans 2" för 2:a gången. Såg den första gången i gårkväll innan jag somnade. Älskar böckerna, och filmerna är också bra.

Har sååå ont i min rygg nu, så jag ska hoppa i säng innan den går av.

Just det, kom på innan idag att det är onsdag i morgon så jag ska ju gå på Hockey. Tråkigt att alla våra 9 platser är spridda. Kommer alltså inte sitta bredvid någon som jag känner =/ Men pappa kommer sitta 5-6 rader i från mig.
Får prata med allt folk i pauserna :) Ska bli roligt att träffa Andreas (han som kom 3:a i Idol 07), lillebrors kusin ska med också, och lite annat folk.

Ska upp lite innan 10 i morgon, så jag säger:

Godnatt!

Tv-tittande.

Hej!

Jag satt och läste medans farfar var hos tandläkaren, så tiden gick ganska fort. Satt och glodde lite på alla andra människor som var där också :P Ganska roligt att titta på folk, haha.

Sen åkte vi bort till församlingshemmet där det var Pansionärs träff. Vi fikade och sen var de två gubbar som spelade massa gamla låtar/visor. Inte direkt något jag lyssnar på, haha. Kände mig lite uttittad eftersom att jag var den enda under 65 där :P

Sen åkte vi hem. Jag kikade på One Tree Hill och Gossip Girl.
Och åt mat. Mycket gott.

Nu kikar vi på Ugly Betty. Alltså jag och farmor ;) Är en massa annat som vi ska se också.

Min lillebror ringde innan. Först pratade han med farmor, men sen ville han prata med mig. Han frågade om jag ville sova hemma hos dom fredag-söndag/måndag, så det sa jag att jag ville.
Vi ska ju till farmor och farfar på lördag, så då tar jag lite kläder på fredag och lite på lördag :P Haha.

Nu ska jag fortsätta se på tv och spela lite harpan ;)

Over and out!

Tisdag.

Hej!

Låg i sängen och kikade på "Systrar i jeans 2" tills klockan 02 i natt, så efter det somnade jag och vaknade kl. 11 idag. Väldigt skönt.
Var upp och åt frukost och gick sen ut i tvättstugan och hämtade in mina torra kläder. Kan ju vara bra att ha något på sig ;) Hehe.

Har kollar min mejl nu och väntar på att vi ska åka. Jag ska ju med farfar till tandläkaren och sen ska vi på pansionärs träff där vi släpper av farmor före :P Jag och en massa gamlingar, det blir ju mysigt. Eller inte.

Ska gå och göra mig klar, så vi kan åka sen ;P

Over and out!

Fullt upp.

Hej!

Maten var väldigt god faktiskt. Så vi blev väldigt mätta allihopa.

Efter ett tag så åket vi in på Netto, så vi kikade runt där en stund. Jag hittade hårklämmor och en rese hårfön. Sen åkte vi hem till min farbror Anders, så vi fikade lite och pratade. Sen mådde farfar inge bra så vi åkte hem igen.

Satt framför datan en stund och sen tittade jag på Färjan.
Har sen slö tittat på Cityakuten och chattat lite på msn. Och spelat harpan, haha.

I morgon ska jag med när farfar ska till tandläkaren, så jag ska sitta i väntrummet tills han är klar, och sen ska vi åka till pansionärsföreningen för farmor är där och hjälper till.

På onsdag ska jag med när de ska bowla, eftersom att de gör det varje onsdag, och på torsdag ska vi åka till Köpenhamn.
Sen på fredag ska vi börja göra i ordning maten inför lördag, för då kommer släkten och äter mat ^^

Fullt upp med andra ord, men det är väl så man ska ha det.

Ska gå och dricka sen lägga mig i sängen och kika på film :)

Godnatt!

Måndag.

Hej!

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar igen. Kom hit vid 11 idag. Pappa väckte mig runt 9.40 tror jag. Han kom in med Dumle, fast katten hade ingen lust att mysa. Lille Junior kom in också, men han busade bara. Så jag fick massa riv märken på min ena hand. :P

Packade ihop mina saker och åt lite frukost. Junior hoppade upp på diskbänken 5 ggr under tiden jag åt. Han fattar ju inte att han inte får sitta där.

