Nyårsafton.

GOTT NYTT ÅR!

Kommer ett inlägg i morgon, med lite bilder förhoppningsvis, nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen :)


Dagen innan nyårsafton.

Hej.

Jag är sååå jävla trött, så jag tänkte strax hoppa i säng.

Mitt tåg var försenat typ 20 min, så var framme i Lund vid 20.50. Blev upphämtad av alla 3, så vi åkte direkt hem. Blev lite julklappsöppning. Jag fick 500 kr på Vero Moda (Har ju redan kikat ut en klänning där för 360 kr), och sen fick jag en burk/box där man kan ha lite små plock i, så jag tänkte lägga i smycken och sånt.
Har även fått nytt täcke, påslakan, örngott och lakan. Mitt alldeles egna. Svart med typ kinesiska tecken i guld :D

Rummet är lite trångt just nu, men jag orkade inte packa upp allt och lägga in i garderoben, så de får se ut så här tills jag orkar ta tag i oredan ;)
Lär ju ha lite kläder på mig i morgon, så blir väl att packa upp då. Katterna har iaf gått och nosat i väskorna, och Junior satte sig i väskan på alla kläderna också :P

Blir en lugn nyårsafton iaf. Min lillebrors kompis och hans mamma kommer iaf över :)

Antar att tjej gänget ska supa skallen av sig nu när Ida är 20 ;) Haha.!

Ska se ett avsnitt av Beverly Hills, sen ska jag krypa ner i sängen.

Godnatt!

Trött och tåg --> Skåne

Hej!

Jag kom hem vid 8.30 i morse, för jag och Charlotte bestämde oss för att sova kvar. Vid 03.40 kom vi i säng, haha. Alla drog hem typ vid 03.15.

Jag är trött, och har huvudvärk. Men ska ju bara sitta på ett tåg hela dagen ;)

Har tagit en hel del bilder, men dom får ni antingen ikväll eller på torsdsg!

Nu ska jag packa ner datorn.

Over and out.

Update.

Charlotte om Måndag 29 dec.:
haha jaha! Ska du bo hos din pappa? Självklart att jag vill komma och hälsa på:) Måste få höra dej prata skånska någon gång!

Svar: Japp, jag ska bo hemma hos honom så länge. Haha, du kommer aldrig få höra mig prata skånska ;) Men det ska bli spännande att se om jag kommer börja prata skånska med släkten efter ett par veckor.


Är nästan klar med packningen, bara lite grann som ska i, imorgon.
Och mitt rum ser ut som ett lager. Massa kartonger. Lär gå upp tidigt i morgon, för att hinna klart med allt och så. Stänga igen väskorna, och se så jag fått med de jag ska.

Väntar på att Marie ska höra av sig. Hon slutar jobba kl 18, så hon skulle väl dra direkt hem, och så sen ska vi ta bussen till Vika runt 18.30.
Sista kvällen i Falun på ett tag spenderas med tjejerna, och det kommer bli myspys :)

Nu ska jag gå och plocka ihop det jag ska ha med mig dit.

Over and out!

Måndag 29 dec.

Charlotte:
"Åh va kul med en egen lägenhet! Måste bara få komma och hälsa på! Syns vid Idas place ikväll:)"

Svar: Jag kommer ju inte flytta till egen lägenhet nu. Jag drömde bara lite ;) Haha. Nej, men det är så jag vill att det ska se ut när jag flyttar till eget. Och då får du hemskt gärna komma och hälsa på.


Jag känner mig fortf stressad. Men vet inte riktigt vad jag ska göra, haha. Eller egentligen vet jag det. Ska ned på stan om en timme, sen gå in och busa lite med grannbarnen, packa lite mer i resväskorna, och sen runt 19 ska jag befinna mig i Vika. Men jag känner mig stressad ändå. Rummet ser ut som ett helvete, men förhoppningsvis får jag lite mer ordning på det i morgon.
Hm, känns som jag upprepar mig hela tiden.

Tror jag ska gå ner och dra på mig ett par jeans, kan inte gå på stan i mjukisar ;) Sen starta en tvättmaskin, så jag kan packa resten i morgon bitti.

Nej, nu ska jag röra på mig!

Over and out!

Stress.

Hej!

Sorry för den otroligt dålig uppdateringen. Men jag har verkligen fullt upp just nu.

Packar ihop de mesta i rummet, plus att jag ska packa ner allt jag ska ha med mig till Skåne, och även städa rummet, som typ dammsuga och så.

Vi drog iväg till valbo lite inna kl 14. Syrran och mamma skulle shoppa lite på Ikea, och sen åkte vi inte därifrån förens 16.50, så de tog 50 min hem.
Sen åkte vi iväg för att handla hem lite mat, och sen äta. Sen har jag hållt på att tvätta och packa kläder, även skrivit upp alla min köksgrejer m.m. som jag ska ha när jag flyttar till egen lägenhet. Mitt kök ska gå i rosa, badrummet i lila och vardagsrummet i svart ;) Hähä.

I morgon ska jag låna grannbarnen en stun vid 11, sen fortsätta packa och städa rummet, och vid 19 ska jag vara hemma hos Ida som fyller 20 år i dag den 28 december.
 
Kommer väl hem någon gång på natten ;) Sen upp tidigt på tisdagen, och då ska ALLT vara färdig packat. 13.26 går mitt tåg mot Skåne.

Har pratat lite med lillebror i skåne idag. Han hade en del att berätta om spelet The Sims 2 ;) Pratade med pappa också för att höra om jag behöver ha vinterskor med mig och så. Just det, lillebror berättade även att det v ar ändrade planer på nyårsafton. Men det blir nog super!

Ska ju ner på stan en snabbis i morgon också. Fattar inte hur jag ska hinna allt. STRESSAD!

Hinner jag inte skriva några rader i morgon, så hörs vi antingen på tisdag f.m. eller när jag är framme i Skåne :)

Godnatt!

=/

Hej!

Kom inte i säng förens runt 01.30, så jag var inte lite trött när jag skulle upp vid 8.30 i morse. Ingen höjdare, men upp kom jag. Hann med bussen 9.55 till Borlänge också.
Gick runt och kikade och shoppade lite. Sjukt mycket folk bara. Man kom varken in eller ut ur affärerna, typ.
Vid 12, så gick vi till Mc Donalds, för att jag var hungrig då jag bara åt en celementin till frukost. Sen tog jag bussen till Falun 12.36. Ringde Linn för att höra vad hon gjorde, och hon var på stan så vi tog 13.15 bussen hem till henne.

Vi pratade (försökte iaf), men hennes pojkvän ville också sitta med oss hela tiden, och då blir det svårt att prata. Men lite fick vi sagt iaf, haha.

Vid 16.30 tog jag bussen hem, och sen dess har jag knappt gjort något.

Dagen har varit bra, men tyvär slutade den inte lika bra. En person jag aldrig trodde skulle ljuga för mig, har gjort det. Jag är så jävla besviken. :(
Ingen lust att skriva vidare... Hörs i morgon..

Ont.

Hej!

Ni får ursäkta dålig uppdatering, men jag är riktigt trött.

Eksemen har nästan försvunnit. Det gör inge ont längre, men i stället så har jag fått ont  i handleden, så det gör ont när jag skriver.

Återkommer i morgon kväll! Passa på att läsa några av mina favoriter ist.

Smärta.

Aaaaj, jag har fått massa eksem på mina händer och fingrar =/ Fick det av sånna handskar vi använder på jobbet. ONT. Smörjt på lite kortison iaf.

Återkommer ikväll. Nu ska jag ringa lite samtal.

Trööööööööööött.

Hej!

Jag är såå sjukt trött. Somnade runt 02.30 i natt och gick upp 9.30 i morse.

Sen har jag jobbat mellan 13.30-21. I morgon ska jag upp 6.45, då jag börjar jobba 8.

Ni  kan iaf få en bild på vad jag köpt för lite julklapps pengar:



Godnatt!

Och så var julafton över..

Hej!

Jag är jätte trött efter denna dagen, och orkar inte visa några bilder. Ska jobba i morgon mellan 13.30-21, så om jag inte är allt för trött i morgon kväll så kanske det kommer bilder, annars får ni vänta tills på fredag kväll. Jobbar 8-16 på fredag.