Pappa följde med in till farmor och farfar så vi fikade på lite bröd hon bakat. Men efter typ en timme åkte han igen, för han skulle hem och sen hämta upp sin bror då de jobbar samma skift.

Vi har inte gjort spec mycket. Jag har duschat, och tvättat. Och hängt tvätten.

Väntar på mat nu. Vi ska äta kyckling i ostsås och pressad potatis.
Sen ska vi åka in på Netto, för jag hittade lite billiga saker i annonsbladet, och sen hem till min yngsta farbror och kika på hans ena katt som jag inte sett.

Hoppas vi är hemma till kl. 20, så jag får se Färjan :D Är ju Cityakuten efteråt också.

Ska även kika på Desperate Housewives och en annan film om jag orkar :D
Ska kika lite på "90210" nu.

Over and out!

Farsdag + gårdagen.

Hej!

Idag gick jag upp lite efter kl. 09 tror jag den var. Gick med lillebror och Camilla ut i bilen för att hämta pappas farsdag present. Sen gick vi in till honom i sovrummet för han låg fortfarande och sov. Han fick turkisk öl i farsdag och sen fick han 2 t-shirtar av mig och syrran. En vit och en ljusblå, och både storleken och färgerna var bra.
 
Sen gjorde vi oss i ordning för att åka till Staffanstorp, då lille Junior skulle viccineras. Han blev lite åksjuk i bilen, men sa inte ett pip när han fick vaccinet.

Sen åkte vi in på City Gross för att handla frukost, och sen hem igen.

Så vi har inte gjort så mycket mer än det. Bara tagit de lugnt, då de blev lite mycket dricka igår ;) Hähä.

Igår så kom pappa, Camilla och lillebror Emil och hämtade mig runt 11.50, så då drog vi till Bjuv där vi skulle på kalas hos Camillas systers sambo Per.
Det var folk där som jag har träffat förut, men det var nästan ingen som kände igen mig, haha :P

Vi fick jätte god mat. Någon köttgryta med lök, morötter och svamp. Sen potatis och vanlig grönsallad till :)
Vi fick tårta till efterrätt, och jag kämpade något så fruktansvärt med att inte ta en bit till, och jag gjorde inte det heller. Drack ramlösa till maten och sen 1,5 glas coca cola. I vanliga fall hade jag kunnat dricka upp colan själv, haha.

Runt 17.20 så åkte vi därifrån och då skulle vi till Skurup där min farbror + familj bor. Så där var vi bjudna på middag. Min kusin Daniel + hans flickvän Ann-Sofie var också där, och även hennes mamma, pappa och lillasyster.

Det var väldigt trevligt, och de bjöd på allt dricka. Tror jag drack 6 st 33 cl cider, en grogg (Vodka mango + sprite), 3 päron tequila shottar och 2 st Dooleys shottar.

Min farbror försökte få mig att dricka turkisk raki, men aldrig. Det är ju skit äckligt.
Han blev iaf skit full, och de slog nästan vad om när han skulle somna. Min kusin Mattias gick iaf med honom in till sängen 22.55, och då somnade han på en minut.

Vi tog en taxi hem 00.30.

Var uppe en stund innan vi gick och la oss, men jag somnade nog ganska fort, hehe.

Just det, vi var även bort till min farbror idag, för vi skulle hämta bilen, och han mådde inte så bra, haha. Han hade spytt i soffan i natt, sen varit uppe vid 07 och tömt diskmaskinen, förstört ett glas, sen gått ut för att hämta tidningen och inte stängt dörren, så deras ena katt hade smitit.
Men de hittade henne iaf.

I morgon ska jag hem till farmor och farfar igen. Åker nog vid 11 tror jag.
Så när vi kommer till farmor och farfar ska jag hoppa in i duschen. Mitt hår är skiiiitigt. Fattar inte att det kan bli de på en dag, men men.

Nu ska jag se Andra Avenyn, och sen blir de nog att sova.

Godnatt!

Im alive.

Jag lever. Men vette sjutton om mitt huvud gör det. Har sprängande huvudvärk, då de blev kanske lite mycjet dricka igår, så jag återkommer ikväll.

Idol.

Hej!

Har precis kikat på Idol. Äntligen åkte Tönt-Lars. Fyfan vad härligt.
Alla utom Lars då var grymt duktiga.

Det gick bra att vara med farmor på Kupan. Kom dit runt 14, och åkte hem 16.40. Jag hittade ett par skor och en väska :) 10 kr styck.

När vi kom hem så hade farfar fixat taco, så det var nästan bara att sätta sig framför bordet och äta.

Sen dess har vi bara tittat på tv. Idol och lite annat.

Jag har även provat lite kläder inför i morgon. Tror att det blir mina fin byxor + en lila topp. Men jag kanske hinner ändra mig. Har lagt ner en kjol + leggins i fall jag vill byta om till kvällen. Fin byxorna sitter lite tajt, så vi får väl se om jag kanske tar en klänning i stället. Och har fin byxorna på mig lördag nästa vecka i stället. Jag har beslutsångets. Men jag vet att jag kommer tycka att det är bekvämare med klänning.

Ska strax hoppa i säng. För jag ska upp kl. 09, så tänkte läsa lite före och packa lite kläder inför i morgon :)
Ska packa ner datan också såklart.

Kommer nog en uppdatering på söndag förmiddag. Tror det blir att hoppa i säng efter vi kommit hem i morgon kväll.



Junior tyckte att det var väldigt spännande när jag satt framför datan i går kväll. Han lekte med alla sladdar.



Dumle och Junior låg och myste i förmiddags :)



Efter lite bus blir man trött och somnar.

Nej, nu ska jag packa ihop lite och sen lägga mig och läsa.

Godnatt!

Friday.

Hej!

Ställde klockan på 11, så jag inte skulle sova alldeles för länge. Måset ju hinna äta och klä på mig innan pappa vaknar.
Hämtade Dumle och Junior och myste lite med dom i sängen. Junior är lite busig för han låg och sov på bordet när jag hämtade honom. Dumle ligger och kikar ut genom fönstret. Båda katterna har också myst med varandra. Hehe.

Pappas fru skulle ringa kl 12.50 för att väcka pappa, så då ska jag inte svara :P

Ska försöka lägga in lite bilder i kväll om jag orkar låna internet hos farmor och farfar.

Nu kan jag inte skrva mer, för Junior sitter snart på mina fingrar :P

Over and out!

Torsdag.

Hej!

Jag var ju riktigt trött igår. Somnade nästan framför "Bonde Söker Fru", men när de var slut så kikade jag och farmor på Grey´s, och sen sa farmor åt mig att gå och sova, men jag satte mig i sängen och kikade på "90210" och sen somnade jag. Sov på några sekunder tror jag.

Sov till och från i morse. Kl. 09 ringde telefonen och den singnalen är RIKTIGT hög, så jag höll på att ramla ur sängen. Men gick inte upp förens  10.20, så då åt jag frukost sen drog farmor ut mig på promenad. Hon och jag gick före farfar, men han kom i fatt oss :P Gick i ca 40 min. Sen hem igen och hoppa in i duschen.

Sen packade jag lite saker jag behövde ha med mig till pappa, och sen åkte vi och handlade på CityGross. När vi handlat klart så bjöd CityGross på tårta, så vi åt lite innan vi åkte vidare hem till pappa.

Kom hit runt 15.30. Så vi fikade och lite så, sen dök pappas fru Camilla upp också. Men hon skulle iväg på nästan en gång, så hon bytte bara om och så.

Tittade på tv med pappa, och Emil tjatade om att jag skulle titta på när han spelade The Sims. Han blev nog väldigt glad över att jag kom hit :)
Sen fixade pappa mat och sen blev de mer tv-tittande och vid 20.50 så drog han till jobbet.
Och Camilla kom hem vid 21.25.