Nu ska jag lägga mig i min soffa och titta på Beverly Hills 90210 The Complete Season One från 1990-1991 :D Fick den idag!

Hörs i morgon!

Godnatt!

JULAFTON ÄR HÄÄÄÄR.

Hej!

Jag var riktigt trött idag, men vaknade först runt 8-8.30 av att mammas sambo och min syster skriker på varandra, sen somnade jag om och hörde att mamma var hemma vid 10, hon skulle inte slutat förens 12, men gick upp en sväng och sen gick jag och la mig och vaknade 11.30, så då hoppade jag in i duschen för att göra mig klar.

Väntar på att mamma, syrran, bror och hans sambo ska komma hit nu. Mamma var tvungen att hämta syrran på jobbet och lämna mormor och morfars bil på flygplatsen i Borlänge, då de kommer hem ifrån Gran Canaria idag :)

Men så fort mamma och de andra kommer så ska jag gå ner och vara social. Ska kika runt på lite bloggar så länge.



Men ni får ha en bra julafton!

GOD JUL!

Julafton i morgon? :O

Hej!

Varit fullt upp idag. Inte varit hemma många timmar.

Gick iaf upp lite efter kl 10, ist för 09. Var sjukt trött. Duschade och slängde i mig en banan och en celmentin innan jag drog till bussen.
Mötte upp Linn på jobbet. Hon skulle byta om och så innan vi gick. Passade på att nalla lite godis i från vår godiskorg på jobbet ;) Hähä.

Sen gick vi ner på stan och kikade runt. När vi gått runt en stund så gick vi och åt pizza buffé på American Take Away. Såå jävla gott. Sen fick vi krafter och kunde fortsätta julklappsletandet. Köpte julklapp åt min syrra och kaninerna. Jag gjorde som Christoffer och shoppade en julklapp till mig också ;)

Efter ca 4 timmar var vi redo för att åka hem.

Hann vara hemma någon timme och sen drog jag och mamma till Borlänge. Skulle leta upp ett Nintendo Wii, men de är nästan slut i hela Dalarna. Hittade iaf ett begagnat inne på GameStop. Sen skulle vi leta upp Tiger Woods 09, till Wii, men det var slut sålt på varenda affär. Vi var in på Game, GameStop, Onoff, Elgiganten, Maxi och CityGross.

Alla julklappar är nu färdig köpta och ligger under grannen. Det är ju för sjutton JULAFTON I MORGON. Ni ska få se kort sen, för det är inte lite paket.

Mamma sa: "Ska vi inte öppna julklapparna idag istället?"
Hahah, vi får hålla oss till i morgon.
Jag vet iaf en sak som jag ska få. Det är för stort för att slå in, (egentligen inte, men det går så mycket julpapper då), och jag behöver ha de när jag åker till Skåne.

Tänker nog ta mig lite sovmorgon i morgon trots att det är julafton. Kommer ingen före 13.30 till oss, så det är lugnt.

Mamma gav aldrig kaninerna mat i morse, och jag hann inte innan jag gick till bussen. (Visste inte om de fått mat eller inte). Sen när jag kom hem i från stan så sa mamma att de inte fått någon mat. Så de var hungriga, och slängde i sig maten när jag gett dom.

Tror jag ska slå mig ner i soffan och kika på "American Beauty" eller så väntar jag tills 00 då en film med Julia Roberts börjar!

Over and out.

Mina nya skor..

Lovade ju en bild på mina nya skor:



I like them ;) Pink you know.

Måndag.

Hej!

Det var inge vidare att gå upp i morse. Är alltid så när jag ska jobba. Kom iaf upp till slut och fick både på mig kläder och i mig frukost. 07.10 skjutsade mamma mig till jobbet.

Fick ett bra schema idag. Inga super jobbiga saker. Dusch och lite handling. Dock har jag gått så mycket så jag fick sjukt ont i fötterna, och i ryggen =/  Men hade redan lite ont i ryggen när jag gick upp i morse.
Hade tänkt att jag skulle åka med bussen 15.45 hem, men kl 15.20 kom jag på att jag låst in min nyckel i skåpet. Jävla helvete. Fyfan vad arg jag var. Hade handling och så på eftermiddagen så orkade inte släpa på min väska, och när jag låst upp skåpet så måste jag lagt i nyckeln i väskan, för jag kopplade nog inte ihop att jag inte skulle ha väskan med mig. Hade ingen extra nyckel till låset heller.

Fick ringa runt till lite killar på Kopparstaden och fick sen tag på en kille som kunde komma och försöka knippsa av låset. Men han hade inte tillräckligt bra verktyg. Så det gick inte. I morgon kunde han få tag på en bultsax så bestämde tid då vi skulle mötas i morgon.

Men sen ringde min mamma min morbror och han hade en bultsax. Så vi åkte och hämtade den, och sen drog vi ner på stan för att fortsätta julklapps shoppingen, men vi drog till Borlänge efter en stund. Hittade inget till min syster, så vi gick till Mc Donalds, och åt mat, och sen vidare till City Gross för att handla hem lite julmat och så.

Vi fick iaf upp mitt lås, så nu har jag alla mina saker igen. Så lär ringa den där killen i morgon, och säga att han inte behöver komma.

Ska ta bussen ner på stan 10.15, för jag ska göra en sak, och sen kl 11.30 så ska jag möta upp Linn på jobbet :) Inte umgåts med henne på huuur länge som helst. Vi ska gå en vända på stan!

Nu ska jag börja titta på en film som jag blivit tipsad om. Nyckeln till frihet tror jag den heter.

Over and out!

Skit dag.

Ååh, jag är fan ett jävla klantarsel. Låste in min enda skåp nyckel i mitt skåp på jobbet. Har kläder, skor och handväska där inne med ALLT. Busskort, pengar, kontokort, nycklar. Jävla skit =/

Ringde bovärden, men fick ringa en annan kille som kom dit, men han hade inga bra saker med sig och kunde inte knippsa sönder låset =/ De hade ingen bult sax, så han sa att jag får vänta tills i morgon, och se om de går att få upp med bult sax då.

Men min morbror har en bult sax, så vi var och lånade den. Ska dit efter 21 och se om jag får ut mina saker. Annars vette fan hur jag ska få tag i dom.

Söndag.

Hej!


Somnade inte förens efter 03.30, och sen ringde pappa 10.40, så efter de kunde jag inte somna om. Pappa undrade om han kunde sätta in pengar på mitt konto, och sen om jag kunde ta ut dom och lägga i varsitt kuvert till min syster och storebror.
Jag gick upp en sväng, och sen startade jag datan och kikade lite på Svensson, Svensson. Sen efter 12 så gick jag upp. Hoppade in i duschen, och sen kokade jag gröt, och vid 14.45 tog jag bussen till stan.

Tänkte kika lite på julklappar, men hittade inte så mycket.
Var även in på den nya skobutiken Deichmann. Hittade ett par skor för 149 kr :D Kan visa bild i morgon, för nu orkar jag inte lägga över bilderna på datan.

Tog sen bussen till mammas jobb, och sen åkte vi till Borlänge och hämtade syrran på jobbet.

Annars har jag inte gjort så mycket.
Har köpt mina 2 första julklappar :D Hahah. En bra början.

Ska fortsätta se på Heartbreak hotel. Hähä.

Over and out.


Home again.

Hej!

Hemma i från Maria. Eller varit de i 45 min.

Har varit en väldigt roligt kväll. Vi har fikat och kikat på "Borat" filmen, haha. Såå jävla sjuk. Kikat på några avsnitt av serie jag inte kommer ihåg namnet på, och vi har även spelat TP. Men vi slutade spela innan någon vann, haha.

Har huvudvärk så jag uppdaterar i morgon e.m. Ska nämnligen sova länge i morgon.

Godnatt!

Lördag.

Hej!

Tog mig upp vid 9.45 och hoppade direkt in i duschen, sen hann jag kasta i mig liite frukost innan vi skulle lämna farfar på tågstationen, och när vi gjort det så sprang jag in på Gina Tricot och mamma åkte och lämnade filmerna.
Glömde ju att de skulle stämpla mitt kort igår, så gjorde det idag, så det blev fullt. :D Fick 150 kr att handla för. Blev bland annat en halsduk.