Pappa frågade även om jag ville sova här lördag-måndag då de vill umgås med mig lite grann :) Så jag sa att jag ville det. På lördag ska vi på kalas hos Camillas systers man kl. 13, och sen ska vi vara hos min fabror + familj kl.. 18. Full späckat blir det.
På söndag är det farsdag så då tror jag inte vi ska hitta på något.

Pappa ska gå upp vid 13 i morgon, och göra sig i ordning och sen sljutsa mig till Röda Korset där farmor är. Hon hjälper till där ibland.
Sen ska vi äta taco och jag ska iaf se till så jag får se Idol :D Hehe.

Har nog fått ur mig de mesta nu. Så jag ska kika runt lite på internet innan jag ska sova :)

Btw, kattungen Junior är jätte söt och busig. Nu ligger han och funderar på vad han ska göra för bus. Dumle ser precis ut som katten Gustaf, haha. Han tycker även om Lasagne :P Han är jätte kelig och spinner som bara den när man klappar han. Han ligger under min säng och sover just nu :P

Just det, fick denna fina kommentaren av kvinnan i från tåget:
"Nu är det kvinnan från tåget som är in! Trevlig blogg du har!Hoppas du får det riktigt kul. Jag har nyss morgonfikat. Petronella är på skolan och jag skall snart ta mig ner på "byen". Vädret är ju hyffsat.
Vi hörs säkert! Det var jättekul att ha dig som ressällskap!"

Godnatt!

Grey´s.

Hej!

Jag och farmor har precis tittat på Bonde söker fru. Inte sett något avsnitt utav denna säsongen förut.
Pratade även med pappa i telefonen för en stund sen. Vi ska åka hem till dom i morgon, och pappa frågade om jag ville sova över. Så de sa jag att jag ville. Pappa jobbar natt så han åker till jobbet runt 21, och Camilla (hans fru), skulle komma hem strax efter 21, så får passa lillebror en stund :) Och busa lite med katterna.
Pappa har trådlöst bredband, så tar självklart med mig datan så jag inte behöver gå och lägga mig kl. 22. Haha.

Sen ska pappa skjutsa mig till "Kupan" på fredag, då jag ska vara där med farmor. Hon brukar vara där och hjälpa till :)

Farfar hade fått laga kyckling idag. Alla män hade varit som gamar, så all mat blev uppäten. Haha.

Nu ska jag kika på Grey´s Anathomy.
Uppdaterar i från pappa i morgon kväll :)

Godnatt!

Framme i Skåne.

Hej!

Tågresan gick bra, och jag kom fram lite innan 12.30, så farmor var där för att möta mig :)
Vi åkte hem till farmor och farfar, så jag började packa upp. Farfar hade rensat ur en låda där jag kunde lägga lite kläder, och sen fick jag några galgar i garderoben också. Skönt att slippa ha kläderna i resväskan i två veckor.

Gick väldigt fort att åka tåg. På tåget mellan Sala-Norrköping så satt jag och pratade med en kvinna hela vägen. Det var väldigt trevligt :)

Farfar var ju och bowlade så han kom hem runt 14.30. Satt och pratade lite och sen skulle han åka vid 16 igen för han går på matlagningskurs :) Tror han skulle vara hemma om 1,5 timme kanske.

Min yngsta farbror är här. Så vi har ätit mat och nu sitter farmor och Anders som han heter och tittar på någon serie på Tv6.
Själv sitter jag och snyltar på farmor och farfars internet ;)

Just det, jag får sova i farfars rum, och han själv fick flytta ut till stugan. Haha.

Nu ska jag kika bdb och lite bloggar!

"Over and in"

Nu åker jag!

Hej.

Hade ställt mobil alarmet på 03, i fall jag skulle vilja snooza lite. Men hade datan igång så loggade in på msn i stället.

Gick ju och la mog runt 23, men jag kunde verkligen inte somna. Så låg i sängen och kikade på "Alvin och gänget". Och den var slut runt 01.10, sen försökte jag somna igen men låg och vred mig hela tiden.
Hann iaf sova en timme tror jag.

Ska strax gå ner och sätta i mammas plattång. (Mina har jag packat ner) Sen ska jag klä på mig och försöka komma ihåg de sista jag ska packa ner, och sen äta frukost. Mamma skulle gå upp 04.30 tror jag hon sa. Sen åker vi 04.55. I fall de är halt ute eller så.

Vet inte när jag kommer uppdatera igen. Farmor och farfar har bredband, men inte trådlöst, så jag får försöka låna deras sladd lite ibland ;)

Så ni får ursäkta den dåliga uppdateringen medans jag är borta, men ska göra mitt bästa för att uppdatera lite.

Hejs!

Packat.

Hej!

Jag bara packar, packar och packar. Och tänker: Har jag packat för mycket? Känns som det iaf, men jag ska ju vara borta i två veckor, så jag vill ju ha kläder så jag klarar mig. Men än så länge har jag fått ihop resväskan. Hoppas inte jag kommer på något mer bara. Då är de kört. Har en annan kasse i hårdplast, som jag skulle haft skorna i, men fick i de höga stövlarna och gympaskorna i resväskan, så jag struntar i vinterskor, lär ju inte bli så kallt där nere. I stället har jag stoppat ner pappas present, och sen lägger jag min handväska där i, för annars kommer dataväskan bli jätte tung, och det undviker jag helst :)

Har tittat lite på tv mellan varven också. Och varit upp till affären och köpt något som jag kan äta i morgon när jag sitter på tåget.

Min rygg gör oooont nu. Och vad kommer den då inte göra i morgon när jag ska dra/bära på allt =/ Huvva.

Det är farmor som kommer hämta mig på stationen i Lund. Farfar är och bowlar ;) Antar att vi åker och hämtar honom efter farmor hämtat mig.
Ska bli riktigt härligt att bli ompysslad av farmor och farfar i 2 veckor :D Hähä.

Nu ska jag nog sova en stund.
Skriver mer innan jag packar ner datan!

Over and out!

Tisdag.

Hej.

Idag vaknade jag kl. 12.10 så då tog jag mig upp. Åt lite frukost och sen satte jag mig framför tv:n, så dagen har bara sprungit iväg.

Jag har iaf hunnit med att packa lite mer, tagit mig ett bad på 1 timme, klätt på mig lite myskläder och klippt mina naglar. Och nu har jag precis mejlat iväg lite bilder till Linn.
Ska strax börja med maten. Men jag hatar att steka korv =/ Vet ju aldrig när de är klara, men mina syskon får äta eller tiga, haha.

Mamma är på jobbet, och när hon kommer hem ska vi åka upp på affären och köpa något som jag kan äta på tåget ner.

Nej, ska kasta in lite tvätt i torktumlaren. Skriver mer sen!

Over and out!

Made of honor.

Hej.

Har precis tittat klart på en film. Började att se på "Georgia Rule" men efter 40 min så ändrade jag mig och började titta på "Made of honor" eller Brudens bäste man som den heter på svenska.

Har börjat packa ner saker i dataväskan iaf. Det som fattas är datan och lite sladdar ;) Mobil, kamera och lite smått.


Är lite mer kläder som ska ner i resväskan, men de hänger på tork, men i morgon så ska allt packas ner och stängas igen :)


Mamma frågade mig innan idag om hur vi ska orka upp så tidigt på onsdag morgon, men jag sa att jag inte tänkte gå och lägga mig. :P Då fick hon nästan en chock och sa att jag kanske skulle somna på tåget och missa där jag ska gå av. Men jag vågar nog inte sova när jag har datan med mig, vill ju gärna ha de med till skåne och tillbaka till Falun igen, hehe. Är jag jätte trött så får jag ställa alarm på mobilen så jag vaknar innan jag ska av.


Är lite på tv i morgon, så tänkte kolla på det, sen kanske gå och lägga mig runt 22, och sen gå upp vid 02-03 och packa ner det sista och så :) Vi får väl se, haha.