Sen hade mamma lust att åka till Borlänge, så då gjorde vi det. Vi hämtade upp Carin också. De två köpte lite julklappar, men jag kan ju inte börja förens på tisdag.

Sen låg jag i soffan och kikade på lite program jag spelat in som Laguna Beach och Brooke Knows Best.

Om en stund måste jag gå ner och äta något. Ska med bussen till stan 17.45, och sen med bussen i från stan 18.15. Hoppas jag hinner med den bussen bara.

Har inte så mycket att skriva. Kanske kommer en uppdatering i kväll om jag inte är allt för trött.

Over and out!

Thank god it´s friday.

Hej!

Gick upp vid 10.40 och jag var såå trött. Orkade verkligen inte. Men somnade inte förens efter 02.30. Läste en bra bok ;) Men tittade ju på film till kl 01.30.

När jag kom upp så berättade mamma att hennes lönespecifikation hade kommit ut, så bad henne och kolla mig. Självklart fattas det pengar även denna månaden. Jag blir så JÄVLA arg. Fan att de inte kan sluta krångla hela tiden. Jag måste liksom ha heela lönen då jag inte köpt en enda julklapp ännu.
Ringde en massa samtal och fick sitta i en massa köer, och det tog 40 min innan jag fick reda på att ingen kan hjälpa mig. Var tvungen at ringa den högsta chefen, och hon skulle inte vara tillbaka på kontoret förens kl 13, och jag och farfar skulle åka kl 12. Men lämnade ett medelande och hon ringde upp 12.40.
Hon såg vilken dag jag inte fått betalt för och fixade en extra utbetalning. Men frågade om det var okej att vänta tills den 9 januari? OKEJ? Fan heller. Sa att jag behövde pengarna och att det inte är jag som gjort fel.
Hon ringde upp en stund senare och sa att jag får de på utbetalning den 29:e. Tack för det.

Jag och farfar gick runt en timme på Kupolen, dock inte med varandra :P
Jag var in på Gina Tricot för att prova dessa jeansen:



De satt bra ;) Ringde mamma för att fråga om jag fick låna 100 kr och det fick jag. Hade 6 kr på kontot, så då får man ju ut 200 kr. Och sen skulle vi få presentkort på Kupolen av farmor och farfar i julklapp, och jag fick använda mitt idag. Men slog självklart in jeansen så jag får öppna det på julafton ;) Hehe.

Sen gick vi och fikade. Vi tog varsin prinsess bakelse. Hehe.
När vi var klara så körde vi till Biltema för att hälsa på Carin, men hon kom inte ner till butiken förens vi skulle åka, men hann prata lite med henne iaf :P

Och sen åkte vi hem igen. Han dock inte ens vara hemma en timme innan vi skulle skjutsa min lillebror på träning. Fick knappt in trunken i bilen, haha. Men de gick till slut ;)

När vi lämnat av honom så åkte vi hem till Madde för jag skulle hämta en sak och sen åkte vi till Maxi, och sen tillbaka och kollade på träningen.
När den var slut så ringde jag och beställde pizza så hämtade vi de på hemvägen.

Jag fick i mig hela :O Brukar aldrig hända, haha. Mätt blev jag iaf. Kunde knappt röra på mig.
Nu sitter jag och kikar på Göta Kanal 2. Dock gillar jag 1:an bättre men missade den när den var på tv.

I morgon ska jag med in och lämna farfar på tågstationen sen ska jag ner på stan en snabbis, och sen hem igen. Och i morgon kväll ska jag ju hem till Maria :) Kommer bli mys.

Over and out!

Torsdag.

Oj, det verkar som att mina läsare väntat på ett inlägg, haha.
Men skrev ju att det skulle bli dålig uppdatering här eftersom att min farfar är här nu. Så vill ju inte sitta framför datan då. Känns lite elakt.

Har inte gjort så mycket idag. Bara varit social. Pratat och så. Min bror och hans sambo Carin kom vid 18.30, då de inte träffat farfar på ett tag.
Sen ringde lillebror Emil i från skåne, och berättade lite om vad som hänt i skolan. Gulligt, hehe. Sen fick han prata med farfar och då blev han väldigt chockad, haha. Han visste inte att farfar skulle vara här nu. Pratade med Camilla också, för jag visste inte riktigt vad Emil ska få i julklapp. Men nu vet jag! Shopping på tisdag.

I morgon ska jag försöka gå upp senast 10.30. Jag och farfar ska åka till Borlänge kl 12. Gå runt där en stund och lite så :) Sen vid 16.20 ska vi skjutsa lillebror på träning. Ska försöka hinna åka inom Madde då jag behöver hämta en sak ;)
Sen bestämde vi att vi ska äta pizza till kvällen, så slipper vi laga mat, haha.

Åh, på lördag är vi tjejer (vi som umgicks på högstadiet) hembjudna till en tjej som heter Maria på lite julmys. :) Kommer bli härligt att träffa gänget en sista gång innan jag åker :) Otroligt goa är dom allihopa.

Over and out!


18 december - 6 dagar till julafton.

Godmorgon...typ.

Jag hade tänkt att jag skulle gå upp vid 10, men då var jag alldeles för trött. Så jag låg kvar en timme till. Sen ringde jag mamma för att höra när hon slutar, i fall jag kunde åka ner med henne till tågstationen, och det kunde jag :P Slipper jag stressa och så.
Jag kom inte i säng förens efter 01, hehe. Svårt att slita sig ibland när man har sällskap på msn ;)

Jag borde plocka ihop alla mina kläder, och sen hoppa in i duschen. Men jag har inte så brottom. Har typ 2 timmar på mig. Iofs så ska jag försöka fixa håret också, haha. Är ju så kort så jag vet inte om jag kan platta de där bak, men de måste ju gå tycker jag.

Blir nog inte så mycket mer uppdatering idag eftersom att farfar kommer.
Men ikväll kan jag nog uppdatera, med tanke på att jag nog inte går och lägger mig lika tidigt som de andra. ^^

Btw så är de precis en månad sen jag träffade farfar. Åkte ju hem den 18/11.

Over and out!


Pregnant man.

Hej!

Sitter och kollar på en dokumentär på kanal 5 som heter "Pregnant man". Väldigt intressant faktiskt.
Men de började inte förens 21.20, för de var tydligen något teknisk problem förut.

Just det, jag skulle ju visa bilder. Jag har nämnligen varit och klippt mig. Jag är riktigt nöjd, men det blir jag alltid. Alla frisörer var utklädda till änglar så när jag satte mig i stolen så sa min frisör: "Valkommen till himmelriket". Haha.

Så hår såg jag ut i början på juni:



I mitten på augusti:



I början på oktober:



Igår:



Och idag :D



Nu ska jag fortsätta att titta på dokumentären.

Over and out!

Onsdag.

Hej!

Vet inte om jag skrivit innan att min farmor från Skåne egentligen skulle komma upp hit i morgon, då jag har en kusin här i Dalarna vars pappa också bor i Skåne, så det var meningen att farmor skulle åka ner med henne till skåne nu på lördag, men min farmor har blivit lite dålig (bl. a yrsel), så hon kan inte åka i morgon, istället blir det farfar som får åka. Lite svårare att roa honom, haha. Men det ska nog gå bra. Vi har ju en del sport kanaler :P

Idag har jag varit med mamma till Borlänge då vi skulle lämna mormor och morfar på flygplatsen. De har nämnligen åkt till Gran Canaria idag. Bea sitter även på det flyget. Då hon och hennes mamma också ska dit ;)
Jag är inte alls avundsjuk ;)

Har varit och gjort en annan sak idag. Men de kommer bilder på det senare :P

Jag tänkte vara ledig nu när farfar kommer, för på fredag så tänkte jag att han och jag ska ta mammas bil till Kupolen och fixa julklappar. Sen så ska jag och farfar skjutsa min lillebror på hockey träning på fredag. Så lite sysselsatt kommer han ju bli.

Over and out!

Titanic.

Hej!

Vid 13.40, så dök både mormor och morfar och min bror och hans sambo upp, så vi fikade lite och så.
Sen gick jag, syrran, min bror och hans sambo Carin ut för att vi skulle ta lite vinter bilder till en sak. Bilderna blev dåliga, och jag orkade inte gå ut och ta nya för de var så jäkla kallt. Men då blev min bror och Carin skit sura, så nu blir det antagligen inget av med den julklappen.
Skitsamma, jag kan hitta på något annat till pappa och hans fru + farmor och farfar. Men de får försöka få ner sina julklappar till dom hur de vill, för jag tar inte med dom.