Nu ska jag krypa ner i sängen så jag inte sover bort morgon dagen, för det har jag inte tid med.


Godnatt!


Måndag.

Hej!

Oj, vad mitt läsar antal stigit idag. 28 unika läsare. Brukar bara ha hälften utav det.
Antar att hälften av de som läst idag har varit in på Alex blogg och sett att jag kommenterat. Och för er som inte vet vem Alex är så kan jag berätta det. Han är med i "Ensam mamma söker".

Fick även en kommentar utav en tjej som heter "Saga 92", som vill att jag ska berätta vem mamman Johanna väljer. Men tyvär, ni får vänta och se.

Blev väckt 12.30 idag, så då tyckte inte mamma att jag skulle sova längre. Var bara att pallra sig upp.

Jag har iaf hunnit med att tvätta lite mer kläder, så nu hänger de på tork. Jag har även städat mitt rum. Så nu ligger det inte en massa småsaker på golvet. Har både damsugit och torkat golvet. Även bäddat rent i sängen.

Jag har packat också. Men är inte klar än.
Ska försöka lägga allt innehåll i handväskan i dataväskan i stället, då jag inte kan ha huur många väskor som helst med mig. Jag måste liksom hålla reda på allt själv också. Så fort jag ska på toa eller om jag ska gå till bistron och köpa något så måste jag släpa med mig dataväskan. Men det ska nog gå bra.

Tittar på Färjan just nu. Så skriver mer senare!

Over and out!

Filmer.

Hej!

Blev en hel del kläder som tvättades. Ska tvätta mer i morgon, för nu finns det inget utrymme där jag kan hänga kläderna, haha.

Får vänta tills detta torkat, så kan jag även packa ner det i resväskan på en gång.

Har tittat på två filmer. "The Girl Next Door" och "Bring It On: All Or Nothing". Den första filmen var riktigt hemsk. Jag klarade inte av att titta ibland och jag kände mig gråtfärdig. =/ Den är baserad på en sann historia, och de gör filmen bara hemskare, att sånt verkligen kan förekomma i verkligheten tycker jag är fruktansvärt.
Den andra filmen har jag sett några gånger förut ;) Haha.

Tänkte hoppa i säng nu. Ska läsa lite innan jag somnar ;)

Btw, det finns två filmer som heter "The Girl Next Door" har jag för mig. Den första är i från 2004 och denna i från 2007, och den i från 04 är en romantisk komedi tror jag.

Godnatt!


Söndag.

Hej.

Jag kom i säng lite innan 04 i natt. Jag har tydligen blivit en nattuggla, men jag skyller på mitt msn sällskap ;) Hähä.

Gick upp vid 12.30. Kan ju inte sova bort hela dagen.
Satte mig framför tv:n och kikade på den skiten syrran glodde på. Sen efter en timme åt vi mat. Kyckling, potatis och gräddsås :D Mumma.

Sen hoppade jag in i duschen och då piggnade jag till.

Sitter och tittar på lite repriser på tv. Bl a Greys Anathomy. Sen är det One Tree Hill, Gossip Girl, Ensam mamma söker, och sen ska jag se på Andra Avenyn avsnitten :) Jupp, jag är en serie nörd ;) Thats me!

Ska gå och slänga in lite tvätt i tvättmaskinen nu så jag kan börja packa i morgon :)

Btw, så går ju mitt tåg kl. 05.20 på onsdag morgon, så känns inte som någon idé att gå och lägga sig då. Får försöka sova på tisdag eftermiddag så jag kan vara vaken tills jag ska åka.

Tvätta var det!

Over and out!

Still awake.

Jupp, jag är fortfarande vaken..
Vet inte när jag loggar ut. Men när mitt enda msn sällskap drar då stänger jag också av.

Ska sova hela dagen i morgon. Lär iaf behövas ;) Haha.
Nej, nu ska jag kolla lite bloggar!

Godnatt!

Det var...lördag.

Hej!

Försökte blogga för ca 1 timme sen, men datan var såå seg så jag struntade i det.

Efter att vi hade ätit en jätte god plankstek så skulle min bror köpa hårfärg och jag och mamma skulle till gravarna och tända ljus, så vi släppte av min bror och hans sambo på Maxi, och sen åkte vi och tände lite ljus.



1. Mammas farmor och farfars grav.
2. Min kusin Rasmus grav. Han skulle ha fyllt två år nu den 20 november. Men han blev bara 6 dagar.

Sen åkte vi hem igen.

Jag var in och gav Irma lite mat. Grannens katt.



Sen gav jag deras kanin Iris nytt vatten också. Men hon morrade bara åt mig.



Tog några bilder på Blixten och Ville också:



Ville blir alltid så glad när man kommer så han kan inte ligga still när man ska ta kort, hähä.

Har ju köpt en ny jacka också. Fick ge 1039 kr för den. Så nu får vi hoppas att kan kan hålla mig varm i kylan. Är ju redan minus grader ute, och inte några heller =/



Har mest tittat på tv nu på kvällen. Och skrivit upp vad jag ska börja packa ner. Åker ju snart :P

Just det har ju pratat med farmor. farfar och min lillebror också. Gav dem mitt nya mobil nummer och frågade om jag skulle ha något spec med mig, hehe. Farmor sa träningskläder, för hon ska köra skiten ur mig :P
Ska ta med en leksands tröja också som farfar ska få låna.

I morgon händer inget spec. Bara en massa tv tittande som vanligt på söndagar.

Over and out!

1a november.

Hej!

Idag gick jag upp 10.40, sen drog vi till Borlänge 11.20 :P
Var in på Stadium och köpte en jacka, så nu lär jag slippa frysa i vinter. Skönt det.
Sen gick vi runt och kollade på lite annat också. Men efter ett tag tröttnade mamma så vi åkte till Dollar Store i stället, och sen vidare till CityGross för att köpa lite mat. Jag köpte 5 par strumpor, varav två är lite tjockare. Tvättmaskinen äter mina strumpor. Alla är nästan borta.

Just nu vänter jag på mat. Vi ska äta plankstek, så min bror och hans sambo kom precis med de två sista plankorna, så nu kan mamma göra klart maten!

Har inte så mycket att skriva. Äterkommer i kväll!

Over and out!

Ingen flytt...ännu.

Hej!

Tror jag berättade för ett par dagar sen att min bror och hans sambo har fått en ny lite större lägenhet på markplan, men nu har de tänkt om och måste tacka nej.

För det var så att i onsdags eftermiddag runt kl. 15.30, så var det skottlossning i deras område. En man blev sjukten i halsen och magen och ligger nu i Uppsala. Tjejen fick lindriga skador, och kunde åka hem igen.

På natten till torsdag kl. 02. så vaknar Carin av att hon har en massa bråk i trappuppgången, och väcker min bror, men han vill inte vakna och mumlar bara något tillbaka, sen ser Carin att det står en massa polisbilar utanför och väcker min bror igen, och då reagerar han.
Det visade sig att det var någon/några som blivit knivskurna i trappuppgången ovanför dom.

Igår så var det även skottlossning i ett område nära deras.

Så ni kanske föstår att de inte vågar bo kvar.

Det är även några som försökt bryta sig in i deras gamla bil, men de lyckades bara förstöra låsen. Sen har även en husbils liknande sak brunnit på deras parkering i sommras. Tack gode gud hade min bror tagit bilen till jobbet just då. Annars hade säkert deras bil brunnit upp.
Har nog hänt lite mer saker där, men kommer inte på något just nu.

Hoppas att de lyckas hitta en lägenhet fort som sjutton nu. För de är knappt så jag kommer våga åka hem till dom igen.

Tror att jag ska vara duktig och gå och lägga mig strax.

I morgon ska jag ner på stan och kolla på en vinterjacka. Finns en del på Stadium, och de har även 20% rabatt tills på söndag, så de är lite brottom ;)


Godnatt!


RSS 2.0