Min lillebror Emil i från Skåne ringde 15.40 och berättade lite om jordskalvet. Han hade inte märkt något, inte pappa heller som var på väg hem i från jobbet, men pappas fru Camilla märket av det. Men det var ingen fara eller så :)
Farfar hade dock kännt det. Han trodde huset skulle falla isär, och han trodde att fönstren på uterummet skulle gå sönder, men det gjorde dom som tur var inte.

Har mest bara tittat på tv ikväll, därav ingen uppdatering.
Men nu är det Titanic. Har sett den en gång förut, men den är så jäkla sorglig, så jag vill nästan inte sen den :P
Ska iaf se den sista stunden som är kvar, och sen gå och sova :)

Kan ni gissa vad jag ska göra i morgon? :D

Godnatt!

Jordbävning...

Läste att det varit jordbävning i Skåne :O

Här kan ni läsa artikeln.

Måste se om jag får tag på pappa och mina andra släktingar där nere sen.

Blev inget mer skrivet igår. Låg i soffan och tittade på tv och film hela kvällen, så orkade inte uppdatera.

Gick upp 11.40, för jag var så jäkla trött. Tänkte gå upp tidigare för jag skulle ringa ett samtal, men jag hann även fast jag gick upp 11.40, men de hade ingen telefon tid idag, så jag får ringa i morgon igen.

Min bror och hans sambo kommer om typ en timme. Det var på köpcenter när jag pratade med dom. Antar att de handlade lite julklappar om dom inte är klara.
Själv har jag inte ens börjat än. Hatar att köpa julklappar, haha. Roligare att få ;) Ska ut den 23:e och shoppa lite grann. Har redan färdigt till pappa & hans fru, farmor & farfar. Så det är lite kvar.
Kan ni inte ge mig lite tips på vad ni har köpt? Jag vet att det är lite folk som läser, och det går ganska fort att skriva en liten kommentar!

Ska gå ner och se om jag kan hitta mig något att äta.

Over and out.

Lista.

1. Hemstad - Falun. Just nu.
2. Härfärg - Mörkbrun med inslag av rött förtillfället.
3 Längd - 173 cm.
4 Frisyr - Kort, dock lite kortare snart.
5 Ögonfärg - Blågrå.
6 Skostorek - Ca 40
7 Humör - Trött.
8 Orientering - Ganska duktig över att hitta i centrum nu ;) Annars inte så bra.
9 Vänster el högerhänt - Vänster.
10 Mobil - Nokia 7310 Supernova, rosa.
11 Har du någonsin varit kär - Nja, inte på riktigt kanske.
12 Tror du på kärlek - Yepp.
13Har du någonsin gjort saker inom kärleken som du ångrar - Ah, det har jag nog gjort.
14 Har du nånsin fått ditt hjärta krossat - Krossat och krossat. Lite mosat ;)
15 har du någonsin krossat någon annans hjärta - Dont know :P
16 Har du någonsin blivit kär i din bästa vän - Haha, neej.
17 Har du någonsin älskat någon utan att tala om det för henne - Nej :P
18 Är du rädd att starta ett förhållande med någon - Lite grann.
19Har du nånsing haft en hemlig beundrare - Ingen aning.
20 Tror du på kärlek vid första ögonkastet - Nja, vet inte.
21 Kärlek eller Pengar - Kärlek är viktigast, men de hade inte varit fel med pengar heller.
22 Vin eller öl - Helst inget. Kasn dock dricka vitt vin.
23 Dag eller natt - Kväll.
24 One night stand eller förhållande - Förhållande.
25 Tv eller Internet - Måste nog säga internet.
26 Pepsi eller Cola - Coca-Cola, kan inte dricka pepsi.
27 Vild förfest eller Romantiskhemma kväll - Lite av båda.
28 Färgfoto eller svartvitt - Båda två är fint.
29 Telefonkontakt eller Face to face - Face to face.
30 Bilddagbok eller myspace - Bilddagbok.
31 Har du någonsin blivit upptäckt när du smitit ut - Inte smitit någon gång.
32 Har du någonsin velat ta livet av dig - Har säkert tänkt tanken, men aldrig något som skulle genomföras.
33 Har du någonsin gjort något du ångrar - Ojaa.
34 Har du hoppat bungyjump - Nej, skulle jag aldrig göra.
35 Har du varit med om någon olycka - Inte vad jag vet :P
36 Har du någonsin ätit en hel tårta - Haha, neej.
37 Har du någonsinönskat någon att göra sig riktigt illa -
38 Har du någonsin gått på bio ensam - Nej, gud vad tråkigt.
39 Har du någonsin tyckt att världen suger - Ja, många gånger.
40 Har du någonsin gillat någon utan att det varit ömsesidigt - Jo, haha.
41 Saknar du någon just nu - Nje. Kanske ;)
42 Är du glad - De brukar jag då vara..
43 Är du fundersam - Ja en del faktiskt.
44 Är du uttråkad - Ja, om man inte har något att göra om dagarna.
45 Är du tysk - Nope.
46 Är du italienare - Nej, men dom är snygga ;)
47 Är du fransk - Nej, men jag har varit där.
48 Är dina föräldrar fortfarande gifta - Nej det var längesen dom skiljde sig.
49 Gillar du någon just nu - Vet man aldrig.
50 Skrivit nån hit på sistone - Nej, haha. Skriver inget sånt ;)

Måndag.

Hej!

När jag vaknade i morse, så hade jag fortfarande väldigt ont i min fot, så jag ringde och sjukanmälde mig. Kändes inte bra att jobba om jag ska behöva halta hela dagen och ha ont.
Somnade om och vaknade inte förens 13.40 :O Jisses, vet inte hur längesen det var som jag sov så länge. Och då gick jag ändå och la mig 22.40 igår.

Så idag har jag inte gjort någonting. Eller jo jag har hunnit se "Another Cinderella Story" 2 ggr. (En gång igår kväll).

Tänkte gå ner och äta lite nu, och titta på någon dokumentär på Kanal 5. Sen är de Cityakuten. Återkommer efter det!

Over and out.

3:e advent.

Hej!

Halvligger i soffan och kikar på "Sanningens Ögonblick". Borde ha ringt min brors sambo då jag frågat om jag får sova hos dom i morgon, men jag orkar inte ta någon sen kvällsbuss hem till dom, så jag struntar i det. Kan vara skönt att sova ut på tisdag ist :)

Ska försöka lägga mig i tid ikväll, för jag vill läsa lite innan jag somnar :) Ska ju upp vid 6,20 så det hade varit bra om jag fick sova i mer än 5-6 timmar.

Farmor ringde innan och berättade att hon kanske inte kunde åka upp hit till Falun på torsdag, men att Farfar skulle åka ist, och han undrade om han fick sova hos oss isf, haha. Stackars farfar som trodde att han skulle få bo på gatan i 2 nätter. Men vi får se vem av dom det är som kommer.

Har inte så mycket mer att skriva, men uppdaterar väl i morgon kväll!

Godnatt!

Söndag.

Hej!

Gårdagen var väldigt lyckad. Kom hem till Madde runt 18.30, så vi satt och pratade fram tills kl 20 då det var Dansbandskampen, och sen pratade vi ännu mer, och lite efter 23 gick jag och Bea ner på Etage :)

I kön så sa jag till Bea: "Det är fan 2 månader sen vi jag var här", och bakom mig i kön kommer det en ganska snygg kille som hört vad jag sa och frågade varför det var så längesen och massa sånt. Hähä ;)
Träffade på honom lite under kvällen, och en gång tittade han på mig som om han höll på att tappa ögonen, haha.

Det var sjukt mycket folk, och alla trängdes på dansgolvet så man höll på att bli knäpp. Låg en jävla massa glas på golven också. Störande att ha det under fötterna :P

Sen tog vi iaf bussen 02.15 hem. Vi hann inte bädda på Bea innan vi åkte så hon fick göra de när vi kom hem på natten ;) Haha.  Jag passade på att borsta tänderna och stänga av datan.

Sen slocknade vi och jag vaknade 9.30, men somnade om i 2 timmar till innan det var dags att gå upp. Hoppade in i duschen för att jag såg förjävlig ut i håret, och sen åt vi frukost innan jag skulle vara barnvakt, och Bea åka hem.

Vi var först inne hos pojkarna men sen ville Felix gå in till mig, men då sa jag att han får ringa min mamma, så han pratade med henne i min mobil, men jag hade på högtalare. Sen gick vi in dit, och sen när deras föräldrar kom hem så ville Fabbe följa med dom hem, men Felix stannade kvar och spelade dataspel ;)

Jag och mamma har varit en sväng till Borlänge, men jag fick så jävla ont i foten, sen jag ramlade i fredags, så var tvungen att åka in på apoteket och köpa nån grej som det bara var att dra på, så nu hoppas jag på att de blir lite bättre till  imorgon, eftersom att jag ska jobba då.

Mamma kommer snart med mat, så jag ska ta mig neråt!

Over and out!

From the party!

Har precis kommit hem ;) Nu väntas en god natts sömn.
Vara barnvakt 12.40, får hoppas man orkar upp i tid. Hähä.

Natti!

Lucia.

Hej!

Sorry för dålig uppdatering. Men den blir inte bättre under kvällen. Bea är här, och vi ska börja göra oss i ordning strax. Ska åka runt 18. Party i kväll ju ;) Lucia firrande ska det vara. Spännande!

Men det kommer en uppdatering i morgon kväll!

KEVIN VANN!

Hej!

Nu är Idol och Eftersnacket slut, eller det slutade för typ 30 min sen ;) Haha. Men jag har fått låna SingStar av min bror och hans sambo. De har köpt skivan "Rock ballader". Massa bra låtar.

Satte uppe alldeles för länge igår kväll också. Kom i säng lite innan 00. Och sen hinner man sova i 5,5-6 timmar. Sen upp och jobba. Fick iaf lite glögg och lusselängd när jag kom till jobbet i morse :)
Blev lite sen till första besöket, men det gör inte såå mycket. Dock så skulle jag först gå ut med en hund, och han var nog lite kissnödig, haha. Sen försökte jag få in tanten i duschen, och jag lyckades faktiskt denna gången.
När jag var färdig där så gick jag och bytte om till arbetsbyxor för jag skulle städa hos en gubbe (arbetsbyxorna är så jäkla kalla så jag fryser häcken av mig om jag har dom på mig). På vägen till gubben så halkar jag. Upp och hoppa, sen fortsätta med en fot som gjorde ont. Visade sig att gubben inte ens visste att hemtjänsten skulle komma, och han behövde inte städa.
Hade ca 1 h och 45 min över. Gick då till Hemköp och köpte en sallad + lite melon, och sen tillbaka till "kontoret". Fick då gå till en annan gubbe ist, men det var bara förmiddagsbesök, och de brukar gå fort hos honom.

Blev liiite stressigt innan jag slutade. Behövde sluta 14.50, men var inte hos sista tanten förens 14.50. Men skulle bara följa med henne ner till en fredagsträff i samma hus hon bor i, men hon mådde inge bra så hon la sig och sov igen.

Tog lite över en timme att åka till Valbo. Mamma vågade inte köra så fårt nu när man inte vet om de är halt under snön eller inte.
Gick en sväng inne på Ikea, och sen en sväng på Valbo. Kikade faktiskt lite på Darin, haha. Mest för att se min systers reaktioner. Såg ut som hon var i himmelriket, haha.

Sen tillbaka in på Ikea för att äta mat. Jag äter jämt köttbullar där, och min familj skrattar jämt åt mig :P
Sen åkte vi hem, eller ja till Maxi för att köpa lite gott att äta till Idol, så min bror och hans sambo stannade kvar och tittade med oss.
Kevin var lika grym som vanligt, och jag visste nästan att han skulle vinna. Alice gjorde inte lika bra i från sig. Men rock låten var jäkligt bra!

Bea kommer hit i morgon. Är dock liiite osäker på vilken tid. Jag lär iaf ta bussen 14.15 ner på stan för att ta ut lite pengar. Sen hem till mig för att göra mig i ordning och sen vid 18 ska vi vara hemma hos Madde. Vet dock inte vilken buss vi ska ta, för de går tydligen bara 16.45 och 17.45. Alltså en gång i timmen.
Men får se om jag kan övertala mamma att skjutsa oss ;)

Nu ska jag läsa lite bloggar och försöka att inte sitta uppe till typ 02, haha. Behöver sömnen ;)

Over and out!

Idol finalen :D

Sitter och tittar på Idol finalen med mamma, bror och hans sambo, så det kommer en uppdatering senare ikväll om dagen och lite sånt!

Hörs sen!

BTW, Kevin är så jävla bra och han ska fanemig vinna!

Update thurs.

Gaah, jag som hade tänkt vara duktig och gå och lägga mig och försöka somna innan kl 23 :P Men det sket sig ;) Varför ska allt folk logga in när jag ska sova? Haha. Aja, får sova ut på lördag ist. Måste ju vara pigg på lördag kväll, hähä.
Kanske tar på mig mina jeans och de nya stövletterna då? Fast jag lär väl säkert hinna ändra mig 100 ggr. Är ju bara fredag i morgon.

Sitter och lyssnar lite på Britney Spears nya skiva. Har dock lyssnat på långt i från alla låtar. Men jag gillar "Out from under" och självklart "Womanizer".

Har fastnat för Leona Lewis - Forgive me, också.

Jag minns egentligen inte vad jag skulle skriva, kanske bäst att sluta så de inte blir en massa svammel som ingen vill läsa ;)

Godnatt!

Thursday.

Hej!

Det var såå jobbigt att gå upp i morse. Men jag får skylla mig själv när jag sitter uppe tills kl 00, när klockan ringer 6 timmar senare.
Kom upp 6.30, men fick ju skjuts så vi åkte när jag var klar.

Var på jobbet redan 7.15, haha. Ganska tomt. Men det var en tjej som hade börjat kl 07, så hon hade låst upp och så iaf. När jag kollade mitt schema så såg jag att jag skulle vara hos en tant från 07.56-10.32. Både städ och tvätt. Jag har lyckats hålla mig i från att tvätta heela sommaren och hösten, fram tills nu. Eller jag har tvättat en gång innan, men hängde bara tvätten då. Och jag fattar mig inte på de gamla tvättmaskinerna, så fick ringa mamma ;) Haha. Jag fick igång den, och tvätten blev både ren och torr sen.
Innan jag skulle gå till den tanten på lunchen ringde larmet och berättade att de varit och plockat upp henne i från golvet. Hon hade ramlat. Allt hade gått bra iaf, som tur var.

När jag hade ett besök kvar så bytte jag om (tog av mig jobb tröjan), och lämnade alla nycklar och lite så, och gick sen bort till den tanten, och när jag var klar där så var det bara att gå direkt till bussen ;) Hann med 15.45.

Är helt slut i hela kroppen och huvudet när jag jobbat. Jobbar dock bara till 15 i morgon. Skönt. Men börjar 8, fast tänkte försöka vara på jobbet till 7.30, för de serveras lucia fika i vår matsal :D Hähä.

Blir antagligen en sväng till Valbo i morgon, då min syster ska se Darin, och efter det ska hon vidare till Göteborg. De ska på Bingolotto på söndag, för Darin är med där.

Blir nog utgång på lördag tror jag ;) Min sista i Falun på ett bra tag skulle jag kunna tro. Träffa lite folk och så :)

Nu ska jag kika vidare på "90210". Jag får aaaaldrig nog ;)

Over and out!

Update.

Hej!

Har precis pratat färdigt i telefon. Min lillebror Emil i från Skåne ringde. Han berättade att han skulle byta klass efter jul/nyår. Han är tydligen så duktig så han får börja i 3B redan då, istället för i höst :) Roligt för honom.

Pratade med pappa efteråt också. Och han hade både bra och dåliga nyheter kan man säga. Min farbror Micke, hade blivit opererade i lördags. Han hade fått en vatten cysta av något slag i huvudet. Han märkte det genom sprängande huvudvärk, och hade åkt in till sjukhuset då. Tur det, annars hade det kanske inte gått lika bra som de gjorde nu. Han kom hem i från sjukhuset igår. Det var alltså både de dåliga och goda nyheterna.

Pratade med pappa om lite andra saker och så också. Om nyår, och allt annat i almänhet.

Sitter och gottar mig i chokladpudding och lussebullar nu. Jag hann aldrig vara med och göra dom, för mamma var redan klar när jag kom ner.

Tittar på Charterfeber nu, och sen är det Grey´s Anathomy.

I morgon är det jobb igen =/ 7.30-16. Uscha!

Over and out!

Onsdag.

Hej!

Tänkte gå upp lite innan kl 11 idag, men somnade om och vaknade kl 11.30 istället, hehe. Riktigt skönt.

Hoppade in i duschen, och åt sen frukost. Blev en del sms:ande också, hähä. Så det tog en timme att duscha + äta frukost. Men det gör inget.
Gick in till grannen 12.45, för att passa bråkstakarna en stund. 4-åringen hade ingen större lust att lyssna på mig, men 2-åringen brukar göra det iaf.
Grabbarna bråkade självklart lite också. :P Inget ovanligt. Blev lite skrik men det gick snabbt över igen.

Pratade lite med deras mamma innan jag gick hem. Fick även låna en resväska utav dom, så nu slipper jag köpa en ny. Har ju redan en röd stoor, men den räcker inte :P Men nu lär jag få plats med allt iaf. Frågan är ju bara hur jag ska komma på och av tågen ;) Haha. Men de löser sig nog. Finns säkert något vänlig själ där ute.

Annars idag har det inte hänt så mycket. Bara varit till affären en snabbis, då jag behövde mat till i morgon, och sen kom vi på att vi kan baka lussebullar i kväll, så jag ska bege mig ner och se om jag ska hjälpa till :)

Hörs sen!


Tisdag.

Hej!

Gick upp 6.25 i morse. Men jag var riktigt trött, så det var ingen hitt. Fick på mig lite kläder, fixade håret och hann till och med äta frukost, och packa ner lite saker jag skulle ha med mig.

Bussen gick 7.15, eller några minuter senare, eftersom att jag inte går på på den första hållplatsen. Kom till jobbet 7.40.
Kollade schema och så innan jag gick ner i källaren för att sätta på mig en jobb tröja.

Fick ett ganska bra schema. Var klar ca 45 min innan det var lunch, så då satt jag inne på "kontoret" och höll på att somna, haha. Men sen kom de lite folk, så då var jag tvungen till att vakna till.
Eftermiddagen gick också väldigt fort. Gick till en tant som skaffat katt för 3 veckor sen. Men katten är 7 år. Den har bara hamnat på fel ställen och så, där hon inte trivts. Men nu borde Siri få det bra.

Hann med bussen hem 16.00, för jag gick några minuter tidigare från jobbet. Men kvällspersonalen hade redan kommit så det gjorde inget.

Vid 16.50 ringde grannen och frågade om jag kunde komma in och passa barnen i 10 min, då hon var tvungen att springa ner till dagis och hämta en sak de glömt.
Pojkarna var trötta, och lite småsura. Men jag lite med Fabbe, och han har blivit så duktig på att prata nu. :)

Sen gick jag hem och fixade lite mat, och sen har jag kikar på Ugly Betty och Desperate Housewives. Ska snart se ett DH avsnitt som kom ut i USA igår.

Är ledig i morgon, men kan inte sova bort hela dagen, då jag nog ska passa pojkarna mellan 12.40-ca. 14.

Over and out!

Tillbaka i Dalarna + sammanfattning.

Hej!

Kom hem runt 19 idag. Så packade upp lite för att slänga det i tvättmaskinen. Men har inte hunnit hänga det ännu. Ska dock försöka komma ihåg att göra det innan jag går och lägger mig.

Gick upp lite innan kl 11 idag. Men vi låg vaken och pratade hur länge som helst. Bea la sig i soffan i vardagsrummet och jag låg på en madrass i vardagsrummet. Tror vi pratade till runt 02.30, om inte ännu senare. Minns inte riktigt.

Mitt tåg gick 13.47 idag, men vi var lite tidiga till resecentrum så fick sitta och vänta i nästan en timme, innan mitt tåg kom.
Jag bytte först i Katrineholm, och på det tåget mot Sala så fanns det inga sittplatser, och en skit snygg göterborg kille frågade mig om det var sittplatser eller inte, sa att det inte var det. För jag hade då ingen på min biljett.
Satte mig i närheten av honom, så jag kunde kika lite ;) Hähä. Mumma. Men när vi bytte tåg i Sala, så var det sittplatser, och då såg jag inte honom nå mer förens han gick av tåget. När han pratade i telefon så skruvade jag ner ljudet på mp3:n, för han hade sån mysig röst ;) Hahah!

Tänkte summera helgen lite så jag själv har lite koll på vad vi gjort, haha.

Torsdag: Jag och Bea tog tillsammans tåget ner till Skövde 06.17. Vi var framme 11.14. Låste in väskorna för att springa ner på stan och köpa lite saker till Beas syster, och sen tog vi bussen till Bea. Lämnade sakerna och tog bussen hem till Beas syster och fikade lite, innan vi åkte till stan, och vidare till Elins Esplanad, där vi shoppade skor. Vi gick in på Maxi för att handla lite mat. Taco blev det.

Bea behövde plugga, så jag somnade en stund på madrassen innan vi skulle fixa mat. Färgade även mitt hår.


Fredag: Vi gick upp kl 09, för att hinna ner på stan innan Bea skulle till skolan för att göra sin tenta. Jag shoppade en röd tunika, och strumpor. Det blev en snabb visit, och vi åkte sen hem till Bea igen för att hon skulle hinna plugga.
När hon åkt till skolan, så passade jag på att använda internet. Plockade undan lite i hennes lägenhet, och hann även duscha innan hon kom hem.
När hon kom hem så letade vi efter pizzerior, och bestämde oss för att äta på Pizzeria Prima vid Elins esplanad. Riktigt gott var det, och uppvaktade blev vi ;)
När vi kom hem så kikade vi på tv, och gjorde oss i ordning. Stressade till bussen. och sen gick vi in på Vatra. Satt ner och drack lite cider för att invänta lite folk, då man inte vill dansa om de är folk tomt ;) Var inte så jätte mycket folk, men vi dansade och hade det trevligt. Drack även Rosa Pantern. Jag frågade den snygga bartendern Linus, om de hade Rosa Pantern, men han svarade med att han kunde göra den, haha. När jag gick på toa så kom det fram en full kille som vi spanat in. Han var riktigt snygg. Vi kopplade inte riktigt vem det kunde vara, men dagen efter så trodde jag att det var en kille som vi chattat med i torsdags, men vi vet fortfarande inte om det var han. Vi stupade i säng när vi kom hem. Eller jag gjorde det ;) Haha.

Lördag: Vi sov till typ 11.30, sen gjorde vi oss i ordning, då vi ville äta lite bakis mat på Mc Donalds. Kikade runt lite och var in på Maxi och handlade mat till kvällen.
Kikade på tv medans vi gjorde oss i ordning för att gå ut på Vatra igen. Vi slapp stressa och var lite väl tidiga till bussen i stället, så vi fick vänta en stund.
När vi satt på bussen hoppade några killar på som vi hade sett på Vatra kvällen innan, och vi hoppades på att de skulle någon annanstans, men sån tur hade vi inte.
Vi drack lite cider, Bea sms:ade en jäkla massa ;) Dansade lite drack rosa pantern, och det var väl typ det som hände den kvällen. Btw, en kille hade en röd t-shirt på sig som det stog GÄVLE på, men vi vågade inte fråga om han kom där i från ;) Han var ju snygg, haha.

Söndag: Vi vaknade upp 11.40, gjorde oss i ordning. Vi bestämde oss för att åka och äta på Prima igen. Men först skulle vi kolla lite grejer. Blev lite shopping.
Var mycket folk på Prima. Antaglingen ingen som orkade laga mat hemma ;) Hahah. När vi var mätta och belåtna så gick vi in på Elins esplanad och kikade. Handlade lite att äta och så.
Vi tryckte i oss Ben & Jerry´s glass, och lite frukt när vi tittade på tv. Sen pratade vi halva natten innan vi somnade och vaknade upp, och det var dags för mig att åka hem.

Det var alltså denna helgen. Nu blir de lite jobb i veckan. Med start i morgon. Klockan 8 börjar jag, så tar 7.15 bussen. Slutar inte förens kl 16, men jag får tänka på pengarna.
Än så länge har jag fått veta att jag ska jobba dessa dagar:
Tisdag 9/12 - 8-16
Torsdag 11/12 - 7.30-16
Fredag 12/12 - 8-15.
Måndag 15/12 - 8-15.
Måndag 22/12 - 7.30-16
Torsdag 25/12 - 13.30-21.
Fredag 26/12 - 8-16.

Grattis till dig som orkar läsa allt!

Godnatt!


2:a advent.

Hej!

Väckte Bea kl 11.45, och när hon kom upp så hoppade jag in i duschen, och klädde sen på mig. För vi skulle ju ner på stan. Så vi tog bussen 12.48. Så först var vi in på Gina Tricot, och sen på Euro Sko, men skorna Bea skulle köpa till sin mamma fanns inte i storlek, så vi drog vidare till Elins Esplanad (köpcenter). Först var vi in på Prima och åt pizza. Jag tog en Princessa ;)

Sen var vi in på Cubus och lite andra affärer och sen in på Maxi för att handla lite mat. Det blev även Ben & Jerry´s glass :D
Vi tog bussen hem runt 15.50.

Vi ska bara svulla i kväll :D Massa bra på tv:n som vi ska kika på.

I morgon åker jag tillbaka hem igen. Då blir det jobb, jobb och jobb. Börjar klockan 8 på tisdag. Men bättre att jobba än att sitta hemma och lata sig :P

Har inte så mycket att skriva så jag ska ge Bea internet sladden nu :P

Over and out!

Tillbaka hos Bea.

Hej!

Vi kom hem till Bea runt 02.30. Är inte spec trött just nu, så jag passar på att låna internet när Bea ligger i badet. Hon badade även kl 05 i morse :O Men de var för att hon inte kunde somna när vi kom natten till igår.

Det blev en lyckad kväll även idag. Köpte inte så mycket dricka heller, så antar att man inte lär bli spec bakis i morgon. :)
I morgon ska vi ner på stan en sväng igen, då vi ska köpa ett par skor åt Beas mamma, som inte fanns i Borlänge.
Ska packa lite i morgon också, eftersom att jag åker tillbaka till Falun på måndag. Då är det även bara 3 veckor tills ag åker ner till Skåne :)

Ska jobba tisdag, torsdag och fredag nu till veckan. Bara långa dagar, men det ska nog gå bra. Pengar iaf ;) Hehe.

När vi gjorde oss i ordning idag så tog jag lite kort och så när jag var klar, men nu när jag skulle lägga över dom på datan, så fanns de inte kvar på minneskortet :( Någon som vet om man kan få fram dom igen?

Nu ska jag krypa ner i sängen. Eller jag sover ju på en madrass på golvet ;)

Natti!

Party lördag.

Hej!

Vi hade en väldigt lyckad kväll igår. Blev en jäkla massa stress till bussen, men vi hann precis. Fick vänta i en minut, och sen kom bussen. Det var lite svårt att gå, för vi båda hade högklackat, och det var jäkligt halt.

Snygga som fan blev vi iaf ;)
Internet är lite segt, så jag orkar inte sitta och lägga upp bilderna. Ni får helt enkelt lita på mig ;) (Kommer bilder under veckan)

Och som Bea skrev i sin blogg: Det som händer på Vatra, stannar på Vatra!
Btw, så fick jag ett erbjudande när vi klivit av bussen ;) Hahaha, men jag nobbade.

Vi sov till kl 11.30, sen var det dags att ta sig upp. Drack lite vatten och tog en huvudvärkstablett, sen mådde jag lite bättre.
Vi tog bussen 12.20 till stan för att äta bakis mat på McDonalds, sen gick vi runt och kikade lite. Var även in på Maxi och handlade lite mat. Så idag ska vi äta grillad kyckling och potatissallad. Och sen blir det lite frukt när vi ska se på tv.

Tog en liten paus för att skära upp kycklingen och äta då vi var riktigt hungriga. Men nu är vi mätta igen.

Om en timme är det finalen på stjärnor på is, så vi lär nog sitta bänkade framför det.
Lär sminka oss och byta om medans vi tittar på programet för annars kommer det bli så stressigt som igår.

Bea sitter och sms:ar just nu ;) Spännande. Tyvär lär ni nog inte få veta så mycket mer eftersom att det som händer på vatra stannar på vatra ;)
Det ska ia bli skit roligt. Kommer vara 3 Dj´s och 3 dansgolv, så de blir nog lite folk.

Jag ska börja platta mitt hår nu, tror inte det blir nå mer uppdatering idag, för isf kommer vi missa bussen. Och idag har vi bestämt att vi ska vara ute i god tid, med tanke på att man inte kan springa i högklackat när det är halt ute.

Hörs i morgon igen! Hoppas er kväll blir lika rolig som vår ska bli.

Over and out! 


Snart iväg.

Hej.

Nu håller vi på att sminka oss. Blev ett litet avbrottd då Bea behövde gå på toa, haha.

Satte i mina högtalare nu så vi kan lyssna på lite musik så vi kommer igång :D

Btw, så lånar jag Beas data då de är hon som har internet kabeln just nu.

Kommer kanske bilder i morgon. Ska försöka ta lite kort innan vi sticker. D.v.s om 20 min, sen går bussen 22.23.

Puss!

Utlovade bilder.

Hej!

Ni har jag fört över bilderna till datorn, och lagt upp några på bilddagboken.

Dagens shopping:


(Ni ser även min nya hårfärg.)


(Strumpor)

Köpte dessa skor igår.


Vi ska klä på oss lite andra kläder om en stund, för vi ska åka iväg och äta pizza. Det fanns visst ingen pizzeria här, vad vi vet, haha. Så vi åker bort till köpcentret där vi var igår, för där finns det en pizzeria :)

Kommer troligtvis inte skriva mer ikväll, för när vi kommer hem igen så ska vi byta om och sen är det Idol :)

Ha en bra kväll!

Over and out!

Fredag.

Hej!

Kom inte i säng förens lite efter 00 inatt, och sen gick vi upp runt 09. Bea gick upp lite tidigare, för hon badade innan vi skulle iväg. Klädde på mig och åt frukost. sen gick vi till bussen kl. 10. Det snö regnade ute, så blev lite blöt, hehe. Hade ull jackan på mig. Och det är ingen luva på den, men hade på tröjan iaf.

Blev lite shopping. Jag köpte en vinröd tunika inne på Gina Tricot, och Bea köpte ett linne och en klänning, sen gick vi in på H&M, för jag behövde svarta strumpor, och Bea köpte två bh:ar.

Vid 11.30 tog vi bussen hem till Bea igen, då hon behövde plugga lite mer.
Så jag la mig på madrassen och kollade på film, medans hon pluggade, och sen tog hon bussen 13.40, till skolan.

Så jag sitter här ensam. Dock borde jag gå ifrån datan och göra lite nytta, haha.
Tänkte dra tillbaka soffan och ställa vardagsrums bordet på plats, då soffan står 1,5 meter i från tv:n för att vi ska bå bredbands sladden när vi sitter i soffan.
Sen tänkte jag plocka upp all reklam, och fylla mina stövlar med tidningspapper så de torkar fortare, och sen ska jag även duscha, och tänkte även ta mig en macka. Vi ska ju inte äta än på några timmar.

Nej, städa ihop lite var det!

Har några bilder att lägga in, men tar det senare om jag hinner/orkar!

Over and out!

Torsdag.

Hej!

Vi hade jätte svårt för att somna i natt, och när vi väl somnat så kändes det som att alarmet på mobilen ringde.
Vi kom iaf upp 04.50 och sen åkte vi en timme senare.

Vårat X2000 stog redan inne när vi kom så det var bara att hoppa på. Tågresean gick bra, och det gick även ganska fort.
Var framme i Skövde 11.15, så då gick vi först och låste in lite väskor, och sen ner på stan för att köpa lite saker åt Beas syster. Sen tillbaka till stationen för att köpa busskort åt mig och hämta väskorna.
Sen tog vi bussen hem till Bea, bytte om och lämnade väskorna, och sen åkte vi hem till Beas syster + barn. Vi fikade lite, men stannade inte så länge, för sen åkte vi ner på stan. Kollade på lite skor, sen åkte vi till ett köpcenter. Vi shoppade ett par varsina stövletter på Skopunkten. Och sen kikade vi på lite andra affärer och Gina Tricot. Köpte dock inget där.

Innan vi skulle åka hem så var vi in på Maxi och handlade lite mat. Och tog bussen hem till Bea igen.

Bea skulle plugga lite så jag la mig och kikade på One Tree Hill, och sen lyssnade jag på musik och slumrade en stund. Sen tog jag mig upp och hjälpte till med maten, sen satt vi framför tv:n och åt.

Vi har även hunnit med att färga mitt hår. Valde färgen guldbrun, men det blev nog mest mörk brunt, men det blev bra :)

Vi lär nog inte sitta uppe allt för länge idag, för vi ska ner på stan i morgon innan Bea ska iväg och göra omtenta.
Vi ska iaf gå ner till pizzerian när hon kommer hem, och äta där för vi ska feeestaaa i morgon :D Och på lördag ;)

Just det, vi gick ju förbi "Ensam mamma söker"-Johannas frisör salong idag, men vi såg inte henne.

Skriver mer i morgon när Bea är i skolan!

Over and out!

See yah!

Hej!

Sitter och tittar lite på Grey´s Anathomy, och chattar. Bl. a. med min kusins flickvän. (bor i skåne)

Har inte gjort så mycket sen jag sist skrev. Bara varit upp på maxi för att handla något att äta på tåget i morgon, sen har jag packat också. Bara lite smått som ska i.

Lär nog inte bli så mycket uppdatering när jag är i Skövde, men det får ni stå ut med ;)
Kommer förhoppningsvis en massa bilder nästa vecka när jag kommit hem. Ska försöka ta massa bilder, haha. Men vi får se hur det går med de.

Vi har hyrt Björn Gustafssons dvd, så vi ska kika klart på den strax :D Hehe, han är så jäkla rolig.

Nej, men ni får ha det bra, för det kommer jag ha ;)

Over and out!

Onsdag.

Hej!

Vi somnade inte förens efter 04 i morse, hehe.
Sen gick jag upp lite efter 11 idag då jag skulle hoppa in i duschen och så.

Vi tog bussen ner på stan 12.45. Började inne på Gina Tricot då de alltid tar lite tid där inne, hehe. Jag köpte en klänning + underkläder och Bea köpte en klänning och en t-shirt.


(Min klänning)


(Var tvungen att köpa ett par trosor också så jag gick en stämpel i mitt kort)


(Beas klänning)


(Beas t-shirt)

Var även in på H&M och handlade lite smått och gott:



Hårspray, IsaDora mascara, borste och bh med avtagbara band, som jag ska ha under min tub klänning.

Tror inte jag köpte något mer. Eller jo fler par trosor på Åhlens, men de åkte rätt in i tvätten, hehe.

Sen har vi fikat på Åhlens också. Kladdkaka med grädde. Mums.
Madde jobbade där idag också. ^^

Vi hann även med att gå bort till tågstationen och hämta ut Beas tågbiljett till i morgon.

Jag är trött i benen efter all shopping. Blir bara massa tv-tittande idag tror jag. Plus att vi lär lägga os lite tidigare än i morse, hehe.

Over and out!

Kan ej sova.

Hej!

Vi är fortfarande vakna. Det började med att jag spelade spel på min mobil när vi gått och lagt oss, men då blev Bea uttråkad, så hin startade sin dator, så då gjorde jag också det. Och nu sitter vi här.
Vi letar snygga killar ;) Hittade en i från Lund, men han drog nyss.

Det är djävulskt varmt här också, så de är inte så lätt att somna. Men i morgon kväll lär vi lägga oss tidigare eftersom att vi lär gå upp vid 04.30. Men vi kan ju slockna lite på tåget.

Nej, dags att stänga av om en stund. Uppdaterar innan vi drar till stan i morgon om jag hinner.

Godnatt!

Uppdatering 2/12

Hej!

Nu är Bea här. Vi sitter vid varsin dator och kollar lite på tv. Den är på i bakgrunden ;) Hähä.

Vi har för det mesta bara pratat, och även försökt få igång internet på Beas data, det gick som tur var tillslut. Sen har vi inte gjort så mycket mer och kommer inte göra. Vi ska nog bara se på tv och lite så innan vi hoppar i säng. Lär gå upp runt 11, för vi tar bussen 13.15 till stan, och sen hämtar mamma oss 15.30.


Jag är riktig shopping sugen, men det ända jag skulle behöva är just underkläder. Vill köpa en klänning också, även fast jag inte behöver någon ;) Lär ju bli lite shopping i Skövde, så jag borde ju låta bli. Men vi får se ;)


Ska kika lite på Ugly Betty, och sen hämta glass.. Hörs i morgon.


Over and out!


Besök snart.

Hej!

Jag har plockat ihop lite snabbt på mitt rum nu, för Bea är på väg hit. I stället för att komma hit i morgon så kommer hon idag. Vi ska ju på stan i morgon, och det blir bara jobbigt för henne att gå runt med sin väska.

Jag har köpt Ben & Jerrys Chocolate Fudge Brownie, som vi kan sitta och smaska på ikväll ;) Längesen jag åt den nu, men gott är det.

Ska gå ner och hänga min tvätt nu, sen starta en till maskin.
Får se om jag skriver något inlägg i kväll, annars skriver jag en snabbis i morgon!

Over and out!

2 december.

Hej!

Gick upp kl. 11 idag då jag ska tvätta och lite sånt idag så jag kan packa allt i morgon. Måste ner på stan en sväng sen också, fast jag och Bea ska gå på stan i morgon :P
Men tvättmaskinen äter upp mina underkläder =/ Så måste ner och köpa det idag.

Igår var jag in och kollade om min nya lönespecifikation hade kommit in och det hade den. Får pengarna på torsdag och lite mer än jag trodde :D Skit bra.

Måste städa mitt rum idag, så Bea får plats i morgon, hähä. Knappt så jag själv kommer in ;) För av någon konstig anledning hamnar allt på golvet.

Nu ska jag gå ner och äta en vääldigt sen frukost eller lunch. Beror på vad som finns hemma.

Over and out!

1 december.

Hej!

Inte blivit av att jag bloggat något förens nu även fast jag haft tid hela dagen. Inte gjort någonting. Typ.

Jag gick upp kl 13 för att jag tänkte de kunde vara bra om jag var uppe när lillebror kom i från skolan, men hans pappa var fortfarande hemma. Så jag la mig i ett bad, och sen tog jag på mig mjukis kläder, och satte mig framför tv:n där jag typ suttit hela tiden.
Är alltid mycket att titta på efter kl 14. Så jag brukar sitta fast klistrad framför tv:n på eftermiddagarna.

Mamma kom hem lite innan kl 21. Hon har ju varit på kryssning. Med sig hade hon godis till oss, och 3 cider och liiiite likör till mig.


Chattar med Bea just nu. Vi har pratat om lite allt möjligt. Vi åker ju ner till Skövde tillsammans på torsdag morgon.
Vi snackar lite shopping just nu, då vi ska gå på stan en sväng på onsdag. Jag vill färga håret, och hon vill göra slingor, så vi ska se vad vi kan hitta på stan :P
På torsdag ska vi iaf gå på sko shopping. De har ju Skopunkten i Skövde och jag äääälskar den butiken :D Hähä.
Jag behöver, (egentligen inte, vill mer ha) ett par stövletter som jag kan ha till mina nya jeans. Helst ett par svarta med lite högre klack.

Vi har även pratat om att gå ut både fredag och lördag. Lite lugnare på fredagen blir det isf. ^^ Har ju två outfites och jag kan inte bestämma mig för en ;) Haha.

Just det jag ringde upp min chef idag, och hon hade fått min timrapport och skrivit på den, så det är utbetalning den 4:e, så då lär jag ju få mina pengar. Tydligen var det många som inte fått sin lön då vikarieförmedlingen slarvat bort våra timrapporter =/ Tycker bara att vikarieförmedlingen är skit. Usch. Var så mycket bättre när samordnarna ringde själva.
Men men.

Borde kanske hoppa i säng om en stund så jag inte sover när mamma kommer hem i från jobbet i morgon ;)

Over and out!

RSS 2.0